Diskuse

O opozici

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J52a10n 16R27á69ž

17. 4. 2020 12:24

Ani bych nevěřil, že celkem inteligentní žena, jako je Pekarová-Adamová může v politice tak rychle zpitomět. Frustrace z toho, že i pod jejím vedení se TOP09 stále pohybuje jen v rámci statistické chyby kolem hranice vstupu do Sněmovny musí být ohromná, ale není to omluva.

4 0
možnosti
JH

J39a75n 52H35a56r19v78a16n

17. 4. 2020 13:23

Inteligentní - když se nechá potetovat arabskými znaky? Ale jako dovozce migrantů plně důvěryhodná :-/

4 0
možnosti
JH

Stávající politická opozice na mne působí, jako by točila pokračování filmu - Blbý a ještě blbější:-)

9 0
možnosti
MC

A to jste nezmínil perníčky a rozhořčení paní Adamové Penam- Pekarové, u pana Kalouska bylo hodnocení této akce na minimálně ambulantní docházení k lékaři...Opozice je pro mě jako prvicového voliče velkým zklamáním...a ODS po zhlédnutí Sena...a její "výkřik vy inženýra(25000) tak my dochtora(30000)" byl vrchol diletantizmu. Všichni znají Máru, já bych rád poznal Máru ODS, to musí být lumen

6 0
možnosti
Foto

M87i58l35a84n 40D13u35d28k37a

17. 4. 2020 13:35

Velky souhlas, pane Chmeliku, nema to holt pravicovy volic v teto zemi jednoduche. A ODS namisto toho, aby predkladala navrhy, ktere by "nasly" pouze skutecne potrebne, pali od boku silenosti typu vsechno vsem a co nejvic. A co na tom, ze pravicove principy placou, kdyz je mozne bez jakekoli odpovednosti za nasledky ziskat nejaky ten bodik

1 0
možnosti
Foto

Česká republika dne 2. března dodala Číně 5 tun zdravotnického materiálu jako jsou roušky, rukavice, obleky, dezinfekce a další zdravotnický materiál jak sdělil Ministr zahraničních věcí České republiky Petříček a to zdarma. Pak to za 15 miliard nakoupila vláda zpět s podmínkou, že dodávku na letišti z Číny bude vítat premiér a vláda. To by opozice neudělala.

1 4
možnosti
MC

A těch 5 tun dopravil Antonov...jste vtipný člověk;-D

3 0
možnosti
Foto

co to je za státotvornou stranu, když se klepe aby se vůbec dostala do parlamentu a jak to bylo při posledních volbách, jen díky hlasů ze zahraničí.

6 0
možnosti
Foto

Co jsme to za stát, ve kterém občané hromadně volí agenta StB, bývalého člena zločinecké organizace, lháře, podvodníka, který okrádá stát, kterému obyvatelé této země přispívají na jeho podnikání. Prostě my musíme mít ve vládě takové osoby. Nejdříve alkoholika, trpící venerologickou nemocí, nevyučeného truhláře, kameníka za války kápa v koncentračním táboře, instalatéra, kryptokomunistu a dnes tuto osobu, která se prohlásila za Čecha, protože jej ze Slovenska vyhnali a který neumí mluvit českým jazykem a mluví hůř jak Jakeš. . Asi si nic lepšího nezasloužíme.

3 1
možnosti
PN

P59e80t98r 48N63e88d93v37ě83d

17. 4. 2020 10:40

Obdivuji pane autore Vaši trpělivost, s jakou vysvětlujete místním příznivcům opozice co jejich oblíbencům asi ubírá hlasy. Mám však pocit, že se jen tak nezbaví svého přesvědčení o vlastní dokonalosti a jediné správnosti jejich názorů, které tady prezentují. Odhaduji, že místo zamyšlení se nad slovy v blogu Vás tady zase sepsují.

10 0
možnosti
PB

...... sem měl za to, že "tři pistolky" z dílny tehle kreativců sou opravdu TOP!,- mýlil sem se,- perníčky z PENAMU byly nejvíc;-D!

3 0
možnosti
Foto

Kdyby volby dopadly jinak a TOP 09 by byla vládní strana a spolu dejme tomu s ODS a lidovci řešila koronavirovou krizi, řešila by krizi tak, že by začala podnikat první kroky už v lednu, kdy bylo zřejmé, že covid 19 je v Evropě a začala postupovat podle Pandemického plánu. Začala by zjišťovat, zda máme dostatek ochranný pomůcek, zda máme dostatek lůžkové kapacity, zda máme dostatek personálu, zda máme dostatek přístrojového vybavení pro řízené dýchání a eventualní potřebu mimotělního oběhu, zda máme dostatečný počet personálu na jednotkách intenzivní péče. Ale rozhodně ne tak, že dne 22. ledna upozorňuje upozorňuje EU členské státy , že hrozí epidemie, která bude mít globální rozměr. Poslanec Bohuslav Svoboda (ODS) a opozice 28. ledna žádala vládu, aby informovala o tom, jak je připravená na případnou epidemii nového koronaviru, který v té době byl už v Evropě. Bylo mu řečeno, že všeho je dost. Dne 31. ledna vyhlašuje Itálie stav nouze. V únoru oznamuje šéf Státních hmotných rezerv, že ve skladu nejsou roušky a je nedostatek zdravotního materiálu. Dne 27. února ministr zdravotnictví Adam Vojtěch v České televizi oznamuje, že žádná epidemie u nás nehrozí. Dva dny na to vystoupí, že ochranných pomůcek je dostatek a jdou do nemocnic a praktickým lékařům. Dne 12 března vystoupí na tiskové konferenci Babiš, s tvrzením, že nám nic nehrozí a pokud nějaká nemocnice nemá roušky, tak je osobně nemocnici doveze. Tak by opozice rozhodně nepostupovala. Kdo na epidemii vydělá a vydělává je Agrofert. On dodává desinfekční prostředky, když to jiným firmám nepovolil, on do desinfekčních prostředků dodává řepkový olej prostřednictvím jeho firmy Perol.

1 1
možnosti
LH

vždyt jsem to přesně popsal níže.....;-D;-D;-D

0 0
možnosti
VG

Pekarová dělá ženám jen ostudu. Nikoho už nezajímá.

3 4
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
5 0
možnosti