Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Pokud pusti do zeme 7000 ilegalu, priste to uz bude 700 tisic (v Hondurasu se jiz formuje nova vlna) a pak mozna 7 milionu. Migranti dnes voli taktiku hromaadneho vpadu, ktery neni mozno bez nasili zastavit. Recept pro pristi vlnu migrace pro Evropu?

0 0
možnosti
Foto

Argumentují tvrzením, že se v jejich vlasti žije hůř než v USA. Zapomínají, že špatně se žilo v každé zemi světa. Někde však lidé tvrdou prací a studiem dokázali životní úroveň postupně zvyšovat až na současnou úroveň, zatímco migranti by chtěli přijít k hotovému. Doma se musí vynasnažit a pokud mají neschopnou vládu, tak ji nahradit schopnější. Na světě je 6 miliard lidí, o kterých se dá říci, že žijí bídněji než ve vyspělém světě. Vyrazit všichni za lepším, tak se bude žít bídně všem.

10 0
možnosti
JL

Pane Bartoni, dnes jste opominul nekolik detailu ve svem blogu. Bylo by dobre rici o vymene na prezidenske stolici Mexika. Socialista odchazi a stredovy konzervativec nastupuje. Jenze zacatkem prosince. Socialista dnes nedodrzel umluvu (jak by mohl, je socialista) tyden starou. Mel zadrzet pochodujici a s urednikem OSN pro imigraci, postupne a sporadane, provest kroky pro imigraci techto lidi. V teto domluve, zadny z pochodujicich nemel prislibeno vstupu do USA. Pri moznostech tajneho pochodu, obcane, kteri dosahnou hranice USA budou bez jakykoliv procesu, vraceni zpet do Mexika a DEPORTOVANI do svych zemi. Tato umluva nebyla na zacatku dodrzena. Trumpova administrativa ma mnoho prostredku, jak tento houf imigrantu do zeme nepustit.

Take jste se nezminil, proc se tento pochod nastal. Rozhlasove a televizni vyzvani k organizovanemu pochodu z techto zemi, sponzorovali odpurci Trumpa (jiz po nekolikate). Jeden je znam i ceskym obcanum. Pan Soros!!! (vedouci tech odpurcu tedy nic noveho). Svymi penezi narusuje zivot beznych americanu a nici jejich dobrocinost.

Postavenim zdi se zastavi hlavni napor jakehokoliv mnozstvi obcanu z jinych zemi. Hlavne zen s malymi detmi. Ty stoji americany nejvice penez. Pri prestoupeni hranice, musi byt ubytovani spolecne s detmi a cekat na nutne papiry. Potreby techto obcanu musi byt dodrzeny. Podle zakonu, doba jejich internace je pri velkem poctu prichozich, nedostatecna. Po te dobe, internovani MUSI byt propusteni a to s dokumentem pro soudni slyseni o asylu. Jenze, jen 2% osob se k soudu dostavi. Ostatni zustanou "rozplynuti" na uzemi USA. Dnes se pocita, ze je jich od 12 az 20 MILIONECH.

Zde imigracni zakon je jiz 30 let nedostatecny. Proc? Na vine jsou oba politicke uskupeni. Levicaci potrebuji v budoucnu hlasy (jiz dnes je tlak o mozne volebni ucasti techto osob bez obcanstvi) a pravicaci slysi na volani levnych pracovnich sil.

Tak proto se Kongres (Parlament) nemuze domluvit.

10 0
možnosti
JL

pokracovani:

Chtel jsem jen poukazat na liknavost pri tak dulezite aktivite. Chci timto podporit snahu ceskeho (take maravskeho a slezskeho) naroda o strikni kontrole imigrace v EU a pravo kazde zeme si urcit, jak bude tento problem organizovat.

4 0
možnosti
DR

Jo, viděl jsem včera jak se tam Trump natřásal. Jak mu teče do bot přímo doma čili za bukem, tak to hrozí přímo armádou. Ale migrační kolony v Evropě, i když se na nich USA velkou měrou samo podílí, to je mu jedno poněvadž je to daleko. Typický američan. Rv

1 14
možnosti
Foto

Ano, kdo chce psa bít, hůl si najde a Trump je u něj podle vás nelida.

Na druhou stranu, kdo chce obhajovat, "vhodný" argument vždycky a Trump je pro něj "lida".

O pravdu zase tak úplně při poměřování pindíků nejde, že? :-)

2 3
možnosti
JB

A kde asi tak ta pravda je? Hondurasané se chtějí mít lépe v Státech, demokraté chtějí vyhrávat volby, Trump také, ale ten jediný má nějaký cíl. Nevěřím, že je tam jen kvůli moci. Všichni mají pravdu, tu svou. Tak to bylo, je a bude, žádná vyšší pravda neexistuje, jde jen o to která ta pravda je do budoucnosti životaschopnější.

0 0
možnosti