Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VG

Jasný chyták. Hamáčkův špiclovský odbor se nechal napálit.

0 0
možnosti
Foto

K tomu celkem výstižně M. Kalousek na twitteru (povšimněte si zejména závěru):

Výrok @MarikovaKarla mám za odpudivý a odsuzuji ho. Nemyslím si ale, že během mandátu by měl být poslanec stíhán za své veřejné výroky. Mohl by to být nebezpečný precedens. Na soc.sítích lze denně číst i hnusnější výroky, které nechávají PČR v klidu.

3 0
možnosti
MG

Toto by sa malo riesit doslednym postihovanim "tych ostatnych" a nie tym, ze kvoli ich doterajsiemu privieraniu oci budeme prehliadat dalsich a dalsich pachatelov, hlavne z radov ustavnych cinitelov.

A to iste plati o tych, ktori sa mozno po pripadnom odsudeni Marikovej zacnu vyjadrovat na jej podporu. Na Slovensku sme tuto situaciu uz mali, ked Kotlebovsky poslanec Mazurek, dostal rozsudok za vyroky o Romoch. Fico na to prehlasil, ze tie nazory vraj zdiela cele Slovensko...tak ho obvinili zo schvalovania trestneho cinu. Zatial nedoriesene, ale takto to funguje, ked to funguje.

0 3
možnosti
Foto

bouře ve sklenici vody

0 2
možnosti
Foto

Před asi pěti lety jsem něco podobného napsal v blogu. Ač mi byl blog stažen, pořád to nepokládám za něco nepřijatelného. Souhlasím, že SPD stoupnou preference.

7 0
možnosti
JR

J30a70n 78R74á55ž

6. 3. 2020 10:12

Soudím, že být paní Maříková z jiné strany, nikdo by z jejich slov nedělal drama.. Myslím, že kritické je použití slova "invazivní" ve spojení s migranty, když ti, které před rokem tak označila, přišli do Evropy na pozvání. Když ovšem uvažíme, že Bolševník velkolepý před časem do střední Evropy kdosi v dobrém úmyslu kdysi přivezl a dnes nevíme jak se ho zbavit, když se nekontrolovaně rozmnožil a vytlačuje původní druhy nezdá se mi to označení nijak závadné, neb označení "invazivní druh" v obdobných případech ohrožení původního druhu je namístě.

7 0
možnosti
Foto

Viz třeba Velká Británie, která bude, při udržení současného trendu, do 50 let muslimská.

4 0
možnosti

Pane autore: co je prosím na tom špatného, když stoupnou volební preference parlamentní straně SPD?

3 0
možnosti
AL

Pište si co chcete, ale to co dělají s Maříkovou, smrdí totalitou se vším všudy.

.

:-/

.

18 0
možnosti
JR

J20a76n 71R55á45ž

6. 3. 2020 10:14

V tom a Vámi naprosto souhlasím!

2 0
možnosti
SB

Bude-li tedy Maříková poslaneckou sněmovnou vydána, vytvoří z ní tento akt mučednici, která trpí za své názory. Pokud si tohoto bude většina členů mandátového a imunitního výboru vědoma, Maříkovou ke stíhání nedoporučí.

Zdroj: https://janbarton.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=746679

.................

Poznámka na úvod mé reakce na Vás blog: Můj názor: Výrok trestný není, poslankyni nevydat.

A teď samotná reakce na Váš blog:

Pane autore, jaksi vám uniká, že trestný čin buď spáchán byl a potom by paní Maříková vydána být měla, nebo spáchán nebyl a potom by vydána být neměla.

Trestní zákoník nemá paragraf o tom, že trestní stíhání nebo naopak jeho odmítnutí by mělo být motivováno nějakou taktikou s výhledem na nejbližší volby.

Důvodně podezřelý člověk by měl být souzen bez ohledu na volební preference jednotlivých stran, kdežto člověk, u kterého to důvodné podezření není, by se před soud dostat neměl.

To, o čem píšete, by mandátní a imunitní výbor vůbec neměl brát v úvahu. Ten by se měl zabývat výhradně trestně právní stránkou věci. Je takový výrok trestný? V tom případě vydat. Je takový výrok beztrestný? V tom případě nevydat.

5 0
možnosti
Foto

Sněmovna NEROZHODUJE o tom ,zda byl, či nebyl spáchán trestný čin, ale pouze o tom, zda dotyčný poslanec bude, či nebude zbaven poslanecké imunity a obžalován.

5 0
možnosti
JH

J49a79n 60H69a10r18v91a44n

6. 3. 2020 8:57

Já za "případem" vidím chytrou propagaci SPD, po způsobu Antibabiš.

Stačí se podívat na diskusi pod novinovým článkem - v součtu tisíce čtenářů se přidávají k názoru poslankyně.

Kdo jiný to má? ;-D

0 2
možnosti
JH

Ne, až tak rafinovanej Okamura zase není:-)

1 0
možnosti
JS

Alespoň vidíme co má policie pod vedením Honzi Hamáčka na práci. Zoufalost

12 0
možnosti
  • Počet článků 2658
  • Celková karma 31,63
  • Průměrná čtenost 2016x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články