Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Petr Pavel měl prohlásit, že už si není jistý, zda by Nerudovou volil ve druhém kole, pokud by do druhého kola nepostoupil on. To ale ještě neznamená, že by ve druhém kole volil Babiše. Mohl by také zůstat doma a nevolit. Ale ono by to nakonec v reálu mohlo dopanout úplně jinak a Nerudovou by podpořil.

0 0
možnosti
DS

Volit někoho mimo tuto trojici je skutečně snadná volba ;-D

2 0
možnosti
JL

Nebudu komentovat na vas clanek direkne, pane Bartoni. Vsak se pozastavim nad snahou mnohych, pri pietnim vzpominani umrti prvniho prezidenta CR, pana Havla. Byl to i muj prezident jak ma byt. Skrovny, znaly a hlavne znamiy v dobrem smyslu ve svete. Jeho proslov v Kongresu Spojenych statu jsem si nahral, protoze je to stezijni chvilka z ukazkou lidstvi. Tak reprezentoval cesky lid.

Proc to pisi??

I dnes bychom se meli pozastavit a nahlednout na kandidaty na prezidenta podle te lidskosti, podle moznosti nas reprezentovat na vysoke urovni svetu a udelat to pomoci svoji osobnosti a ne nahranym scenarem. To jsou moje kriteria uspesneho kandidata.

Zde je vsak premitan i zivot a osobnost kandidatu v minulosti. Hlavne jejich minusy, stejne jak jsme to delaly u prezidenta Havla. Ktere jsou neprekonatelne a ktere je mozno posoudit i jinak. I zivotni uspechy po tech chybach predchazejicich. To jsou moje kritera pro posozeni chyb kandidatu v minulosti.

Muj kandidat, i kdyz nemohu volit k vuli me vzdalenost od prvni urny v CR, je stejny jak pred 10ti lety. Nic se na jeho chovani nezmenilo a mnoho se zmenilo pro jeho moznost byt tim co jsem napsal.

1 2
možnosti
EH

Pro mě Nerudová jedině v druhém kole v případě, že by ten druhý byl méně přijatelný. Nikdo z vůdčí trojky se mi nepozdává.

Pavel by byl OK, ale moc se vymezuje (Babišovi byl házel klacky pod nohy, do Maďarska jede Orbánovi ukazovat, jak se dělá demokracie) a prezident by se měl oprostit od antipatií. Nevadilo tohle nejvíce na Zemanovi?

Babiš není materiál na prezidenta.

Nerudová si moc protiřečí a je moc progresivní.

0 0
možnosti
RK

Příspěvek nechávám stranou, jen by mě zajímalo, co je špatného na tom, že je někdo progresivní?;-)

1 0
možnosti
Foto

J60i47ř47í 25K42i50n82d13l

19. 12. 2022 14:19

V době, kdy byla Nerudová rektorka na Mendelově universitě ministerská kontrola na univerzitě objevila závažné nedostatky, které vrhají stín na kvalitu studia a mohou vést až k odebrání akreditace. Jedná se především o prokázané plagiátorství v odborných publikacích a také o praxi takzvaných „rychlostudentů“ Ukazuje se ale, že problém má mezinárodní přesah. Vedení Provozně ekonomické fakulty si totiž najalo externí agenturu na nábor studentů. Ta cílila na bohaté Rakušany a Němce. Na univerzitě je měl čekat studentský ráj na zemi – snadné studium a doktorát za kratší dobu.Před čtyřmi lety ji zasáhla kauza plagiátorství v diplomové práci bývalé ministryně spravedlnosti Taťány Malé (ANO) o chovu králíků z roku 2005

3 0
možnosti
JK

39. rektorka Mendelovy univerzity v BrněVe funkci:

1. února 2018 – 31. ledna 2022

Prorektorka Mendelovy univerzity v Brně pro strategii, internacionalizaci a IT

(pro koncepci, rozvoj a IT do 1. 4. 2015)Ve funkci:

1. února 2014 – 30. listopadu 2015

1 0
možnosti
Foto

J59i21ř19í 11K51i78n97d35l

19. 12. 2022 14:10

Už se těším jak na školách bude viset portrét Babiše, jako morální vzor pro děti.No děti jsou na to zvyklé. Už jim tam visel notorik, soudy usvědčený lhář mstivej dědek. Jeden vzor lepší než druhý.

