Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PN

ja volil ODS v poslednich volbach poprve a take naposled. Podivne uskupeni TOP09 protlacovat do snemovny nebudu

0 0
možnosti
ZZ

Každý se občas někdy utne.

Tak už to utnutí máte za sebou a příště lépe !

;-D

0 0
možnosti

P58e94t34r 45Ž42á10k

1. 1. 2021 19:37

po přečtení mám akorát jeden pocit, z bláta do louže. že když nebude vládnout ANO (neudělá koalici), tak tady budou dva bloky co se taky nedohodnou, taky nebude koalice a navíc ve spolku ods-top9-kdu si pujdou po krku i "kamarádi". a nebo bude koalice za hodně ústupků z obou stran co se do půl roku poruší. takže opozice která měla 4 roky na přípravu akorát ukázala jak to neumí. a do toho ještě různí šoumeni zakládají další strany aby to ještě víc zkomplikovali.

0 0
možnosti
MS

M79a35r89c72e13l 81S40u36p

1. 1. 2021 10:01

Si ODS přivázala těžké koule ke svým nohám a ty ji zcela určitě stáhnou až k mimoparlamentnímu dnu.

Užijme si poslední měsíce, kdy v našem parlamentu je také strana, která je lehce pravicová. To už v budoucnu nikdy nebude !

1 0
možnosti
RK

Pan Fiala se nechal slyšet že uskupení má jednotu v 70 % programů a zbytek že doladí jednáními do voleb.

0 0
možnosti
DH

ODS je euroskeptická, proti euru, TOP 09 probruselská až na půdu a euro by přijali už nejraději včera.... toto jsou tak zásadní rozdíly.... jak může tento kočkopes někdo volit? Nechápu, proč chce Fiala zachraňovat topku, když ta ODS potápěla kdy mohla a také proč straníci, i když se jim toto spojení z velké částí nelíbí, opět většinou mlčí.

3 0
možnosti
Foto

...a spojení s lidovci je v některých částech republiky nepřekonatelný problém. Nějak nevidím tu demokratičnost uvnitř strany a je to hodně smutné zjištění.

1 0
možnosti
FS

Řekl bych, řečeno velmi správně a velmi slušně.

8 0
možnosti
JK

A není to jediný programový rozdíl. Zatím co ODS byla stran vítání migrantů, zejména arabů, poměrně zdrženlivá a Zahradil s Vondrou jsou v tomto směru velmi realističtí, spojení se Šojdrovými sirotky i vítací TOP je pro ODS větším břemenem než je šílený řeporyjec. Je to hrozné, ale nakonec nám zbývá jen Klaus a Okamura a to jsem si nepředstavoval ani v nejhorším snu.

6 0
možnosti

Opozice třeba poukazuje na chaos a naprosto nekompetentní přístup premiéra Babiše, který celou situaci zhoršuje. Za to opozice skutečně nemůže. Jinak opozice navrhuje třeba jinak dělat kompenzace pro živnostníky, nezavírat plošně obchody, když nejsou žádné důkazy, že v nich šíří virus, nabídla také úspory ve státním rozpočtu. Vládní koalice ANO, ČSSD a KSČM to ignorovala. Projev pana prezidenta netřeba komentovat, protože tento zahořklý stařec už nemá co říct.

7 10
možnosti
JN

Opozice hlavně říká, že vláda krade její nápady, ale že vláda dělá všechno špatně. Z toho plyne, že nápady opozice za nic nestojí.

12 0
možnosti
PS

TOP 09 je na cestě do propadliště dějin, není dobré ji v tom bránit, už tam měla být dávno !

25 2
možnosti
AK

Celkově vzato,tak ten chlív tady řádně dělá celá opozice,neb se chce dostat ke korytu.A co nám předvedli za posledních 30let?Jen zlodějny,odkláněčky všeho druhu,kmotrů jak naseto.A to bych měl volit??Nikdy!!Lidi už jednou si uvědomte,že tento výkvět se už ukázal jako neaceptovatelný a vy by jste je chtěli znovu volit?!?Kam jste dali hlavy???

21 12
možnosti
MK

...kdo by zapoměl,doporučuji přečíst knihu od Šlachty.....

5 2
možnosti
OS

Anoista Bartoň radí ODS a Fialovi. To jsem se po ránu zasmál. Neopomněl zdůraznit "chybu" Fialy a ODS že nevstoupili do koalice s ANO. To by se mu líbilo, protože by dnes ODS byla tam, kde se dnes nachází ČSSD. Koalice Pirátů a Stan a trojkoalice ODS, lidovců a TOP 09 se stává noční můrou pro Anofert, socanům a komoušům již stejně není pomoci.

6 15
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
2 16
možnosti
OS

Nevěřte že všichni důchodci se nechají uplatit, já jsem je hned rozdat vnoučatům, protože oni to budou splácet. Někteří si peníze nechají, ale stejně Bureše volit nebudou.

4 7
možnosti
  • Počet článků 2677
  • Celková karma 29,86
  • Průměrná čtenost 2016x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články