Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RP

Jsem ráda, že se u nás očkování zlepšuje, např. Belgie, Lucembursko, Holandsko jsou za námi takže nejhorší snad už nejsme.. Do včerejška naočkováno téměř 1,2 mil. A věřím tomu, že když budou vakcíny k očkování státní nemocnice i vedene kraji a praktici vše zvládnou. Souhlasím s názorem pana Krásy že problémem dnešních médií je, že jsou přesvědčena že je nezbytné vyvolat z každého nového rozhodnutí konflikt a snažit se neustále opakovat mantru o rozdělení společnosti a často provokovat ke konfliktu...

3 2
možnosti

Ano, paní Pokorná, to platí o všech soukromých médiích.

Proto si tolik vážím České televize, která je především vyvážená, a každý si v ní může najít svůj program. Je orientovaná na naši svobodu a demokracii. Toho si vážím nejvíc ze všeho! A to je bohužel i důvod, proč na ni komunisti, okamurovci a babišovci útočí!

:-)

3 0
možnosti
PC

Nemusí být člověk komunista, okamurovec nebo babišovec, aby dokázal posoudit, zda je zpravodajství vyvážené či nikoli. Stačí být nad věcí, nejlépe nad politikou nebo nad nějakou ideologií.

1 1
možnosti

To se Vám zrovna asi moc nedaří! :-)

0 0
možnosti
PC

Pane Šimku,

to je pouze váš typický výkřik do tmy. Můžete být proto konkrétnější a citovat z mých příspěvků na důkaz jakékoli mé strannosti?

Pokud to neuděláte, potvrdíte jen vaši zaslepenost a nakálíte si tak do vlastního hnízda, jak už se vám mnohokrát podařilo.

0 2
možnosti