8 0
možnosti
MK

Copak, ještě nezačaly volby a vy už pohřební řeči?

1 0
možnosti
Foto

Pro mne nepřichází v úvahu ani jeden z nic. Dokonce jsem si říkal, že první kolo vynechám, protože tam nevidím nikoho, s kým bych názorově souznil. To se však změnilo. Můj hlas dostane Karel Diviš ...

2 0
možnosti
ZH

Můj názor je, že člověk by měl prezidentováním svou kariéru končit. Tím rozumím to, že po skončení mandátu (třebas případně toho druhého, který může následovat) by měl dotyčný být již v důchodovém věku.

Důvody: životní zkušenosti, odrostlé děti, kratší doba pobírání doživotní apanáže z kapes daňových poplatníků, a co si budeme povídat, takový člověk se už doživotně nemůže jen tak volně potulovat po ulicích, hospodách atp. Já to chápu jako zkažený konec života, kdy nemám žádnou šanci na anonymitu.

1 0
možnosti
MB

Volba je jednoduchá, vybere si každý. Soudruh Bureš je ideální. Sloužil komplexnímu zlu - KSČ i Stb. Ani s vlastními synem se nepáře! Pouze prachy, lži a soudy. Ideál.vzor, mnoho klidí - Už se za sebe nemusí stydět. Navíc bónus ze základní školy, nic neví. S dětmi se rovněž nemazal. To by mohlo dále nalákat !...

Zbylý generál a šéfka školy? Jeden celým životem prokázal - Něco umí a je odvážný. Zase smůla, v mládí se vyskytl v době KSČ. Vhodný pro voliče se svědomím. Důkaz,chyby lze odčinit. Ztracenou čest,lze vydobýt zpět.Ta ze školy?Zase měla štěstí.Vzhledem k jejímu věku už KSČ zrušili. Zase je to žena! Pravda, i docela slušná. Přednost- Vhodná na kvóty! Nepochybuji, každý si vybere... :-)

4 2
možnosti
Foto

Už mám vybráno. V prvním kole jasně Karel Diviš

1 0
možnosti
HH

Dnes jsem si tak mohl přečíst, že jakýsi „znalec“ prohlásil, že podpisy Babiše na jakýchsi listinách „mohou být i nemusí být jeho“. To je „znalec“ jako hrom, že ano.

Zdroj: https://janbarton.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=795584

Ano znalec je opravdu znalec a ne absolvent VŠŽ...

Znalec potvrdil, že podpis rozhodně není Babiše mladšího, co ž byl jeho úkol...a zároveň doplnil nad rámec, že vykazuje znaky Bureše...jenže není na 100% jistý, protože Agent odmítl poskytnout jiné podpisy, jako vzory či vzorový text psaný jeho rukou...a to proto, že je tak nevinný, že to nebylo potřeba...

9 2
možnosti
JV

Proč lžete?

Znalec nic takového o podpisu Babiše jr, že rozhodně není podpis jeho, neřekl.

0 0
možnosti
JH

J94a51n 47H49a76r83v68a78n

19. 12. 2022 11:53

Já taky budu volit Nerudovou, ona totiž NASTARTUJE ČESKO, jak se píše na bilbordech. A že prodávala tituly? - No bóže, tak si přivydělala, ta kampaň přece něco stojí ;-)

5 6
možnosti
RK

Když má někdo v hlavě 3-4 neurony, pak se mu to v hlavě spojuje rychleji, že?;-)

2 1
možnosti
  • Počet článků 2658
  • Celková karma 31,76
  • Průměrná čtenost 2016x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články