Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Je zajímavé pozorovat jak fakta jdou stranou, když je potřeba si dění přizpůsobit svému vidění světa. Je zde jen jedna strana, kde je jediný vůdce, osvícený a vševědoucí a zbytek jakoby straníků prostě poslouchá. V ostatních stranách panuje víceméně demokracie a odlišné názory nejsou vzácné, což stranu mění a to je dobře. Navíc hejtmani prosadili téměř to samé o co se snažila opozice ve sněmovně a tam to Babiš odmítl, souhlasil až když byl přitlačený do kouta. Poslední možnost pro Babiše, aby začal konečně makat a ne furt jen o makání kecat, stejně i jeho ansámbl ustrašených zajíčků (jak trefně zaznělo na TV Prima), takový Havlíček strachy ani nespí.

Pokud má někdo dojem, že byl porušen zákon, ať se domáhá spravedlnosti a to zejména pokud jde u ústavní práva, zde má být vše jasné, žádné pochybnosti a pokud to jasné není, tak ať je vyhotoven judikát. Proč to anonáky znervózňuje netuším, na tento stav to nebude mít vliv, ale "příště, příště už tady nebudete."

5 2
možnosti
ZZ

Máte to marný, byli to hejtmani opozice, kteří protlačili nouzový stav.

To nijak neokecáte !!!

;-D;-D;-D

4 1
možnosti
Foto

A tuhle jsem se dočetl, že respirátory s výdechovým ventilem jsou taky osvobozené od DPH. A s tím já bezvýhradně souhlasím. Nějak se ta epidemie musí udržovat v chodu. To by bylo, aby si lidi nasadili ty roušky ze starých bavlněných trenek jak loni na jaře a ten virus vymizel. To by bylo po důchodové reformě a toho bohdá nedáme! Andrejko vydrž!

0 4
možnosti
Foto

Téda já jsem si to dneska v té své hlavičce úplně pomotal a zapomněl jsem na to co je tady mým hlavním úkolem - chválit pana Babiše! Tak tedy - pan Babiš je nejlepší! Andrejko vydrž! - - - - A teď taky proč je nejlepší, aby jste /budu to používat ostatní Babičovi chváliči to taky používají/ si nemislely že to tady pýšu jen tak. Vo co teda de. Já už jsem se v neděli polekal že jak skončí ten nouzový stav že bude taky konec s tou důchodovou reformou. Jakože prostě od pondělka s mrtvejma důchocema na ten kovid jako utrum. Abyjste mi správně rozuměli, to by byl průšvich jak brno. Tuhlevá jsem někde četl že u nás je dvaapůl milionu důchodců, starobáků. Tak to teda je fakt síla. Co ty lidi takhle dělaj, celý dny, v tom důchodu - asi krměj holuby. Pak to nemá být přemnožený, všude všechno pokálený, sochy, parapety, auta, a tak. Přemnožený jak ty důchodci. Ale Andrejko, hvězda naše, se o ně postará. Pěkně, jednoho po druhym, se o ně postará. Andrejko jim dá krmit holuby. Ne, Andrejko zajistil nový nouzový stav a všechno bude při starym. Jak při starym nouzovym stavu kalilo aspoň třitisice důchodcu na kovid měsičně, aji při novym nouzovym stavu bude kalit nejmíň ten počet. A to je, počitejte se mnou, čtyřicettisic za rok (zaokrouhluju, protože ti důchodci jsou pěkně potměšilí a kličkujou před tou statistikou jak před Tatrou na přechodu). A Andrejko tady bude nejmíň do svých 80 (máma dožila 81), takže to dá dobře ještě 15 let a tímhle tempem je to dobře 2/3 milionu důchodců kaput, a to nepočitám ty, co se jim nebude léčit ten rak, ta cukrovka a ten tlak, což jsou všichni bezmála. Andrejko vydrž jsi naše čokoládová hvězda, Ty to dáš, ty darmožnouty vyhubíš do kořene, mýt Tě po ruce tak Ti jednu takovou pohladím že by ses začervenal aji na tom svým želvým krku! Andrejko vydrž!

0 2
možnosti
TT

Zajímalo by mne, co se tak dramaticky zlomilo od čtvrtka. Opozice měla požadavky na vládu, ta to striktně odmítla, předseda Babiš skoro plakal nad budoucími oběťmi. Když mluvil místopředseda Hamáček, měl jsem pocti, že před vchodem je nastartovaná sanitka, aby tu trosku zhroucenou odpovědností odvezla na JIP.

