Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JB

Jo, takže nějaký člověk dál někomu pár peněz za to, aby napsal řetězový mail a naší "liberální demokracií" to otřáslo v základech a straně vládě díky tomu slepě věří asi 2% lidí. Ó hrůza. A to, že se zpráva objevila zrovna, když Rakušan prokazatelně lhal o jakémsi telefonu je určitě náhoda...

3 2
možnosti
ZD

O tom samém odpovídám panu Herdovi. Tahle vláda se všemi svými údy bojuje bezhlavě proti jednomu oligarchovi. Tak potom stačí říct cokoliv tajnosnubného a lidová mediální tvořivost už si toho správného dosadí. A začne zkoumat kolik asi mohl dostat. Místo aby se - jak píšete - zaměřili na další "průvan" tohoto vládního slepence.

2 1
možnosti
Foto

To ovšem není první hádanka na toto téma.

Zveřejnění jmen by způsobilo, že by několik "osobností" čelilo rozčarování z chvályhodného postupu při ochraně zájmů demokratické ČR.

ANO nám také po zvolení prezidenta uštědřilo hádanku. Dodnes není známo, kdo byly ty údajné oběti "největšího hnusu" (podle Babiše ) volební kampaně a na kterých školách.

Není mi známo, že by se kdokoli zajímal. Vítězům stačí vítězství.

3 1
možnosti
ZD

Nezveřejnění jmen a zveřejnění, že se to a to přesně stalo naopak dalo další energii trollům. Trollům, kteří za vším vidí Babiše! Vítejte v klubu.

1 1
možnosti

Nejsou zjevnými členy Putinovy páté kolony Miloš Zeman, Tomio Okamura a Jaroslav Foldyna? Méně zjevnými a opatrnými členy Putinovy páté kolony nejsou Václav Klaus a Andrej Babiš? Víte to, že členové Prognostického ústavu pracovali pod dohledem ruských tajných služeb KGB? Nepracují dosud? Nevím! Ale jejich činy nesvědčí o vstřícnosti pro ruský agresivní imperialismus?

5 4
možnosti
ZD

A pan prezident? Objektivně má mnohem větší předpoklady. Nebo jste to selektivně "přehlédl"? Co když je tím myšlen ON?

4 5
možnosti
PK

A nač bych potřeboval tipovat? Kdo tady kope za rusáka je zjevné. To, že se nám zde prohánějí ruští agenti také nepřekvapí s ohledem na to, že ačkoli jsme ruskou stranou označováni jako nepřátelský stát, naše vláda nemá odvahu, ruské občany vyhostit. Respektive má. Ale jen nějaké sportovce, kterým prostě a jednoduše neprodlouží vízum.

Jsem rád, že jste nám připomněl co je dezinformace a až budete mít čas, zkuste to prosím i připomenout právě těm, kteří šaškovali za podpory jednotek tisíc hlupáků, na dezinfostraci na Václavském Náměstí.

Mějte se fajn a díky za pobavení.

6 0
možnosti

Desinformace je nenávistná lež a dehonestace ve vlastním zájmu!

0 0
možnosti
Foto

,, ... Hrome, že mi sem zas leze nějaký UCHO. Fuj. Brambory by se do něj daly sázet. Samej hnůj. Jo, že prej za to nemůže, v tom že maká, je prej to jeho byznys. A ten ,,materiál“ v něm, jen se do něj prej hrne. Voboustraně. Ale z kterejch vobouch stran? Prej neví. Vono jenom ,,sbírá“, kde to tříděj ho prej ani nezajímá.. Jojo, prej..."

Zdroj: https://jiroudek.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=378799

0 0
možnosti
MM

Cože, co je zase tohle?

5 1
možnosti
Foto

A kolik jste dostal Vy?

4 1
možnosti
JK

J29a91n 59K63y67š40k33a

26. 9. 2023 12:51

Ale no tak,

původně mne ta myšlenka samosebou taky napadla, ale pak jsem si uvědomil, že Bartoň je opravdu malé pivínko, než aby za něj někdo utrácel drahocenné konvertibilní ruble...

1 1
možnosti

Vůbec bych se nedivil, kdyby mezi těmi veřejně známými osobnostmi byl i devítinásobný bloger roku na iDnes.

9 2
možnosti
Foto

Neřekla bych, ten to dělá z přesvědčení a zadarmo.

4 0
možnosti
JZ

Pan Koudelka řekl pravdu, která se prorusáckým kolaborantům rozhodně líbit nebude.

11 2
možnosti
JK

A jé. Tady někomu asi brzo začne téct do bot. A tak kolem kope a kope... A místní potrefené husy zoufale přikyvují.

9 0
možnosti
Foto

Ale nic nevypustil. Jen trošku zahustil, bo to je jeho džob

3 0
možnosti
ZD

Tady se již pochopení a souhlas dostavil. Jeho prohlášení může být i maskovací mlhou stran aktuální kauzy. Nic není náhoda, tomu věří jen pánové Zieglerové a další mátožné postavy zdejších diskusí.

1 3
možnosti
  • Počet článků 2658
  • Celková karma 31,76
  • Průměrná čtenost 2016x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články