Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JF

J14a40n 20F52r79o23l47í35k

22. 1. 2015 14:39

No pane Bartoň pokud by v Norsku nebo Švédsku matka s kočárkem tento ožralá převrhla před strážníky, jak se nedávno stalo u nás, tak by jí ten SS Barnevern dítě sebral. Tím se liší ty severské země od naší.

0 0
možnosti
LR

Ano. Kvůli chvilkové indispozici trest nadosmrti.

1 0
možnosti
JO

Po čtyřech letech bez maminky (naposledy je viděla před rokem) a masáži pěstounů, kdy se jim možná na otázky, proč je nenavštíví máma odpovídá kdovíco, je možné, že city chlapců k matce jsou zmatené a vidět se s ní opravdu nechtějí. V čem máma neříká pravdu? Kdyby se k nim chovala krutě, byla by odsouzena. Pokud  Norům vadí, že občas dostali na zadek a ona jako přistěhovalec nerespektovala jejich zvyky nebít děti, tak proč jí neposlali do Čech a děti do nějakého ústavu do Čech s tím, že se bude jednat v ČR a budou to české soudy, které rozhodnou, kdo děti dostane do péče. Kluci Jsou Češi a ne Norové. Kluci by teď nejspíš byli u sestry nebo dědy a ne s cizími lidmi. Navíc musí být, chudáci, odděleně.

1 0
možnosti
JF

J47a54n 63F77r54o76l43í89k

22. 1. 2015 14:42

Do Ćech jí neposlali protože žijí v Norsku, spadají pod norskou jurisdikci a taky měla za manžela Nora a děti se tam narodily.

0 1
možnosti
AR

Umí si paní Marksová jako matka (předpokládám, že je matkou) představit, co se odehrávalo v hlavičkách dvouletého a čtyřletého dítěte, když během chvíle přišli o mámu, tátu, domov, kde to znali, odvezli je k cizím lidem, nevěděli, co se s nimi děje a posléze jim sebrali i brášku? Pak mámu viděli někdy po půl roce a ona je nepohladila, neobejmula, nepolíbila, neřekla jim, jak je má ráda a jak se jí stýská. Nevěděli přece, že to nesmí. Jestli se na ní ještě pamatovali (starší Denis asi ano), co si asi tak mohli myslet? Že je nemá ráda, když dovolila cizím lidem, aby je odvezli pryč? Proč není se mnou? Protože nechce? Proč mě už nechce? A po čtyřech letech: Proč mám chodit za nějakou paní, kterou ani neznám? Co si s ní mám dvě hodiny asi tak povídat? Co se děje v hlavičkách těch klučinů? Kdo spraví jejich rozbité dušičky, kdo slepí rozpadlé vztahy? A kdo si to vezme na svědomí? A může toto všechno ještě někdo někdy napravit?

7 0
možnosti
LR

Má 2 dcery. Mělo by se Nory nechat přezkoumat, zda k nim nebyla někdy hrubá.

0 0
možnosti
MP

Paní Marksová je člověk zvláštního ražení. Brát v úvahu, co dítě chce a říká......Ale jo, paní Marksová, ale proč se tím Barnevernet neřídil, když ty děti odebítali a ony nechtěly od mámy, když byly spolu a byly prý nezvladatelné (čti brečely a chtěly mámu), tak je museli rozdělit. Kde byl ten ohled na to, co děti chtěly? A jiné zabavované děti? Ptaly se jich necitelné ouřednice? Je to od pí Marksové pokrytectví a měli bychom si toto pamatovat. Ona říká před zraky veřejnosti, která si to dá takhle, jak jsem uvedla, dohromady. Má nás za tupce? Příště tohle nevolit.

7 0
možnosti
JF

J68a20n 86F58r76o83l43í16k

22. 1. 2015 14:44

Nejsem její advokát, ale ona prezentuje jen co říká norská strana. Nikde jsem nečetl, že to je i její názor.

0 0
možnosti
MP

no já bych Marxové unesl děcka. Ne proto abych jim ublížil ale proto, aby POZNALA alespon na deset minut ten strach a beznaděj ! ;-O (btw pro ty kteří to nepostřehli, jde o bonmot, nikoliv o reálný záměr)

3 0
možnosti
MP

jako dítě jsem NIKDY nechtěl do školy. Jsme my to ale barbarská a necivilizovaná země že jsem DYCKY jít musel

7 0
možnosti
JV

J20i18ř18í 74V30i41m97r

22. 1. 2015 12:19

"Já neci být s bláchou. Plosím lozdělte nás." Jasně

8 0
možnosti
OP

Především Marksová vykládá věci podle svého a podsouvá to Norům - známá pravda, že poturčenec horší Turka. Názor dítěte je jasný: bude si dělat co chce, bude mít co chce a následně bude v tom chaosu úplně ztracené.

8 0
možnosti
Foto

To je pošahané, řídit se názorem dítěte, které muž je drahnou dobu pod vlivem zcela někoho jiného.

11 0
možnosti