Přijde neděle a vláda slíbí hejtmanům to stejné, co po nich chtěla opozice ve čtvrtek.

Vychází mi z toho jedině, že se ve čtvrtek ve sněmovně opravdu vařil předvolební guláš, ale šéfkuchři byli Babiš a Hamáček.

5 2
možnosti
Foto

Hejtmani nemají žádné pravomoci a zřejmě jim Babiš řekl, že zajistí, aby je v tom hygiena vykoupala. No tak se nechali vydřít na dno a vyděsili se. Tak jsou ve funkcích pár týdnů, tak není se čemu divit. Vždyť je vyplašilo i to takřka neexistující očkování - na to nezapomeňte. Ale holt, chybami se každý učí. A já jim přeju, ať si tu jejich dohodu s panem Babišem pořádně užijou. Doteď byli v závětří, tak teď na ně bude foukat a pršet, jen houšť. Musí se otrkat, a řezník Babiš je na ty beránky ideální škola.

0 2
možnosti
Foto

Tak asi mne autor zase nahlásí a dostanu opět ban na 24 hodin, nebo třeba na pořád, že. Nicméně by mne zajímalo, jestli za tohleto patolízalství Babišovi alespoň dostává zaplaceno /tak jsme na idnes takže předpokládám že ano/. Tak pak bych to byl schopen omluvit, protože každý se musí nějak živit, i zloději, prostitutky atd. - - - Nicméně k věci: musím s potěšením konstatovat, že politicky nezkušení hejtmani dostali od Babiše kartáč už takhle relativně daleko před volbama. Babiš samozřejmě žádné dohody plnit nebude (naoko jistě ano, ale v reálu nesplní ani vorla, a jako bonus za 14 dnů bude chtít znova), takže Pecková ze STAN a Grolich od lidovců a další podobní si teď mohou užívat 14 dnů hanby do sytosti, takže by se jim to v těch hlavičkách mohlo rychle porovnat. Babiš se může tvářit jako vítěz, ale je na cestě z kopce, do kriminálu. Ještě by s sebou mohl stáhnout celou ODS, to by se mi moc líbilo, kdyby se ta trojkoalice rozvalila na sestavování kandidátek /jakože to hrozilo i před tím zrušením části volebního zákona ze strany ÚS/ a pan Kuba by se mohl nabídnout, že pana Babiše doprovodí. A může se podívat i kam, na netu stále kolují fotky potisku toho Bartošova autobusu. A nespoléhal bych na to, že to byla jen nadsázka, tak jako to Milošovo dávné vázání průkazek do kůže členů ODS. Tady bych si tipoval, že to bude to úplně první, co pirátský ministr vnitra bude zařizovat.

2 1
možnosti
Foto

Tak máme či nemáme stav nouze?

0 0
možnosti
Foto

Tady by měl Pan Horníček, blahé paměti, nádhernou sklizeň. :-)

2 0
možnosti
Foto

Moc o tom nevíte, zřejmě vůbec nic, ale bombastická lež v titulku dělá karmu?

2 2
možnosti
ZD

Máte od klávesnice důvěryhodnejší,informace ? Nebo máte někde dobře informovaného známého ? Nebo jste jen zásadně proti ?

2 2
možnosti

Včera mě dojal hejtman Kuba, když v rozhovoru pro ČT prohlásil, že hejtmani o ničem nerozhodují. Že to bylo těsně potom, co o n i rozhodli o znovuzavedení nouzového stavu, to mu nějak ušlo. Hlavně, že tam 10 minut žvanil jako automat.:-/

2 0
možnosti
ZD

Zjevně se v něm láme politik s pragmatikem.

0 0
možnosti
ZZ

Může si tady pan Kněžínek a Kindl plácat co chtějí, ale skutečně opozice prosadila pokračování nouzového stavu.

Jak to ta politická špička opozice dělá, že se nedokáže domluvit ani se svými vlastními hejtmany ?

;-D;-D;-D

12 5
možnosti
RK

Pan Zavadil si může plácat co chce, ale po nouzovém stavu tu plakala vláda.

6 1
možnosti
  • Počet článků 2677
  • Celková karma 29,88
  • Průměrná čtenost 2016x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články