Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

"Jenom jednání mohou vést k výsledku, který zastaví válku na Ukrajině" ... Nesmysl. Hitlera taky žádná jednání nezastavila. Zastavila ho až vojenská síla.

A ano, každá jízda autem Putinovi pomáhá, protože mu to pomáhá financovat válku.

0 0
možnosti

Tak to skuste nalít některým lidem do hlavy.Tady to je jako by byl benzin za 30 a nafta za 29.Pražáků tu máme jak v pravý poledna na václaváku a každý se žene za zbytky sněhu na kopečky.Tak že benzin a nafta je asi ještě málo drahá.Co budou asi potom dělat až bude chleba za 100,-kč??

0 0
možnosti

Já podporovat Putina budu, stejně jako spousta jiných. Musím totiž chodit do práce. Na kole je to daleko a spojení veřejnou dopravou je za ho.. o. Z obchodu nedotáhnu týdenní nákup, na to nemám síly. Tak holt musím autem.

Líbí se mi projevy našich politiků, kteří po tiskovce sednou do svých limuzín s řidičem a odjedou. Těm je jedno, jestli litr PHM stojí 99,99 Kč 

4 2
možnosti

Mám to podobně, do práce jezdím autem 40 km ( jeden směr). Je to převážně po dálnici, takže 30 minut. Dělám na směny, na všechny ani není spojení, časově přes hodinu, finančně (benzín x jízdné) nastejno, alespoň do února.

Pokud vláda nechce nic dělat s cenami, tak ať je možný daňový odpočet na dopravu do práce i pro zaměstnance.

1 1
možnosti
Foto

Taktiku boje do posledniho Ukrajince zvoli ne USA, ale Ukrajinci. Nazor kolegy, ktery tam ma koreny ... A my to budeme Putinovy pres ten plyn a naftu financovat ?

1 0
možnosti

jistě dám auto do šrotu , pokud vláda udělá se svým parkem totéž . A onen šetřící myslitel určitě navrhne elektro a výrobu el. ebenová tyč a liščí ocas . Bo palivo do JE je taky z Ruska .

3 1
možnosti
Foto

Primárně: kecáte.

Sekundárně: klidně pindejte dál.

8 5
možnosti

Zase tak moc nekecá, protože skutečně se

USA distancovaly od zapojení své armády, Velká Británie vyzvala své dobrovolníky, aby se stáhli z bojiště a „neprovokovali“. Předání letadel z Polska na Ukrajinu přes USA zkrachovalo

Lavrov vytáhl dnes biologické laboratoře USA na Ukrajině a předevčírem zveřejnilo Rusko plány Ukrajiny na obsazení Donbasu a EU začíná pociťovat problémy způsobené tímto konfliktem.

https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/clanek/rusko-zverejnilo-udajny-ukrajinsky-plan-utoku-na-donbas-40389715

;-)

4 4
možnosti

J22i28r70i 58B74o80r

10. 3. 2022 13:08

No vidíte, já slyšel od Babiše že když přestaneme dávat bioslozku do nafty, tak podporujeme Putina. Když ano tak Babiše. Pro mě je to nastejno.:-/

0 0
možnosti

Biosložka v konečném důsledku podporuje zemědělce - ne Babiše.

Fialova vláda přešla na systematickou likvidaci českého zemědělství.

;-(

2 7
možnosti

J58i58r54i 20P61i97l54n54y

10. 3. 2022 11:37

Nemůžeme dělat rychlá řešení, nebo nechceme lidem zlevnit benzín a naftu? Když vidíme, jak to padá do našeho bezedného vládního pytle, tak nám to dělá radost. Lidi nás nezajímají.

5 1
možnosti

To víme od zvolení této pětikolky.Tak že neříkáte nic nového.

0 0
možnosti

J29a86n 75D69o95u94š43e76k

10. 3. 2022 11:10

Lidi jsou rozežraní. Kolik řidičů jede v autě samo? Kolik vyhazujeme jídla? Kdy si koupíme novou televizi která je o 10 centimetrů širší i když je dva roky stará devadesátka naprosto v pořádku? 3D fičůra stejně stojí za houby.

Jasně, že jsem pro aby lidi začali o spotřebě trochu více přemýšlet. To jen Stanjura to schytal za formu vyjádření.

No a taky za to že si dovolil lidem říct aby tolik nežrali, protože každej je úspornej na maximum, že...

7 3
možnosti

..... my sme v "ekonomický válce" s Putinem?,- sem teda nějak nepostřehl kdo a kdy tu válku za ČR vlastně vyhlásil?!?,- ...... je zajímavý, že "pomáhat" Rusku v tomto směru se nijak nepříčí Polsku, Belgii, Španělsku, Bulharsku, Rakousku, Francii, Norsku, atd.atd., keří snižují DPH, ruší ekologické daně a stropují ceny pohonných hmot, ropy a energií obecně!,- mimochodem - nekupujte si nic z plastu, to je taky z ruský ropy!,- a už vůůůbec si nekupujte elektroniku, tablety, telefony, TV, PC, ......to zase pomáháte komunistický ČíněV[>-]!!!

20 3
možnosti

Velmi trefné! Někdo se jen snaží o dojem, že ve válce jsme a tím abychom nebrblali proti nečinnosti vlády, která je sice zvolena v naší republice za účelem péče o blaho voličů, ale jde na ruku jiným.

0 1
možnosti

Takže osvěta a příprava na budoucí ekonomickou krizi, aby lidi konečně začali hospodařit s benzínem a zbytečně nejezdili autem do obchodu 200m vzdáleného od bydliště je pro změnu ekologická pomatenost ala Greta.

Nejdřív jste si stěžoval, že nejde rusáka uvrhnout do doby kamenné, pak že rusák není čingischán, ale jen rusák a trápila vás cena nafty, čímž jste vlastně dal za pravdu naší vládě a vládám v Evropě , aby lidi začali konečně hospodařit, protože bez ohledu na výsledek jednání v Turecku, krize přijde. Už teď je inflace nad 11%.

Řešení je teda jaké? Nabídnete, nebo jste jen karetní kibic? Ono je celkem logické, že se chce Evropa po letech ruských drogových dávek oprostit a začít konečně detox. Vy znáte nějaký bezbolestný detox?

Takže osvěta "zvážit spotřebu pohonných hmot, zbytečně nedělat zásoby" je gretovina.

Co dál?

4 0
možnosti
Foto

Měli by snížit povolenou rychlost na silnicích na 70 km/h a na dálnicích na 100 km/h. Dojde k tím ke snížení spotřeby minimálně o 1 l/100 km.

2 1
možnosti
  • Počet článků 2655
  • Celková karma 31,52
  • Průměrná čtenost 2019x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články