Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

Každý den je možné zastavit to šílenství. Může to udělat Zelenský nebo Putin nebo Biden. Situace je každým dnem horší a pravděpodobnost Armagedonu je vysoká. Bůh s námi.

0 0
možnosti
RK

Koukám, že admistrace tu maže nepohodlné příspěvky.

Tak znovu:

Bartoň se smál, když se tu upozorňovalo na možnost napadení Ukrajiny RuSSkem. Bartoň relativizoval anexi Krymu. Bartoň zpochybňoval Vrbětice.

A smažte to zase cenzoři. Všichni ví, že Bartoň je oficiální Prchalův nick. :-P

0 1
možnosti
PB

..... tak porád sou to lídři a největší hráči v rámci EU,- čemuž odpovídá jejich vcelku uvážený, opatrnický, však někdy až alibistický postoj ke konfliktu!,- bude záležet na tem, jak sa ohnou před strejdou Samem a Britama, kteří do teho taky začali fest foukat!,- .......... podzim bude zlomovej pro všechny!

0 0
možnosti
PK

Není se co divit, když projdete ami tisk, tak tam lid dle průzkumů také netouží po jaderné konfrontaci s RF...

1 1
možnosti
Foto

Pak máte dvě možnosti. Buď se vypařit při termojaderné reakci, nebo v krematoriu u příslušného gulagu. Tak si vyberte.

1 2
možnosti
AL

Ano, nechtějí, nikdo z nás nechce, jenže Vovka se nás na to ptát nebude a pojede si po svým.

7 0
možnosti
MM

Německo a Francie nechtějí vílku n Evropě, ale ona je, protože jí rozpoutal válečný zločinec Putin, Teď jde o to, toho šílence zastavit aby Evropa zůstala Evropou

13 0
možnosti
PN

Pane Bartoni, nemyslim si, ze mate pravdu v tom, ze by Rusko chtelo pokracovat stale na zapad. Rusove totiz narozdil od jinych maji vesmes dlouhodobejsi plany ve smyslu "uzemi dobudeme a co potom". Takze pokud by Rusko obsadilo celou Ukrajinu, tak na tom maximalne prodela, protoze se o ni bude muset starat. Jako treba dobyti Kosova NATen pro NATO a EU take nebyla zadna vyhra.

Takze Rusko se nejspis pokusi obsadit zbytek Donbasu, mozna Charkov a pas podel Cerneho more s Odesou, ale skoro urcite ne Kijev a dalsi oblasti smerem na zapad.

Tahle valka je to bohuzel naprosto zbytecna, jedine, k cemu tam dojde jsou ohromne materialni a predevsim lidske ztraty. Ty materialni nahradit jdou, lidske ne.

Hezky den.

4 1
možnosti
IB

I56v52o 35B34o68u21š33e

6. 7. 2022 10:38

Muset se starat? Teď jste pobavil. Fakt.

6 0
možnosti
PV

P64a91v58e36l 72V54é85b44r

6. 7. 2022 10:03

No, ono podlézání Hitlerovi ho utvrdilo v přesvědčení, že je silný a může začít onen odvěký teutonský sen charakterizovaný slovy "Drank nach Osten".

Rozdíl oproti Putinovi je pouze v tom, že on se dnes dere na západ (a poté na jih, a na ... prostě komkoliv).

9 1
možnosti
JL

"Německo nechce válku", to zní tak hezky. Já se vsadím, že nechtějí, mají se furt docela fajn, proč by měli chtít válku, jež nemá smysl? Ale tipnu si, že kdyby hrozilo, že se soudruzi z Kramlu vydají na západ na Berlín, tak najednou bude zbraní hafo a ruští bratři budou mít velké problémy. Zatím vyprázdňují muniční skaldy a bourají na Ukrajině, co by chtěli mít. Když nám to, bratři, braťja, nedáte po dobrém, tož vám to zbouráme a stejně si to vezme. Pak to budeme 50 let opravovat, jak je u nás na Rusi obvyklé. Mám dojem, že ta válka je ideologická - jinak moc logiku nedává, Vladimir Vladimirovič se prostě zbláznil. I to se dělo v historii.

1 0
možnosti
Foto

Že plédujete za Rusko je u vás setrvalý stav a skoro posedlost a tak jste se za tu dobu už mohl naučit lépe překrucovat, vymýšlet a lhát. Takhle jste stále na úrovni "ploché historky okresního formátu".

Člověk alespoň trochu moudrý by nechtěl být za patolízala a hlupáka.

12 0
možnosti
EH

Je rozdíl být pro Rusko a nebýt pro Ukrajinu do posledního Ukrajince. Ten konflikt není povídka, ale román s vedlejšími dějství.

0 0
možnosti
  • Počet článků 2656
  • Celková karma 31,93
  • Průměrná čtenost 2018x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články