Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VB

Nejpodstatnějším faktem je to, že se nuceně testuje několik miliónů lidí, kteří již covid-19 prodělali, podle výzkumů ve světě drtivá většina z nich již na SARS znovu neonemocní. Mnozí covid-19 již měli loni, MZ ČR by jejich imunitu mělo úředně uznat tak, jako např. Rakousko či Švýcarsko.

0 0
možnosti
VB

S těmi náklady na pacienty v nemocnici či na JIP jsou to poněkud divoké počty, museli bychom započíst i platy personálu a investice na nemocnice apod., bylo by lepší to dělat přes údaje VZP (široké spektrum populace), ale bude v tom zčásti lobbisticky vynucené přidání peněz, aniž by k tomu existovala objektivizovaná analýza. Avšak souhlas s tím, že testování bezpříznakových je vyhazování desítek miliard Kč z okna bez užitku (nepřiměřené náklady a nepřiměřené omezení práv občanů - donucování k testům bez příznaků nemoci a bez důvodného podezření na konkrétní nákazu). A nemá smysl tyto náklady přehodit na samotné občany. U bezpříznakových je vyšší riziko falešných výsledků testu, to ví každý západ. odborník. Mutace ohlídá Rakousko a SRN, u nás by se ani nemusely kontrolovat (situace nebude odlišná), stačí cca 5 % z pozitivních vzorků PŘÍZNAKOVÝCH jedinců (u bezpříznakových s tím jsou větší problémy). Proč MZ ČR neosloví např. prof. Thona, který dělá výzkum protilátek prý u 30 000 Čechů - k jakým závěrům se dostal? Už i dr. Smejkal z MeSES připustil, že máme několik miliónů uzdravených z nákazy - tyto lidi nemá smysl testovat ani očkovat (prof. Bartůňková Centrum výzkumu FN Motol: po covidu se člověk nemusí očkovat).

0 0
možnosti
Foto

Plus tady něco k hospitalizacím, taky zajímavé:

"Kterak jsme kolaps zdravotnictví jen o vlásek odvrátili"

https://blog.aktualne.cz/blogy/jan-tomanek.php?itemid=40516

0 0
možnosti
MS

"Současné náklady na testování představují 98% nákladů včetně nákladů na pacienty v nemocnicích."

Nejde o všechny pacienty v nemocnicích, ale jen o "covidové" pacienty. Protože jich je pár, skoro všechny náklady jsou na testování. Protože jde o hodně peněz, nelze se divit úvahám, aby testy kromě indikovaných pacientů byly placené.

0 1
možnosti
MM

Když jsou náklady na testování tak drahé, není tedy lepší očkování?

To je prý násobně levnější než testování!

2 1
možnosti
Foto

I96v37o 47C91i56l14i92c73h

12. 8. 2021 10:19

Je šílené jak vyhazují peníze oknem :-/ Vám karma R^

1 0
možnosti
MJ

Napsal jste to dobře, bohužel dnes logické argumenty odkazující na zdravý rozum málokoho z odpovědných zajímají... Státní rozpočet už dávno prakticky neexistuje, peníze se vyhazují všemi směry, právní stát už taky neexistuje a jediné, co je na světě dnes důležité, je "boj proti covidu". Tedy mimo boje za práva x-tého pohlaví...

3 0
možnosti
  • Počet článků 2672
  • Celková karma 30,01
  • Průměrná čtenost 2018x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články