Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LK

Trochu jste to domotal.

Systém byl BUK-M1, raketa/střela 9M38M1 a bojová hlavice 9N314M1.

0 0
možnosti
JJ

J23a18n 42J39o43s50k97a

13. 10. 2015 21:46

Jak si placený udavač STB, komunistický domovní důvěrník, proruský kolaborant, lidská a morální zrůda a troska vůbec může dovolit mě oslovit? Kam jsme to dospěli? To opět necháme takový plebs a udavačský póvl veřejně vystupovat? Je demokracie skutečně tak slabá, že jí může využívat a odvolávat se na ní kdejaký odporný živočich? Tohle si necháme líbit do té doby, dokud takové špíny, jako jsou místní kolaboranti nesepíšou další zvací dopis nebo něco podobného? Co je to za dobu? Odporná udavačská spodina jako je Vyvadil a spol. veřejně adoruje zločince Putina a plive po demokratech a my s nimi diskutujeme?  Odmítám diskutovat o demokracii s někým, kdo si ji nezaslouží. Hermánku, važ písmenka, která ke mě vyšleš.

5 1
možnosti
Foto

Dejte si studenou sprchu, snad se vám rozjasní.

0 4
možnosti
Foto

Nic přece není jasnějšího, než že separatisté, v obavě před dalšími leteckými útoky Kyjeva (proč asi to MH17 stínily dvě SU-25? Pro legraci králíkům? Ne, proto, aby bombardovaly separatisty) střílely na vše, "co křídla má".

A hrubým zanedbáním byl v té bojové zóně civilní letoun. Co je na tom proboha divného?

0 5
možnosti
JJ

J31a30n 49J80o86s16k90a

13. 10. 2015 18:31

Rusové soudruzi, Rusové za to mohou. Ať děláte co děláte, ať si vymyslíte sebešílenější teorii, ať reinkarnujete španělského dispečera, nepovedený atentát na Putinovo letadlo, SU 25, budete Boeing záměrně odklánět z trasy nebo vinit toho, kdo mu povolil průlet, pravda je jasná a nic s tím vy parto ubohých proruských kolaborantů nenaděláte.

Malajsijský Boeing na Ukrajinou sestřelili a 298 nevinných lidí zabili putinovo žoldáci.

Paňimájete vy tavárašči?

9 2
možnosti
Foto

A co moje oblíbené laserové dělo, jak si stojí?

1 1
možnosti
Foto

Tak zatím se spekuluje, odkud byla raketa odpálena a nebyl dodán sebemenší důkaz, že by letadlo sestřelili Rusové či separatisté.

A hlavní vinu nese ukrajinská "vláda", která neuzavřela vzdušný prostor na místem bojů.

3 8
možnosti
Foto

a pak že nejste demagog

9 2
možnosti
Foto

To je řeč jak rozprávka. Samozřejmě, že od prvého okamžiku bylo zřejmé, že:

1. Střílel ten, kdo k tomu měl důvod

2. A střílel tím, co zásah umožňovalo.

To dá každému rozum. Všechny, třeba moje spekulace o SU-25 nebyly nic jiného než provokováním pana Peszynského, který prohlásil, že SU-25 má dostup JEN 5.000 m. Pak se ale zjistilo, že to není 5.000 m. a při troše snahy (lepší motor, stratosférický oděv pilota) se dohrabeme až na těch 10.000 m a více.

Ale to byly jen hrátky. Ve skutečnosti je snad od samého začátku jasné, že to byla raketa BUK a vůbec není důležité, KDO, ale PROČ střílel.

A tady se dostáváme do nepříjemného pásma, protože:

Ukrajinská armáda podnikala na povstalce letecké útoky, ti se bránili protiletadlovou střelbou a ta střelba nešťastnou shodou okolností zasáhla civilní stroj.

A zbývá jen odpovědět na otázku, proč se tam ten civilní stroj ocitl. Prostě proto, že z nejrůznějších důvodů ukrajinská vláda ten vzdušný prostor neuzavřela a z finančních důvodů Malajsijci tento koridor využívali.

Takže se nelze zabývat onou jednotlivostí kdo a odkud střílel, ale musíme si komplexně zodpovědět otázku, proč se civilní stroj mohl pohybovat nad oblastí bojů, o kterých ukrajinské službě muselo být známo, že se tam vyskytuje nejméně jeden kořistní BUK.

Ale z politických a propagandistických důvodů se naše propaganda soustřeďuje pouze na separatisty a zcela záměrně odmítá vidět celou šíři problému a komplexnost viny.

4 9
možnosti
Foto

to úplně stejná logika, jako když policajti řeknou znásilněné ženě, že si za to může sama, neměla mít tak krátké sukně.

10 1
možnosti
KB

Sakra. To mela byt reakce na Zdeněk Matuška, 13.10.2015 16:30.

0 0
možnosti
KB

Pokud by to Rusko takto priznalo, separatiste by pravdepodobne na oplatku uvedli, od koho ze ten BUK vlastne ziskali a to by bylo proti ruskym zajmum...

6 0
možnosti
NM
ZB

Když si vzpomenu kolik blogů tady bylo sepsáno proto,aby potvrdily upornou snahu ruské strany přesvědčit svět o tom,že letadlo sestřelila ukrajinská stíhačka...Proč asi Rusové pustili do světa takovou lež...?

11 1
možnosti
  • Počet článků 2656
  • Celková karma 31,85
  • Průměrná čtenost 2018x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články