Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ČP

Všichni moderátoři na všech stanicích jsou na sociálních sítích vystaveni nevybíravým útokům posluchačů a diváků. Pro některé je to velká psychická zátěž, kterou nevydrží. Několik se jich muselo už léčit na psychiatrii. Tento tlak se pak může projevit při moderování, např. skákáním do řeči, neadekvátní reakcí, nebo třeba "štěkáním".

0 0
možnosti
LV

"protože jsou bezesporu silně tendenční". Pravil objektivní autor...

Nebo je to tak, že tendenční je Jan Bartoň a měl by být zrušen. Ale to by se Vám asi nelíbilo.

0 0
možnosti
PV

Tak doufejme, že po pí. Witovské příjde někdo opravdu nestranný, kdo nebude klást vládním politikům nepříjemné otázky a bude se soustředit hlavně na pohodovou atmosféru. Třeba by se mohli inspirovat pořadem pana Xavera Veselého. Tam se takové ošklivé otázečky nikdy neobjevují. A když je tam někdo napadán, tak pouze ve své nepřítomnosti, aby se nemohl bránit a nekazil formát pořadu ;-)

0 0
možnosti
Foto

O jednu hysterku min, ted jeste aby se poroucela Fridrichova. V posledni dobe se na CT daji sledovat pouze porady moderovane Lindou Bartosovou. Kdyz pominu, ze je potechou pro oko, libi se mi jeji klidny, vyrovnany a misty az lezerni zpusob komunikace R^

5 0
možnosti
MN

Souhlasím. Tvarůžková už mi taky leze na nervy.

1 0
možnosti
PC

Já si myslím, že je to z osobních důvodů. Zůstala sama, doma. Potřebuje tedy čas na syna. Jinak - sympatická a milá dáma, inteligentní a pohledná. Tím jejím profesním vrcholem byla, dle mého, debata kandidátů na prezidenta v roce 2018, tam byla opravdu vynikající. Poslední dobou vypadala hodně unaveně. Ale s Danielou Písařovicovou - dvě krásné tváře ČT. Bude mi chybět v Událostech i v Událostech, komentářích. A ještě k té objektivitě - ČT je tragická v tomto. V podpoře bruselského liberalismu, sluníček, TOP, Pirátů, vítačů apod. Přijde mi to - až dle nějakých přesně daných not.

5 0
možnosti
JV

J96a77n 67V32i51j71a92n

15. 6. 2020 15:00

Nemůžete litovat paní Witowskou a odsuzovat ČT. Ano, ČT zaslouží nic jiného než odsouzení za jednostrannost a neprofesionalitu, ale paní Witowská je její údernou součástí! Ten dobrý výkon při moderování Zeman v. Drahoš paní Witowská už dávno prohospodařila lokajstvím ve službách ČT. Teď ona i ČT jedno jsou a nikoho nebude škoda!

1 0
možnosti
LH

Hlavní štěkna ČT24 konečně odchází.....zaplatpámbu!!! Mistryně světa ve skákání do řeči, opravdu se na to nedalo dívat!

2 10
možnosti
JV

Tak se koukej na Barrandov a hlavně nepřepínej ;-D;-D;-D. Soukup ti řekne co chceš slyšet a budeš spokojený.

2 0
možnosti
TB

Patrně nejlepší moderátor je majitel TV Barrandov Soukup, který moderuje způsobem : Já,Já,Já....Já;-D

5 0
možnosti
FS

A ukazuje k tomu obrázky a grafy na čtvrtkách papíru, z hlediště mu tleskají zaplacení penzisté.....

3 0
možnosti
PP

Chodíte kolem tendenčnosti ČT jako kocour kolem horké kaše, ale stejně Vám to moc nepomohlo. Anobijci z blogů na iDnes Vám okamžitě vysvětlí, že jste mimo a za co všechno Andrej může. Zajímavé, že o těch, kdo si nabrali miliardy a v pozadí řídí Reflex, Respekt i ČT, se nic neví - ti jsou zde tabu. Ve Švýcarsku se někdo tetelí blahem. Ovce jako kafemlejnek bečí: "Andrej, Andrej ..."

3 5
možnosti
RP

Andrej je ve světle reflektorů, takže je vidět. A těm ovcím po výplachu mozku antibabišem, chlívky a DEMOopozicí už nedojde, že Andrej je jen jeden z mnoha loutkovodičů. A že každá politická strana má své loutkovodiče. Andrej jen jen jako jediný vystoupil z pozadí ze stínů na místo své loutky.;-D

3 0
možnosti
JC

Dá se tu nějak dát antikarma?

7 1
možnosti
Foto

Věřím Witowské, že odchází z osobních důvodů. Nedávno od ní prý odešel manžel. Pořad Události a komentáře končí na ČT24 ve 23 hod, takže se domů mohla dostávat kolem půlnoci - a přitom má doma devítiletého syna. Její rozhodnutí je tedy pochopitelné.

14 0
možnosti
PS

P26e29t49r 31S86o55u33č18e59k

15. 6. 2020 16:24

Vzhledem k tomu, že Witowský je její druhý manžel, pak bych chybu asi hledal u ní? ;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 2656
  • Celková karma 31,69
  • Průměrná čtenost 2018x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články