Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vy dostat rubl za každou lež tak už máte na Moskviče, molodče.

1 1
možnosti

A co konkrétně je v článku lživé ?

8-o

0 0
možnosti

"Zapad nemel podporovat politiku clenstviUkrajiny v NATO" pise pan Barton. Jaka je ale skutecnost? Uz od sameho zacatku je kazdemu jasne, ze Ukrajina nema sanci prijeti, dokud nema stale hranice a hranicni spory se sousednimi zememi. Tedy jasne, ze skutecne prijeti v nedohlednu. Putinovi stacilo udrzovat svoje zaskodniky a take je zasobovat zbranemi. Uz to stacilo v k diskvalifikaci prijeti v NATO. Putlerovi stacilo narusovat ukrajinske hospodarstvi a udrzovat zemi ve stavu mizerie cimz odradil pripadne investory. Putin doufal, ze za nim nakonec prilezou sami. Kdyz ani po osmi letech se tak nestalo, ztratil nervy a dopustil se zlocinu agrese s cilem loupeze a podmaneni sousedni zeme. A to presto, ze na otazky novinaru, jestli hromadenim vojska podel ukrajinskych hranic chysta invazi sousedni zeme, nekolikrat odpovedel zaporne. Putin tedy nekolikanasobne vedomne, podle a zakerne lhal. Prozradil se tim, ze se pozdeji v prubehu invaze zminoval, ze vsecko jde podle planu. Plan mel jiste hotov a byl si toho vedom kdyz kdyz tvrdil, zadna invaze nebude. Stal se takto clovekem bezectnym, bezchaakternim, ucty si nezaslouzicim.

0 1
možnosti

Původně to opravdu nechtěl, ale když se mu dostaly do rukou plány Ukrajinského útoku na DLR a LLR, tak mu už nic jiného nezbývalo.

https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/clanek/rusko-zverejnilo-udajny-ukrajinsky-plan-utoku-na-donbas-40389715;-(

0 0
možnosti
Foto

ANO, velmi rouzumná anylýza, jak píše ten pán pode mnou - je přeci nesmysl říkat dospělé dívce, že je krásná, svobodná a dospělá, že si může dělat co chce, že se může dokonce i vdát ... ale neměla si vybrat tak špatně, a vůbec, vzala si tu vyzývavou minisukni sama, tak ať se nediví, že ji nyní znásilňují ... a ano, ti co jí potvrdili onu dospělost, vyspělost, ti nesou bezesporu odpovědnost - nejen za to co se děje, ale i odpovědnost za sebe, za to že se jen zbaběle dívají, nebo že mlátí pantem a mávají vlaječkami, že jen omlouvají svou neschopnost a "rozumnost" a za všechny následky v budoucnu - není rozumné zasáhnout proti nasilí - vskutku velmi rozumný názor, a navíc takový zodpovědný, hrdý a odvážný. Ještěže alespoň naše vláda dělá něco smysluplného, stejně jako někteří lidé ... aby se člověk nemusel propadnout hanbou, že je vůbec člověkem. Autorovi článku, i panu Hannigovi níže ... za jejich analýzy a názory RvRvRv:-(

3 1
možnosti
Foto

Velmi rozumná analýza. Karma.

5 14
možnosti
Foto

Kam jste zase na tohle přišel? Dáte sem zdroj, nebo se budete stydět?

2 0
možnosti

Autor s výplody na úrovni Pepka Vyskoče nechápe základní principy NATO. Je to otevřená organizace, v níž o členství může požádat kdokoli, ale musí splnit kritéria přijetí. Kritéria Ukrajina neplnila, a po anexi Krymu a vyhlášení separatistických republik je to vyloučeno.

6 0
možnosti

Není to vyloučeno. Je tu hypotetická varianta, že Ukrajina uzná územní zisky Ruska a tím pádem už nebude mít územní spory. Pak přijetí nic nebrání.

1 1
možnosti

Bláboly, které si navzájem argumentačně odporují.

Máte to zapotřebí? Asi ano, musíte za každou cenu upozornit že jste.

6 1
možnosti

Ono tu moc možností není. Světová válka s nejistými hráči, to nechce riskovat ani Biden. I kdyby nikdo na atomovky ani nepomyslel.

Ukrajina je ten kabát, který obětujeme, aby nám zůstala košile.

Pak možná obětujeme další sousedy RF. Už asi bez války, protože i Západ se finančně vyčerpá a kdo přijme další miliony uprchlíků? Ale možná ne, protože RF se taky vyčerpá a další války se Putin nemusí dožít.

Západ roku 2022 není Západ roku 1938-9 z prostého důvodu, že lidem se nechce opouštět svůj pohodlný život. Pro generace narozené v míru je odříkání něco nepředstavitelného.

1 4
možnosti

Když srovnáváte Západ r.38-39 a současný: tak vybavujeme si, jak slavný Západ byl roznesen na Hitlerových tancích že? Británie byla zatlačena na své ostrovy a Amerika se do toho nehodlala míchat - "Západ" byla taky fašistická Itálie, takže nezápad...A NATO už kvůli Pobaltí do války jít musí, jinak ztratí gesicht a bude pro srandu čínským a ruským králíkům, o Africe a Palestincích či Iránu nemluvě.

0 0
možnosti
Foto

Autor si pochvalije, jak je na tom teď ruský rubl dobře. Zajímalo by mne, jak bych asi dopadl, kdybych teď přišel v Moskvě do směnárny s ruskými rubly a chtěl za ně americké dolary. Smění mi je a v jakém kurzu?

4 1
možnosti

Otázkou je proč by o někdo dělal, když k vůli sankcím, stejně nikam nemůže vyrazit a pirohy za dolary se v Rusku neprodávají.

;-)

2 2
možnosti

Mám vážné obavy, že Rusko je schopné vést tento konflikt mnohem déle, než Ukrajina. O co déle bude konflikt trvat, o to víc bude Ukrajina zubožena.

;-(

1 7
možnosti
Foto

Ale Rusko nemůže hospodářsky soutěžit s námi (západem). Když budeme Ukrajinu stále zasobit tak se nakonec položí Rusko. A čím později, tím hůř pro něj.

5 1
možnosti
  • Počet článků 2656
  • Celková karma 31,69
  • Průměrná čtenost 2018x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články