Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nevím, co si mám představit jako dobro pro dítě, ale ...být bez maminky to jistě není A nejen bez maminky, ale bez širší rodiny. Kdykoliv vzpomenu na svoje dětství,  je tam máma (a to asi zdaleka nebyla ideální, ani naše vztahy nebyly, ale bez ní by to prostě nešlo,) taky sestra, babička, děda, teta, bratranci, sestřenice....nedovedu si dětství bez toho představit. A nejen dětství. Rodinu potřebujete i jako velcí. Nevědět, kam patřím, je hrůza. To má být to nejlepší pro dítě? Nevěřím ani omylem. I kdyby výchova nebyla ideální (a kde je, když nikdo neví, co je ve výchově vlastně správné - jen si něco myslíme a v čase se to pořád mění), kdo má právo být chytřejší než příroda, která ty děti právě této matce nechala porodit? Spasitelé světa napáchali vždy nejvíc zla svou nadutostí a  odhodlaností páchat dobro. Je to prostě hnus, co se děje. Je nějaká možnost mámě a dětem pomoct ?

1 0
možnosti

Jak si máme vysvětlovat to, že matka by podle zločinecké organizace Barnevern měla přijít o rodičovská práva k oběma dětem a otci, který byl podezřelý ze zneužívání, by mělo toto právo zůstat. Tady je logika Barnevernu poněkud úchylná, pokud jim jde hlavně o dítě, jak sami tvrdí.

1 0
možnosti
Foto

To je prostě stát.  Takový mix fašismu a komunismu  s narůstající brutalitou.

1 0
možnosti
Foto

Pane kolego, máte špatně nastavené priority. Pro Nory, ale samozřejmě i pro nás, jsou hlavní prioritou děti a jejich zájem.

Podle toho de, samozřejmě i u nás, posuzuje komu bude dítě svěřeno do péče. Ne proto, aby druhý rodič trpěl, ale proto, že to pro dítě bude lepší.

A ty děti se, podle mě, v Norsku narodily a rostly. A Norové dělají přesně to, co naše sociálka, jenomže asi přísněji. A sice: starají se o zájem dětí a zájem rodičů těch dětí jim je asi naprosto lhostejný.

A jediný recept proti tomu je: Nemít v Norsku děti.

0 11
možnosti

Pane Hermánku, nějak Vám s té argumentace - vše pro dítě - vypadlo, že je to obrovsky dotovaný kšeft!!! A přes prizma mamonu je to sviňárna k pohledání!!!

2 0
možnosti
  • Počet článků 2656
  • Celková karma 31,86
  • Průměrná čtenost 2018x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články