Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Příliš mnoho jednostranných emocí ještě nepomohlo vyřešit žádný spor. Dokud si nepoložíte argumenty obou stran na stůl a s chladnou hlavou je nezanalizujete, budou všechny další články psané v tomto tónu jen plácáním do vody a kopáním kolem sebe do všech, kteří se mnou nesouhlasí... A to není správně, ne? V

0 0
možnosti
Foto

Právo národů na sebeurčení, a tedy k připojení k jinému státu má přednost před právem státu na zachování územní celistvosti. Přinejmenším od Kosova. Vraťte Kosovo Srbsku a na Ukrajině a v Pobaltí bude klid.

2 4
možnosti

A kde se ten narod nachazi?

0 0
možnosti
Foto

Komunisté přece nic jiného říci nemohou. Vycházejí z antagonismu a dogmatu a nemohou tedy mít jiný nález.

4 0
možnosti
Foto

Dnešní Rusko o komunisty nestojí. Komunistům se hlavně líbí dosti zbytečná a v mnoha směrech kontraproduktivní rétorika o fašistech a především jde o dobrou příležitost vymáchat "americký imperialismus", tedy to, co si oni pod tím představují. Asi také touží po nějaké řízené demokracii, což v jejich pojetí znamená jejich nadvládu se vším všudy: co oni neschválí, nebude.

6 1
možnosti
Foto

ale myšlení lidí se od doby vlády komunistů nijak nezměnilo

3 0
možnosti

Pane Bartoň,vzpomeňte si na ujišťování Západu,že pokud se Německo sjednotí,tak se NATO rozšiřovat nebude.Vzpomeňte na lež,že radar v Brdech nebude sledovat Rusko.Lež a znovu lež.     Pamatujte si a nejen Vy,že budeme první,které by postihl odvetný útok,prostě budeme jenom takový "kanonenfutr" pro zájmy "amíků",kteří po zničení Evropy nabídnou ekonomickou pomoc,zajisté "nezištně".

4 10
možnosti
Foto

Už jste skončil? Čekal jsem, že tou rétorikou spotřebujete tak 6000 znaků.

4 1
možnosti
  • Počet článků 2656
  • Celková karma 31,58
  • Průměrná čtenost 2018x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články