Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

píšete o tom jak rozlišit psychickou poruchu od nenávistného povahy-už jen to, že je někdo plný nenávisti a zla je úchylka-zdravý normální člověk nemá potřebu zabíjet

0 0
možnosti
TT

"Zdravý normální člověk", který je postižený vírou, nepáše nenávistné činy ve jménu nenávisti, ale lásky, lásky k tomu, v co věří.

0 0
možnosti
JS

Co je to teroristický čin? Pokud se jedná o mě, za teroristický čin považuji každý útok na osobu nebo skupinu osob, které jsou pro útočníka anonymní. Nyní se zdá, že pokud tento čin spáchá jakýkoliv vyznavač islámu, není to teroristický čin, ale pouze úmyslný čin. Vážení, běžte s takovou morálkou do háje.

7 2
možnosti
Foto

u nás když střílele člověk v Uherském brodě tak ministr vnitra řekl, že nejde o terorismus.

Je to přesně naopak než tvrdíte.

Pokud něco spáchá muslim tak mnoho lidí to automaticky za terorismus považuje a pokud je to nemuslim mluví se o psychicky nemocných

3 11
možnosti
Foto

Faktem je, že uvěřit vstupence do ráje za zabití nevěřících v Alláha může jen blázen a obávám se, že ortodoxně věřících muslimů bude většina.

12 0
možnosti
JS

Žádný blázen, ale věřící muslim.

3 1
možnosti
EH

S těmi psychickými nemocemi je to teď naruby. Za totality byla nepohodlná osoba odsunuta do ústraní a prohlášená za psychicky nemocnou.

Teď se psychicky nemocní prohlásí za platné členy společnosti, kteří mají právo běhat na svobodě. Pak stačí každý zločin, se kterým si neví společnost rady, prohlásit za čin nemocného jedince, který se bude léčit kurzy o chování v západní společnosti.

7 2
možnosti
RC

Opravdu má Aussie nejdůslednější azyl.politiku. Ten Afghánec tam už mohl žít léta či se dokonce narodit.

Obecně většina muslim.atentátníků jsou už potomci přistěhovalců před X lety, nikoli nově příchozích. Těch jen minimum.

4 0
možnosti
JS

Pokud se jedná o přistěhovalce, je nutné si uvědomit, že takový člověk je kdekoliv považován za něco méněcenného. I když se chce integrovat (pokud není vynikající odborník nebo žádoucí politik) podaří se to až jeho dětem. O tom by mohli promluvit naši emigranti. Pokud se nechce integrovat pak zůstane na okraji společnosti a stane se této společnosti nepřítelem.

2 2
možnosti