Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JT

J73i45r87i 10T24i24c60h78y

11. 12. 2021 15:42

V Nemecku je pouziti jakychkoli znaku nacismu trestne. Mozna bychom meli mit zakon, zakazujici jakekoli aktivity henleinovcu.

2 1
možnosti
JL

Pane Tichy. Kazdy zakaz (zakonem) ma sve pro a proti. Jiz prvni clanek lidskych prav nam umoznuje mit takove aktivity. Je u nas prevzat s usneseni OSN a CR je jejim signatarem.

0 1
možnosti
OZ

Možná že Lipavský „na to nemá“. Možná ano, v každém případě je do toho Zemanovi akorát velký kulový a za Ústavní krizi to už vůbec nestojí a navic si jako už mockrát odporuje sám sobě https://www.youtube.com/watch?v=ueySfpdBvR0

5 4
možnosti
Foto

J67o89s81e52f 96B18á44r12t61a

11. 12. 2021 10:35

A kdy padne ta nová, dosud nejmenovaná vláda? Jako obvykle, v době předsednictví EU.

4 2
možnosti
Foto

Jako obvykle znamená co? Že už ji jednou shodil Jyrka Paroubek a pak utekl od odpovědnosti vládnout místo ní?

1 0
možnosti
Foto

Ó Přírodo, do čeho ́s to vrazila duši.:-/

Při mudrování o vzdělání jako bych slyšel projev z Červeného Hrádku: "Toho tam nemůžu dát, protože je chemik". A odmítnout studium politologie u politika je znakem velmi "vysokého" levelu stejně, jako tvrdit, že ministr "řídí" vědu.

Já naopak jsem plně pro kompetenční žalobu. Nemyslím, že Zeman by na sklonku života najednou začal ctít rozhodnutí soudu, alespoň by se v tom ale udělalo jasno. už dlouho si vrcholní politici dělají z Ústavy onuci a plno podobných jim za to tleská. Haňba.

13 1
možnosti
JL

Pane Machacku. Pripominam tu jednu vetu predlozenou vam, pod jinym clankem. Ta veta by dala vice lidem silu pri diskuzi o navrzenem ministru.

Doplnuji jen o stejnem procesu v jinych zemi. Pracuje to vyborne.

0 0
možnosti
MV

at Zeman prestane lhat a uklidi ten svincik, co ma kolem sebe. tímto "kadrovanim" se pouze dal zesmesnuje. jako by to vsechno uz davno nestacilo...

11 4
možnosti
LH

Ještě že Klaus s Havlem nic takového nedělali... ;-D

4 2
možnosti
Foto

Být vámi, tak bych se v tom také moc nerýpala. Jaké měli vzdělání členové Babišovy vlády? Středoškolák Hamáček ministr vnitra. Jaké má vzdělání hradní kancléř Mynář bez prověrky? Když Petr Fiala skládal slib a Mynář mu ho předčítal, tak to bylo na zvracení, stejně jako vaše mudrování.;-(;-D

8 5
možnosti
LH

Tak finance bude řídit u Fialy Elektro inženýr a Skopecek byl uklizen do sněmovny....

3 0
možnosti
PL

P50e71t25r 56L59o96r21e42n28c

11. 12. 2021 9:36

Pro hodně (sudetských) Němců začínají dějiny spolužití s Čechy náhle ze tmy z ničehož nic dnem 9.5.45. :-/ Před tímto letopočtem jim nefunguje paměť.

Pro hodně Čechů začínají dějiny příkoří náhle ze tmy z ničehož nic dnem 1.10.38 :-/:-/:-/ před tímto letopočtem jim nefunguje paměť.

- - - -

To já jen k tomu vyhánění Čechů ze Sudet:

Coby Děčíňák znám Němce, co tam po r. 45 mohli zůstat (aby toho pak docela moc a docela dlouho litovali...)

Stejně tak znám nepolitické Čechy, co v Děčíně i po r. 38 zůstali a korektním způsobem tam coby živnostníci uprostřed zcela německého živlu dokázali nadále existovat...

5 0
možnosti
JH

Kj, stačilo být "korektní" a tehdy vládnoucí režim nedělal problémy. Alespoň prozatím, dokud byla válka. Pak, po "konečném vítězství" by patrně ani "korektnost" nepomohla, pak by vstoupila do hry národnost.

1 0
možnosti
Foto

Žádná obrana pana Lipavského, ale...

Je skutečně podmínkou, aby ministr měl před a za jménem celou řadu titulů? Tento atribut nijak nezajišťuje kompetenci jednotlivce. To, že se presidentovi státu někdo nezamlouvá? Mně se zase nezamlouvá skutečnost, že jeho kancléř je trestně stíhanou osobou a mluvčí je zmatený jedinec. Že vedle jeho kanceláře je nějaký Nejedlý, který má jistě přístup k řadě citlivých dat a pravidelně jezdí reportovat do Moskvy svým loutkovodičům.

Za vládu je odpovědný premiér, nikdo jiný. Bude to jeho ostuda, jeho vlády, když kdokoli z ministrů nějak selže, propadne atd. Možná by bylo dobré připomenout panu Zemanovi jeho slova po jeho druhém zvolení na adresu svých nevoličů: "shut up".

12 0
možnosti
Foto

Lipavskému by prospělo dělat pár let v nějakém nenáročném působišti vyslance. Získal by zkušenosti a pak by se uvidělo.

6 4
možnosti
PL

P78e74t21r 79L60o90r57e34n43c

11. 12. 2021 9:42

Třeba v Brně.;-)

2 0
možnosti