Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LS

Tady na blogu, nevím kdo, napsal trefně - brouk Pytlík, pomluvy všeho druhu.

Na identitu vydávající se za pana Bartoně to sedí dokonale.

0 0
možnosti
LB

Websterův slovník definuje blog jako webovou stránku, která obsahuje osobní deník s vlastní reflexí světa, komentáři a často také odkazy na další stránky.

No a teď si od vás rád přečtu vaše vyjádření, pane "Nejchytřejší", v čem psaní blogu pana Bartoně této definici odporuje?!

0 0
možnosti
MK

Já jsem také čtenář a s Nobelovou cenou pro Zelenského souhlasím.

2 0
možnosti
Foto

Dat nobelovu cenu za mir nekomu, kdo neustale apeluje na bezletovou zonu, t.j. rozpoutani svetove valky (coz by nepochybne odnesla i Ukrajina)by byl opravdu majstrstyk. Proti tomu je i Obama fakt bridil..:-)

0 0
možnosti
Foto

Ukázka ohýbání podstaty sděleného. Nesmíte číst jen nadpisy článků. Zelenskyj se vzdal naděje vstupu do NATO nyní, ne v budoucnosti. Vysloveně řekl, že se vzdal tě myšlenky, protože NATO není nyní na tento akt připravené.

4 0
možnosti
Foto

Tento článek mi přijde jako ukázkový příklad úplně zvrácené logiky. Nobelova cena míru dle autora nenáleží tomu, kdo válku ukončí, protože ukončení války může mít v jiných ohledech řadu negativních důsledků, nenáleží však ani tomu, kdo válčí, byť se jedná jednoznačně o válku obrannou, osvobozeneckou a tudíž spravedlivou. Pokud tedy má mít Nobelova cena míru něco společného s mírem zbývá už jen možnost, že by ji měl dostat ten, kdo neválčí, válku nezačne a ani se nebrání, což působí poněkud absurdně. No a vlastně ještě by ji mohl dostat nějaký agresor, což by ovšem muselo nutně vést k přejmenování té ceny.

9 1
možnosti
Foto

Jsem přesvědčený, že vy, ve své prokremelské kebuli, byste uvítal tu Nobelovku jenom pro Putina. Nechápu, jak můžete vzpřímeně stát, jak to bez páteře zvládnete...

5 4
možnosti
JK

Nadpis je správně a všechno ostatní máte špatně.

5 1
možnosti
Foto

Nobelova cena za mir by mela byt udelena za dlouhodobe neli celozivotni smerovani k miru. Ne za to, ze brani ted svoji zemi proti agresorovi. Mozna nobelovka za statecnost by sedela vice.

Do doby pred valkou byly zavedeny zakony spise proti mirovemu souziti dvou skupin obyvatel a Ukrajina dlouhodobe nebyla demokraticka. Je treba posuzovat celozivotni postoj, ne jen nutnou obranu posledni mesic. Zelensky neni rozhodne Ghandi ani Matka Tereza a nikdy nebyl.

6 3
možnosti
Foto

Nobelovu cenu míru dostal i Arafat a Mandela. GÁNDHÍ jako Brno.

2 0
možnosti
OD

Děkuji Bartoňovi za téměř anatomický řez tvorbou fake news.

1) Vymyslíme "nový problém" - osobně "sjíždím" většinu britských a amerických médií, nic o Nobelovce pro Zelenského tam není. Takže "český koumák" vynalezl téma, které obecným éterem rozhodně nerezonuje.

2) Komunistická dialektika - místo hledání chlupů na Zelenském pomluvíme Nobelisty za minulé výběry, pohovoříme zejména o Obamovi, tomu Bartoň nemůže přijít na jméno.

3) Najdeme "hnízdo lidového odporu", zde Novinky - medium pro zoufalce v českém jazykovém ghettu. Z hlediska "váženého vlivu" je to to samé, jako by ventiloval názor čtenářů bulváru či dámských magazínů.

4) Generalizujeme tak, abychom z konkrétního, sic vymyšleného problému udělali součást nějakého zlého, protilidového trendu.

No a Bartoňova lež je hotova.

Nutkavá lhavost je nemocí, je na to kódovaná diagnosa v seznamu výkonů. Je to klinický problém, léčba je k dispozici.

Není mi ovšem jasné, jaký terapeutický účinek má publikace těchto lží na Idnes.

18 3
možnosti
Foto

Spíše jde o masturbační účinek, než o terapeutický...

1 2
možnosti
KT

„Nevěřím žádné statistice, kterou jsem sám nezfalšoval.“

3 0
možnosti
Foto

Já občas na Novinky kouknu a v komentářích se mi zdá, že je tam méně putinovců než na iDNES. Každý to vidí po svém.

1 1
možnosti
JK

Jak dlouho tu ještě ten darebák bude manipulovat a lhát? Prý čtenáři nesouhlasí. Jistě. Zapomněl podotknout, kde vzal ten vzorek. Za mě toto už není žádný svobodný názor, ale jenom sprostá lež. On je horší, než ti ruští vojáci. Ti si aspoň myslí, že bojují za vlast a po zjištění pravdy je to aspoň některým líto. Toto je normální vlastizrádce a kolaborant. A jako z takovým by s ním mělo být zacházeno. Hanba takovým křivákům.

8 4
možnosti
  • Počet článků 2655
  • Celková karma 31,02
  • Průměrná čtenost 2019x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články