Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JE

Přísnost policejních složek je jen vůči domácímu obyvatelstvu.

Tohle se jim v brzké době šeredně vymstí ;-O

8 0
možnosti
Foto

Ty policejní složky mají asi pokyny shora, a Merkelová, jak známo, si opět mele svou: "máme záznamy, že v ulicích byla štvanice na cizince a nenávist, která nemá s naším právním státem nic společného." Ať už se v ulicích odehrálo cokoli, je to jen důsledek naštvaných a vystrašených lidí a bude to jen horší, prože vláda si jede po svém proti vlastnímu lidu. Je mi jich líto v čem musejí žít díky politice Merkelové, která sama je hlavním viníkem v porušování německých a evropských pravidel.

7 0
možnosti
TK

Včera a předevčírem byly ve výběru blogy, kde autorka a autor marginalizovali nebezpečí ze strany migrantů, vyzývali k toleranci a zdůrazňovali nebezpečí vzedmutí vlny fašismu. Diskuzi pod blogy autoři nepovolili. S tím varováním před vlnou násilí bych v zásadě souhlasil, ale co jiného lze čekat, když je Německo násilím islamizováno a zaplavováno lidmi, které se bojíte potkat na ulici.

Vrátil bych se ale k incidentu, který poslední vlnu odporu proti migrantům vyvolal, a to zabití německého občana, který se údajně spolu s dalšími pokoušel zabránit dvěma migrantům ve znásilnění. Co se přesně stalo nevíme, ale pozastavil bych se nad tím, že dotyčného zabili 25 bodnými ranami. To není "běžná" šarvátka, kdy někdo někoho jednou bodne a uteče, to je projev bezbřehé nenávisti a nulového respektu k životu. Takto zuřivě ubodat člověka není normální. V naší kultuře se s takovýmto nelidským projevem násilí a brutality výjimečně setkáme také, ale téměř vždy za tím stojí hluboké emoce například zhrzené lásky, nebo dlouhodobě dušené nenávisti ke známé, či blízké osobě.

Takže se musím ptát, co je to za lidi a co k nám asi cítí, když jsou schopni takového brutálního chování? Mohou takoví "lidé" zapadnout a respektovat nás a naši kulturu? Domnívám se, že ne, že velká část z nich toho schopna, ani ochotna není. :-/

24 0
možnosti
JS

J85a20n 31S13o86u12č41e84k

29. 8. 2018 10:36

Inu máte pravdu. Ona každá vláda, která zamlčuje před svými voliči fakta, překrucuje pravdu a zvýhodňuje určitou skupinu před majoritou, si zadělává na průšvih. Lidé snesou ohýbat hřbet jen do určité míry, jakmile začnou být zabíjeni a navíc cítí, že politický establishment jde proti nim a neváhá na ně vyslat těžkooděnce, zatímco proti "nedotknutelným" nezasahuje vůbec, tak se nakonec vzbouří. A že to klidnou cestou nepůjde, to se politici nesmí divit. Zaseli vítr, sklízí bouři.

15 0
možnosti
JB

Stále se zdůrazňuje, že problémy jsou větší v bývalém "východním" Německu -ale je to IMHO logické: za desítky let socialismu zažili jeho obyvatelé diktaturu, cenzuru, jedinou pravdu ve všech médiích atd. Takže na rozdíl od svých západních bratrů mají stejný dar, jako např. my -a to je: velmi rychle rozpoznat, že se to vrací, resp. již vrátilo; že stát přestává plnit své základní úkoly ..a že ne každá nová ideologie (zde multikulti) se má přijímat bez přemýšlení -resp. že občan nesmá svým politikům příliš věřit!

23 0
možnosti
VD

To je tak, když samotný stát vydává a šíří dezinformace.

Jak asi stát bude bojovat v tomto sám proti sobě?

:-)

11 0
možnosti
JP

J63i15r51i 16P66r34a34j91z

29. 8. 2018 8:06

Prostě lidi si nechtějí nechat kálet na hlavu a nechat ze sebe dělat blbce. To je celé. Tohle lakování Islámu na Růžovo je kontraproduktivní, protože všichni cítí , že tu něco nesedí.

13 0
možnosti
MT

Mlžení, propadanda, zatajovani skutecnosti, prekrucovaini faktu, vyvmyvani mozku, propaganda a lez jsou symptomy dnesni uchvatne demokracie. Rv

14 0
možnosti
JS

Za komunistu se pouzivalo pro demonstrujici obcany terminu "protisocialisticke zivly". V Karl Marx Stadtu jsou to "siritele nenavisti". Tragedii je ze tento system cenzury a oblbovani lidi se rozsiril i do byvaleho Zapadniho Nemecka a vlastne cele EU.

29 0
možnosti
JP

J91i97r98i 43P50r31a20j48z

29. 8. 2018 8:02

No když Německo vede soudružka z NDR. Tak ta je naučila jak to dělat.

3 0
možnosti
PS

Ve Švédsku policisté také mlží ohledně kriminality a jak jim to tam hezky šlape. Ve statistikách znásilnění jsou nejlepší, počet útoků granátem je na úrovni Mexika. Počet trestných činů je větší než v New Yorku(podobný počet obyvatel). Za názor na facebooku se tam zavírá. Když se zveřejní statistiky znásilnění, pravdivé statistiky tak je to odsuzováno. Hořící auta jsou tam běžnější než stánek s občerstvením. Já myslím že přebrat Švédský model není špatný nápad.

20 0
možnosti
  • Počet článků 2656
  • Celková karma 31,87
  • Průměrná čtenost 2018x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články