Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Fiala sice mluvívá klidným hlasem, ale jeho řeč těla prozrazuje, že zas až tak klidný není.

2 2
možnosti
MH

Nevidím důvod proč by neměli kandidovat spolu. Podívej se Fialu a současnou ODS jakou politiku vůči EU zastávají. Fiala svým současným postojem popřel vše co tvrdil jako opoziční politik a to samozřejmě platí i ODS. Zahradil končí a když si odmyslíte Vondru, tak rozdíl mezi TOP09 a ODS je nulový.

4 2
možnosti
Foto

Přesně, lze dohledat, jaký byl Fiala kritik EU - žádný bruselský recept nebude fungovat, některé nápady EU jdou i proti mírně nemocnému rozumu, Brusel a úprchlíci jsou nepřátelé číslo jedna, za Brexit můžou bruselští papaláši, co jsou mimo realitu a nenaslouchají a pokud se EU radikálně nezmění, tak se rozpadne.

4 1
možnosti
MB

Z ODS se stala progresivní levice už velmi dávno. Osobně jsem jim přestal věřit kdysi v době kampaně "společně po modré", kdy jsem si poprvé všimnul, jak se otáčejí zády ke slibům.

Kdo si myslel, že pětikolka bude znamenat změnu, byl naivní. Jediným bodem, co pět progresivně levicových stran spojil, byl "antibabiš".

V době covid games šla ODS i se zbytkem levicové opozice (ano, krom SPD a Volného) tehdejší vládě na ruku, čímž se spolupodílela na likvidaci státu a ekonomiky. A nyní mají tu drzost ukazovat prstíkem, že za všechno může Babiš.

A po volbách, kdy se celý slepenec opět otočil k voličům zády a opět se vykašlal na sliby, darmo mluvit. Ale chápu, že koryto je koryto, košile je bližší než kabát a po nás potopa.

3 2
možnosti
Foto

Myslíte volby 2006? Jak pak řekl Topolánek, že stejně programu ODS nevěřil, hlavního propagátora Modré šance V. Tlustého raději odstavil a Tomáš Julínek řekl v TV debatě o volebním letáku ODS "Kdyby mne kolega pořád nepřerušoval a neukazoval nesmyslné letáčky"

0 0
možnosti
DR

I přes zcela jistě zuřivý nesouhlas vládního mluvčího jasná karma. Naprosto trefné.

3 2
možnosti
ZB

ODS nikdy nebyla pravicová, ale je a byla vždy silně prokorupční. Bohužel korupčníci se nám dodnes smějí, protože je policie většinou ani nevyšetřovala. Fialová vláda devastuje Česko a její občany. Je to nejhorší vláda od roku 1989. Je neuvěřitelné, že i v době kdy ODS se otočila o 180 stupňů má svoje příznivce. Její voliči tvrdili, že mají vysoké IQ, a proto volí ODS a také vědí proč ji volí. Před volbami bylo něco černé a po volbách to stejné je bílé, ale voličům ODS to nevadí. Jsou ODS věrní! Česko prozatím ničí parta kolem Stanjury a Jurečky. Blažek jako spojka mafie se ani neskrývá a stýká se veřejně s lidmi, kteří jsou v hledáčku BIS. Kdo to dí po této hrůzopartě dohromady?

7 3
možnosti
RC

Takze ODS byla prokorupcni, ale nejhorsi je AZ soucasna vlada? A korupce ANO, CSSD a dalsich te netrapi?

0 0
možnosti
LC

Já se domnívám, že do eurovoleb půjde Spolu spolu. Konečně, jaký je rozdíl mezi ODS, TOPkou, ale třeba i Piráty? Zanedbatelný. Však také po volbách prohlašovali, že programově se shodují v devadesáti procentech.

2 0
možnosti
RJ

Zanedbatelný? Rozdíl mezi třeba Peksou a Zaorálkem?

0 0
možnosti
ZD

Armádní politruk. Vždy když jej vidím nebo jen slyším, vzpomenu na armádní politruky. Prolhané, nestrpící žádnou diskusi s oponenturou.

1 6
možnosti
RK

Vždycky mě dojímá ta urputná starost obdivovatele jediného vůdce, jehož vyjadřování se nejvíce blíží jazyku kmene Hotentotů, praktiky mafiánské, jehož hnutí je všechno, jen ne demokratické....

Zadara to neděláte, takže zaměstnanec?

11 20
možnosti
MK

Zas ti sáhli na modlu?

14 6
možnosti
Foto

Klídek. Názory rozdělují, koryta spojují

23 0
možnosti
ZD

V tom je síla !

5 0
možnosti
JB

J48i25r50i 93B10o19r

19. 9. 2023 9:25

Pro dnešek splněno.

7 2
možnosti
MK

A co jste dnes dělal?

12 3
možnosti
  • Počet článků 2658
  • Celková karma 31,75
  • Průměrná čtenost 2016x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články