Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TH

Česko by dnes hlasovalo proti vstupu do Eurobyrpkratické Unie.

0 0
možnosti
JH

J77i72ř32í 26H83r25b93e34k

12. 9. 2018 21:47

karma... jen bych přidal... že pro hlasoval Poche asi nikoho nepřekvapí, nicméně členové Babišovi strany, kterej se kasá jak táhne s V4 za jeden provaz, (Pavel Telička, Dita Charanzová, Martina Dlabajová a Petr Ježek)... hlasovali taky pro!! Nechápu, že kvůli tomu ještě Babiše nenatáhla media na skřipec8-o

0 0
možnosti
VV

Domnivam se ze po tech ctrnactiletych zkusenostech by nebyla prijata ani jedna postsovetska republika. Mohe natazene ruce odjinud by se dokazaly odvdecit.

0 0
možnosti
JH

Členství v EU je výhodné pro staré i nové členy, především ekonomicky. Dojemné pohádky, jak z toho staré členské státy nic nemají, jsou docela komicke..

3 0
možnosti
VZ

Hmm, aby nebyla eurosojuzní soudružka překvapena, kdyby se na otázku vstupu do EU teďka zeptala samotných Maďarů. Moc bych se nedivil, kdyby tam eurohujeři dostali ukázkově na pérdel.

7 0
možnosti
JB

J66a51n 54B39u59r93d46a

12. 9. 2018 11:23

EU je v Maďarsku vnímaná lépe než v ČR a z hlediska EU28 jsou ve vnímání Unie v zásadě průměrem.

0 0
možnosti
JS

Souhlasím. Je zajímavé, že ten samý Evropský parlament, který chce trestat Maďarsko za "nesdílení evropských hodnot", pozval loni na svou půdu palestinskou teroristku Leilu Khaledovou, která unášela evropská letadla s civilisty, brala je jako rukojmí a vyhrožovala jejich zavražděním. Na půdě Evropského parlamentu tato členka organizace "Lidové frony pro osvobození Palestiny", která je v EU evidována jako teroristická organizace, pronesla rasistický projev srovnatelný jen s řečněním Hitlera a někteří europoslanci se mohli utleskat.

Zajímalo by mne, jaké "evropské hodnoty" v tomto případě reprezentoval Evropský parlament...

24 1
možnosti
RS

Mělo být +, uklik jsem se :-/

0 0
možnosti
KC

Jestliže slunčata a bafuňáři EU argumentují v případě Maďarska a obdobně smýšlejících občanů nebo států, měli by nejprve odstranit diktát tohoto evropského konglomerátu, neboť svoboda je základní evropskou hodnotou vybojovanou staletími, nesmírným utrpením a krví našich předků. Teprve pak mohou napomínat jiné.

4 0
možnosti
JB

J20a37n 60B88u51r88d44a

12. 9. 2018 9:43

Diktát evropského konglomerátu je nesmysl pro většinu lidí, kteří Unii alespoň z rychlíku viděli. Paradoxní pak je, že tady to nejzákladnější nastavení je dáno Smlouvami, o kterých ale rozhodují státy samotné. Tj. i kdyby EK příšerně chtěla zavést fantaskní modely kritiků EU, nemá k tomu potřebná zmocnění a pravomoci.

0 2
možnosti
JV

Nechápu, jak mohla EU usmolit takovou smlouvu, kde nikoho nemohou vyrazit z EU.

Ty vyžírky v EU ji dobrovolně nikdy neopustí.

0 0
možnosti
VK

Že jo? Řekové už v EU dávno neměli být.

7 0
možnosti
  • Počet článků 2656
  • Celková karma 31,70
  • Průměrná čtenost 2018x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články