Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RK

Babiš má jednu úžasnou schopnost - sdělovat přesně to, co velká část národa CHCE SLYŠET! Zároveň mu, ale i značné části lidí, vůbec nevadí, že jeden říká něco a druhý den si klidně protiřečí!?:-/

0 0
možnosti
RT

Tak zatím je pan Babiš hlavně "schopný" v zavádění EET a jiných opatření, které likvidují obyčejné malé živnostníky a podnikatele.;-(

2 0
možnosti
RC

To pak nechapu, proc ko komentaru vecer posila misto sebe toho neschopu Vostryho. Minule si pletl miliony a miliardy, vcera si zase myslel, ze DPH plati pouze domacnosti.

0 0
možnosti
Foto

Vysvětlit srozumitelně? To asi poslouchám jiného pana Babiše.

5 0
možnosti
VM

Holt komu není shůry dáno......

1 0
možnosti
Foto

To, že k nám přiteklo několik miliard z EU, které zůstaly v kase protože stát je neinvestoval, tak o tom Babiš skromně mlčí. To, že ekonomika jde nahoru, bez zásluh vlády a tím pádem se vybere víc na daní než se počítalo, také se mlčí. Díky tomu, že jde ekonomika nahoru a potřebuje do provozů lidi a tím klesá nezaměstnost a tím i stát vydává méně peněz na podporu v nezaměstnanosti se také mlčí. To, že raketově roste počet státních úřadů a úředníků se také mlčí, a že to v době, kdy bude ekonomika stagnovat zatíší státní rozpočet se také mlčí.

10 0
možnosti
Foto

Pro vládu je samozřejmě výhodnější si laťku dát nízko a pak vynášet do nebes její překročení, než si ji dát reálně a mluvit o dosažení cíle. Být ministrem financí Kalousek, tak 50 mld přebytek z listopadu se během prosince rozházel, tak jako se už několikrát stalo.

1 5
možnosti
JH

Historicky rekordní přebytek státního rozpočtu a média + opozice se na Babiše vrhají, jako vzteklí psi. Samozřejmě, že lze mnohé právem kritizovat, ale v podstatě takhle hloupě pozměnit plusová a mínusová znaménka - může jen hloupá opozice a hloupí novináři.

3 6
možnosti
JH

...a hloupí čtenáři:-)

3 2
možnosti
  • Počet článků 2656
  • Celková karma 31,93
  • Průměrná čtenost 2018x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články