Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JF

Jste odporné stvoření....

0 0
možnosti
AV

Treba si hovoriť pravdu.

Štúdia dokumentuje vojny a prevraty prevedené Spojenými štátmi v tridsiatich ázijských, afrických, európskych a latinsko-amerických krajinách. Odkrýva, že vojenské jednotky USA sú priamo zodpovedné za 10 až 15 miliónov úmrtí spôsobených hlavnými veľkými vojenskými konfliktmi – proti Kórei a Vietnamu a dvomi vojnami v Iraku. Asi 10 až 14 miliónov ďalších úmrtí bolo spôsobených proxy vojnami vedenými spojeneckými ozbrojenými silami vycvičenými a riadenými z USA v Afganistane, Angole, Kongu, Sudáne, Guatemale a v ďalších krajinách.

Vojna vo Vietname, ktorá sa rozšírila do Kambodže a Laosu spôsobila približne 7,8 milióna zabitých (plus obrovské množstvo zranených a geneticky poškodených ďalších generácií v dôsledku dioxínov rozprášených letectvom USA).

0 3
možnosti
VV

To je lož ako veža. Zadna takova loza neexistuje.

2 1
možnosti
VV

A Berlin 1953 vam nerika nic?

1 0
možnosti
MV

Jste skoro stejnej jako Zeman. Toho chování Putina dovedlo ke změně názoru. Pozdě, ale přece. I tak jde o stejného pokrytce, jakým jste Vy, kterého to pořádné prozření ale nečeká - u Vás to po všem, či jste i zde sdělil, není možné.

5 1
možnosti
Foto

Ani u Zemana bych to nehodnotil jako změnu názoru, neboť se dopustil v podstatě jen jedné věty a dál zase nic.

To tento autor je plodnější, dokonce dnes až násobně. Podle mne však jen proto, aby v době odsuzovaní ruské agrese z textu příliš nevyčuhovala její skrytá podpora.

1 0
možnosti
Foto

Mnoho slov, rádoby střízlivých a věcných, leč podstata je stále stejná a myšlení neměnné.

3 0
možnosti
Foto

Koukám, jak tady z titulky mizí blogy, vyjadřující jiný názor, než který se hodí. Teď pan Kouba. Troufnul si hodně a doplatil na to. Kde je zásada - sice s vámi nesouhlasím, ale budu se snažit, abyste to mohl dál tvrdit?

0 8
možnosti
Foto

Když si dáte do vyhledávače blogerů jméno Kouba, tak uvidíte, že ten blog není ani na jeho osobní stránce. Jinými slovy si asi uvědomil, že přestřelil a sám ho smazal.

A co lidé jako Vy? Podle svých dřívějších životních zkušeností okamžitě začnou řvát o cenzuře. Jste pořád stejný.

7 1
možnosti
JK

Ukazuje se, že celá propagandistická strategie Západu na čele s USA a Velkou Británii byla a je stále chybná. Rusko žádnou velkou válku nepotřebuje, „stačí“ mu jen udržovat napětí kolem separatistických území.

Zdroj: https://janbarton.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=783767

To jsou vaše slova dříve a nyní:

Americký prezident Joe Biden snad poprvé trefil hřebíček na hlavičku, když prohlásil, že alternativou sankcí proti Rusku je třetí světová válka.

Zdroj: https://janbarton.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=784121

Ono se taky ukázalo, že informace o přepadení Ukrajiny Ruskem a co budou hlavní cíle útoku byly správné. Žádná propaganda, naopak ještě v den přepadení Putin a jeho okolí hlásalo, že se invaze neplánuje.

10 0
možnosti
Foto

Nevěřili jsme, že by Rusko napadlo Ukrajinu. Teď nevěříme, že by použilo jaderné zbraně. Ekonomické neúspěchy způsobí, že se Rusko stejně časem přikloní a otevře Západu. Putin by to měl pochopit a přestat bránit Ukrajině dělat to, co předchází tomu, co bude časem dělat jeho otčina. V té době bude zase Čína ve stejné pozici, v jaké je nyní Rusko.

0 1
možnosti
HH

Ne to nevěřili jen kremrole...ale zajímavé, jak někteří rychle převlékají kabáty...hrdinové

13 1
možnosti
Foto

Já bych se toho atomovýho chřestění nebál. Je to jenom vojenská strategie, podobně jako to obsazení Černobylu. Je to psychopat, ale není hloupej. Tímhle nejenom že by nic nezískal, nýbrž naopak všechno ztratil, protože odezva se Západu (i bez Ameriky) by ho mohla vymazat z mapy. Tihle lidi chtěj prosperovat a případně expandovat, a ne začít něco, co by přineslo pravej opak. To strašení je namířený jak do světa, tak do vlastních řad – ty boje se pravděpodobně neodvíjejí, jak si představoval, celej svět se mu směje a ty sankce a reakce jsou vcelku drsný a už teď jsou jako národ v podstatě v pytli. Takže musí nějak psychologicky udržovat štábní kulturu. Nejčernějšího scénáře bych se neobával.

1 0
možnosti
HH

Pokud je psychopat, tak je mu jedno, že zničí svět...v momentě, kdy bude poražen, tak to spustí...a jelikož mohutná všemocná ruská armáda, dostává mírně řečeno na zadek od Ukrajiny...do týdne tam ej státní bankrot, tak se obávám, že zraněné zvíře v koutě začne kousat. Můžeme jen doufat, že j ekolem něj nějaký ošetřovatel, který ho včas nechá uspat...

3 0
možnosti
  • Počet článků 2662
  • Celková karma 31,35
  • Průměrná čtenost 2021x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články