Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AJŘ

Kuberu miluji. A jestli ho někdo nechce, ať jse do háje. Nebo do opozice.

0 0
možnosti
JH

Teplické reálie neznám, nikdy jsem tam nebyl, přesto je pan Kubera pro mne jediným volitelným politikem ODS a jeho výsledky v Teplicích hovoří výrazněji než miliardy slov. Mít u nás tisíc Kuberů nemusili bychom se tak silně obávat o naši budoucnost. Autorovi výjimečně karma.

1 0
možnosti
Foto

Kubera je bojovník za práva kuřáků a být v teplické ANO, tak ho taky nechci. Sedět s ním v zasedačce a on by mi kouřil bezohledně pod nos, tak bych pověsil politiku na hřebík.

0 10
možnosti
MP

Jde o pohodlí politiků nebo o blaho lidí?

4 0
možnosti
MP

Jestliže někdo vyhazuje jednoho z našich nejlepších politiků, který skutečně dělá pro lidi to nejlepší. pak logicky ANO  je nejhorší strana, která tu kdy byla. Lidé znovu začnou zcela zbytečně /!!/ platit poplatky za psy a za odpad. Ano, bude líp, ale ne v Teplicích!!!! Ano, opravdu bude hůř. !!!!

6 0
možnosti
Foto

J87i41ř38í 26K81i29n31d74l

21. 10. 2014 16:20

Napsal jste to přesně jako Tepličák.  Za éry ODS se Teplice hodně změnily k lepšímu. Pokud se v Teplicích něco staví, jako sportovní hala, tak se vždy dbá, aby projekt nebyl megalomanský, aby vyhovoval potřebám obyvatel a nestaví se dříve, než si město na tu stavbu našetří. Město nedá na prvoligový fotbal ani halíř, z důvodu, že se jedná o soukromý subjekt, a ať si to platí sám a na druhou stranu dává město nemalé peníze na mládežnický sport a na výstavbu dětských hřišť. O tom by se dalo psát  hodně dlouho. Město razí heslo, že je zde pro občany a je jeho úkolem udělat pobyt ve  městě občanům, co nejpříjemnější a neotravovat mu život. To, že Kubera dostal málo hlasů, bylo dílem způsobeno nevybíravou kampaní a tím, že pošta  ODS, jako jediné straně neroznesla letáky, a dále tím, že čás obyvatel sympatizující s ODS si myslela, že ODS opět vyhraje a není třeba k volbám chodit.

15 0
možnosti
  • Počet článků 2656
  • Celková karma 31,70
  • Průměrná čtenost 2018x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články