Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Právě se dívám na záznam vystoupení pana Babiše v parlamentu, kde žádá o prodloužení nouzového stavu.

To blekotání určitě nelze nazvat žádostí o podporu. Takhle státník nemluví.

Jeho PR je nejspíš na dovolené.

2 0
možnosti
Foto

To on dělá záměrně, aby svalil odpovědnost na Sněmovnu. Vzpomeňte na Sobotkovu vládu, z níž Babíš se nechal vystrnadit, aby mohl snadněji vyhrát volby.

0 0
možnosti
PK

To jsou fakt bláboly, to snad nemyslíte vážně. Co kdybyste akceptoval fakta, nikoli vaši náklannost, a situaci popsal objektivně.

Třeba to, že NS je výjimečné opatření, během něhož se má přijmout legislativa řešící situaci. Takže měla být přijata už v dubnu. Opozice i komunisti už od dubna volají po úpravě krizového zákona a pandemickém zákonu, dokonce dávají kompletní návrh těchto zákonů. Ale vláda ignoruje, nezájem, ani je nepustí k projednání. Už několikrát Sněmovna vládě uložila, co MUSÍ udělat - ignorace.

A poslední kapka - od něděle se opozice snaží s vládou jednat. Bartoš s Babišem v neděli, kde předložil pandemický zákon, a Babiš slíbil jeho projednání v pondělí na vládě. Ale v pondělí byl zvysoka vyignorován. Pak každý den volají všichni po jednání, Babiš ignoruje. Dokonce si letí na výlet v okamžiku, kdy je nutně řešit tuto situaci. Blatného pověřil vyjednáním NS, ale po Blatném ani, vidu ani slechu. Opozice předkládá několik zákonů, které situaci řeší. NULA. Babiš neinicoval jediné jednání, ani náznak snahy řešit situaci, ačkoli všichni na něj tlačili a chtěli s ním projednat opatření tak, aby byla akceptovatelná celou společností. Nic. NULA. Tak o čem tady, proboha, mluvíte? ;-€ Není možné už dále zneužívat NS vládaou tak, jak to dělají už rok. Ono to totiž není žádné řešení, žádné řešení vláda nepřinesla. Jen zneužila NS k tomu, aby úplně vše zakázala a všechny zničila. I ty děti. Ani jeden náznak vstřícnosti a řešení.

5 0
možnosti
PK

A co se týká stavu od příštího týdne, celkem nic se nemění. Jen odpadne hromada buzeračních opatření, která absolutně nic neřešila. Podstatné věci zůstanou. A kdyby byla vláda ochotná se na korekci opatření dohodnout se všemi ve Sněmovně (to jsou zástupci celé populace, pane, nikoli jen seniorů), jak po tom všichni volali, neměl by nikdo problém s prodloužením NS. Pokud by jej vláda používala k řešení, nikoli zneužívala k NEŘEŠENÍ.

1 0
možnosti
JS

Kdyby arogantní psychopat spasitel Andrej Blábol I. nežil v představě, že republika je Agrofert a uměl jako normální politik diskutovat, vypadala by situace zcela jinak. Opozice více než týden Blábola vyzývala k diskuzi, ale spasitel poletoval po Maďarsku a Srbsku a diskutoval se uvolil až před zasedáním sněmovny. Takže do toho opozici netehejte.

6 1
možnosti
VR

Škoda, že už Kalousek není poslancem. Už neuslyšíme, že za to může Kalúsek!

4 2
možnosti
JL

Zbytečné spekulace. Jediný rozdíl ve včerejším hlasování byl ten, že KSČM vládu nepodpořila. A to je celé. Uvědomte si, že odpovědnost mají vždy vládnoucí, nikoliv opozice.

13 5
možnosti
Foto

Vládne Sněmovna, ta rozhodla většinově. Když zasedá Parlament, třeste se.

4 8
možnosti
Foto

Opozice spáchala sebevraždu, musíme pouze doufat, že nebude dokonána.

5 20
možnosti
Foto

A přiznala to. Proto po hlasování pirátu Bartošovi a lidovci Výbornému ujely nervy. :-/:-/:-/.

6 3
možnosti
JK

Vláda se pustila do hazardní hry. Už před rokem. Výsledek vidíme.

17 3
možnosti
Foto

Ano, odpovědnost převzala Sněmovna.

3 7
možnosti
Foto

Musim končit. Mějte se pěkně. Doufám že jsem Vám zvedl náladu. A Andrejko vydrž! Jsi nejlepší!;-D

0 2
možnosti
Foto

Podle posledních zpráv Zeman Babiše přijme ale nebude s ním mluvit. Už se blíží konec a nechce zbytečně kolem toho všeho mluvit. Navíc Zeman dostal vynadáno od starýho Klause, protože když Klausovi Zeman prozradil, že Andrejko s koncem tohoto volebního období zemře (musí, spolu s ním totiž definitivně zemřou proklatá 90. léta), tak Klaus jakožto správný příznivec příběhů heriho potra reagoval replikou severuse snejpa "Choval jste si ho jak vepře na porážku!" - - Klaus je nejlepší! Andrejko vydrž, a přiber, ty kluku vyhublá, ať to stojí za to!

0 3
možnosti
DR

Bohužel zatím to spíše vypadá, že toto rozhodnutí nastartuje ještě větší chaos a zmatek než tady byl dosud.

9 4
možnosti
RK

Omlouvám se za minus. Chtěl jsem vás pochválit, že po letech urputné obhajoby Bureše ve všem připouštíte, že vládne chaoticky. Co se stalo?;-)

5 1
možnosti
  • Počet článků 2677
  • Celková karma 29,89
  • Průměrná čtenost 2016x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články