Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

To je už několikátý článek autora končící konstatováním, že trojkoalice Spolu je nevolitelná a že ODS by měla jít do voleb samostatně. Jaká to dojemná starost o osud ODS ze strany příznivce hnutí ANO. ;-D

10 0
možnosti
JL

Co takhle vyměnit ve flašinetu váleček. Ta opozice už je tak ohraná, že se to nedá poslouchat. Spíš je třeba se ptát, proč premiér nenašel spojence?

https://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/1096898594-udalosti-komentare/221411000370212/obsah/819598-proc-premier-nenasel-spojence

6 3
možnosti
Foto

Krizový zákon říká, že vláda může vyhlásit nouzový stav jen s uvedením důvodů na určitou dobu a pro určité území. Určitá doba není 2OO dní. Jsou státy, kde nemají vyhlášen nouzový stav a zvládají to lépe než naše země. Kraje mohou vyhlásit stav nebezpečí, tak jako to dělali v době povodní a pandemií chřipky a mohou vydávat omezení na základě vyhlášky, které jsou pramenem práva. Na to má každý kraj Krizové oddělení, kde jsou pracovníci vyškolení a cvičením připravení zvládat jakékoliv krize. Mají pandemické plány, kde je do podrobna uvedené co dělat v případě vypuknutí epidemi,kam dopravovat pacienty v případě přetížnosti nemocnic, mají připravené odborníky, studentky zdravotních škol na které je možné se obrátit na pomoc v případě přetíženosti zdravotního personálu. Mají sklady hmotný rezerv, kde jsou uskladněné věci nutné k řešení pandemieje možné při vyhlášení stavu nebezpečí omezit výuku ve školách, omezit návštěvy ve zdravotnických, sociálních zařízení a věznic. Vyhláškou nařídit povinnost nosit roušky. Vyhláškou zakázat navštěvování restaurací, hospod a barů, poskytování ubytovacích služeb . Zakázat konání koncertů, divadelních i filmových představení za účasti diváků, zakázat pořádání poutí, kongresů, vzdělávacích akcí, veletrhů. Zákázat nebo omezit styk skupin fyzických osob podezřelých z nákazy s ostatními fyzickými osobami, zejména omezení cestování z některých oblastí a omezení dopravy mezi některými oblastmi, a tak dál.

2 0
možnosti
Foto

Proč jste se nepochlubil, že vás všichni žádají, abyste sem už ty blbosti nepsal?

K textu:

1/ Popsané otázky by mohl položit pouze velmi neznalý člověk nebo hlupák

2/ Odpovědi ani na seriózní otázky vláda nezná, protože se nestará o relevantní data a když jí je někdo nabízí, tak na to kašle, na rozdíl od zahraničí, proto jsme také na špici... jenže těch nejhorších

3/ Ano, Babiš vzhlíží k hejtmanům jako ke svým zachráncům s tím, že na jejich žádost může nouzový stav vyhlásit, to je něco jiného - jenže tu blbost mu nakukal nějaký jeho "odborník", kterými se místo skutečných odborníků obklopuje

4/ Nechápu, proč by měl být (byť nelegálně) vyhlášený stav prohrou opozice? To jste tak zabedněnej, že sledujete souboj místo boje o život? Psal byste stejně, kdybyste měl sakra těžkej průběh? Ačkoliv ....

5/ ále, už nic.

S nesmysly a tím dalším vyhrát nelze. Ale nesmí se nechat bujet. :-)

11 3
možnosti
JB

J48i80r37i 32B82o84r

13. 2. 2021 10:41

Když slyším Babiše a Hamáčka, nedá mě to a vždycky si vzpomenu na nedávné vyjádření jednoho, odstupujícího maďarského politika. "Lhali jsme ráno, lhali jsme v poledne, lhali jsme večer."

8 1
možnosti
DR

Jenom maďarského? Tak to máte vy spolu s těmi Vašimi nadšenými plusaři fakt hodně úzký rozhled.

2 4
možnosti
MV

minimalne komunikaci k situaci zvladaji stredoceska hejtmanka a primator Prahy neporotovnatelne s tim, jak s nami (lidmi) ohledne epidemie komunikovala dosud vlada a jeji premieri. a de facto se nestalo nic jineho, nez za ANO podrazilo komouse a tem se uz nechtelo bejt za osly. o tuto situaci si nabob Babis koledoval uz drahne dlouho a tak ji ma. neni zrovna cajk v tyhle dobe prebirat cokoliv, o to vic si vasi opozicnich stran a hejtmanu, ze do toho pujdou.

5 1
možnosti
LH

Komunikace a PR maji skvěle a dal co?

0 2
možnosti
MM

Stále čtu o "zločinném" počínání opozice, ale co proradnost komunistů, kteří drželi vládu při životě a teď taková zrada.

Vždyť to mohl mít Babiš zase v suchu!

5 0
možnosti
DR

Bohužel máte pravdu. Hejtman Kuba je asi poslední rozumný, který u modroptáčníků je. Snad tudíž v této partaji nedopadne jako Klaus. Komentovat tu hvězdu Pekarovou už nemá smysl dávno.

Jinými slovy, tihle tři v tomto předvolebním Bratrstvu kočičí pracky se fakt hledali.

5 1
možnosti
RK

Jedete pořád stejnou hloupou linii, že nouzový stav drží pandemii v mantinelech. Nouzový stav pouze poskytuje nějaký právní rámec. Pohodlný pro vládu, která se v nouzovém stavu nemusí s nikým bavit. Ale jedno je jisté. Babiš každou botu umí podat svým koblihám jako kampaň zlých soupeřů. Zajímalo by mě, co říkají koblihy na včerejší Babišův pláč před LDN Lány?

9 2
možnosti
Foto

No nevíme, jak na voliče zapůsobí Babišův pláč teď, ale před posledními volbami to fungovalo.

0 0
možnosti
Foto

Nouzový stav na přání hejtmanů by byl pro opozici záchranou. Pokud by do konce února došlo k výraznému nárůstu nakažených, bylo by to připsáno na vrub Sněmovně.

3 0
možnosti
DR

Řekl bych že nikoli sněmovně, ale spíše srandabloku jako celku.

2 1
možnosti