Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Slušný rozbor, jen s tím pošilháváním nevím, kam jinam se "došilhat" ?

1 0
možnosti
PJ

autore na tvůj blog nelze říct nic jiného, než že jsi lhář a demagog.

0 3
možnosti
ZZ

Ale vůbec ne !!!

Pouze je to zbytečně dlouhé. Marketingoví specialisté skutečně vyhodnotili osobu Mirdy Kalouska, jako problematickou pro maximalizaci počtu hlasů a tak mu bylo doporučeno rezignovat s tím, trojkoalice jej podpoří, coby svého kandidáta na hrad.

;-D;-D;-D

2 1
možnosti
PL

P65e85t61r 95L67o49r13e46n33c

20. 1. 2021 21:45

To naše předsednictví EU položila Olga Marievna Zubovová z Kutné Hory, co studovala v CCCP, a Vlastimil Maminkovič Tlustý, jejichž bilboardy za mnoho miliónů tehdy byly na každém sloupu pražské jižní spojky od lanového až po barrandovský most. Divné, že na to najednou spolu měli prachy...Rv

2 0
možnosti
AM

Prosím nějakého voliče Trojkoalice či TOP 09 o zodpovězení dotazu, zda-li už někdo vzbudil knížete a sdělil mu tuto smutnou novinu ?

3 2
možnosti
AM

Dobrý, už nemusíte, v jiné diskusi mi obětaví TOPkaři sdělili, že ano.

1 1
možnosti
DR

Velmi pěkný rozbor. A co se týče současné situace, díky těm různým předvolebním slepencům je z toho takový chaos a guláš, že si spousta voličů nejspíš řekne že není koho volit a raději zůstane doma.

2 1
možnosti
PB

...... tak pravda, ale "oběť" by stála za menší rozbor,- on sa obětoval aby sám sebe zachránil!,- prodrat sa ve všeobecný panice na záchrannej člun a praskat co nejdál vod Titaniku je dáno pudem sebezáchovy,- účel hry byl splněn. Naivky, zcela mimo reál, si zatancujou na palubě valčík a dříve či později půjdou s vrakem ke dnu. A naše "oběť" ?,- ................... fantazii se meze nekladnou!

1 1
možnosti
Foto

Píšete, jako obvykle, hlouposti.

Kalousek vyhlásil svůj odchod, tedy před tím, než jste byl připraven a mohl trojkoalici začít "zasvěceně" kritizovat. Zkuste se polepšit, ať se zbytečně neblamujete.

5 2
možnosti
JS

Souhlasím s Vámi, že Trojkoalice je nedomyšlenost a ODS by měla mít velké obavy z toho, že nepřekročí 15%. Proč? Mnoho voličů KDU nebude volit Trojk. kvůli arciďáblovi Kalouskovi, který sice rezignoval , ale v pozadí bude tahat za nitky. TOP 09 mnoho voličů nemá a bez Míry a Knížete jich bude mít ještě míň. ODS a necharismatický předseda , mnoho voličů ODS do toho nepůjde protože část má problém s TOP, která má úplně jiné priority a část s podrazáctvím KDU. Navíc pražští volici jim to nechají sežrat pokud v čele kandidátky pro Prahu bude Markéta. Asi tak.:-P

1 2
možnosti
MM

Miroslav Kalousek - oběť? K tomu jste přišel jak?

2 0
možnosti
VV

Treba bude jeste obcany ktere svym zvysenim dani ozebracil dodatecne upalen.;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 2656
  • Celková karma 31,86
  • Průměrná čtenost 2018x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články