Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DR

Máte pravdu, někteří z nás ji opravdu v parlamentu postrádat nebudou.

2 1
možnosti
Foto

No víte, Maláčová je Maláčová, ale v tomhle ji poněkud vypekli. A rodiče taky. Rodičák měl být valorizovaný na dvakrát už dřív, ale bylo to odloženo s tím, že bude valorizován později a vyznělo to, že všem. No a nakonec není. Kdyby ovšem ministryně financí valorizaci neodložila, k těmto sporům by vůbec nedošlo.

A tak stát jednorázově ušetřil trochu peněz. K tomu přidají prodej kovů z hmotných rezerv a zase bude na dotace Agrofertu na další rok.

1 0
možnosti

Nemohu Vám upřít, že máte pravdu, ale z druhé strany lze říci, že pro tu spravedlnost opravenou senátem peníze jsou k dispozici v přebytkovém rozpočtu letošního roku!

Občané jsou na vedlejší koleji. Důležitější je prestiž té které strany, že? A ty komunisty nám byl čert dlužen! :-)

1 0
možnosti
Foto

Je sice jasné, že rodiče, kteří zvolili kratší dobu čerpaní rodičovské, musí na tom být příjmově dobře, ale je otázkou, proč právě senátní verzi podporuje pravicová opozice, která vždy hlásala, že sociální dávky náleží jen nemajetným sockám.

1 2
možnosti

Asi nebudete mít pravdu! Předčasný nástup do práce na úkor potomka bude spíš v tom, že nemají dost peněz na hospodaření rodiny! Chtělo by to více sociálního soucitu! A je poézoruhodné, že ten sociální soucit nemají ani komunisti! :-)

1 0
možnosti
JB

J16i96r80i 58B30o85r

17. 12. 2019 14:46

V odpovědi na dotaz ČT, Maláčová řekla, že vedli debatu, a že to byla dohoda TŘECH!!! koaličních stran. Musel jsem si to pustit dvakrát,jestli jsem se nepřeslechl. Je chudinka celá zmatená.

3 1
možnosti

Maláčová není zmatená. Omylem mluvila pravdu! :-)

2 0
možnosti
Foto

Maláčová se moc líbí Zemanovi a mně se o to méně líbí Zeman. Ta ženská je obrazně řečeno něco jako kulový blesk a ještě deset-dvacet kilo bude kolová i neobrazně.

0 0
možnosti

Maláčová je populistka non+ultra. Bez jakékoliv "brzdy". Největší bojovnice za hlasy socanů ve volbách. A je jí jedno, že působí jako vládní podrazák.

5 1
možnosti
  • Počet článků 2666
  • Celková karma 30,32
  • Průměrná čtenost 2019x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články