Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

připomínají mi nadšené soudruhy z Československa, co odjeli do milovaného Sovětského svazu budovat socialismus....většina skončila v Gulagu....cca 35 000 počítám-li i zavlečené občany ČSSR. Varovat před nedemokratickou EU (jakkoli mě taky štve) a adorovat totalitního vůdce Putina může fakt jen fanatický wocas

(zdroj údaje 35tis.: Ústav pro studium totalitních režimů a sdružení Gulag)

5 0
možnosti
TS

...a ty seš taky dobrej extrémista, kotzoure!! Do VIP s tebou! :)))

1 0
možnosti

I když máte v zásadě pravdu, co se týče možností vyhledat si odlišné názory na internetu, tak ale v zásadě platí, že tři hlavní klasické noviny (MF Dnes, Lidové noviny, Právo), které čtu pravidelně,  jsou uniformnější než byly noviny za totáče.

Což je velmi překvapivé.

A tato tři média spolu s Českou televizí a Českým rozhlasem vytvářejí  něco, co by šlo nazvat mediálním krunýřem, obhajujícím něco, co by se dalo nazvat pseudopravicovými názory, které jsou derivátem jejich platů.

1 0
možnosti
VJ

No, Jiří - říká se, že dnes každý redaktor píše do výše své hypotéky. Přeberte si to jak chcete, My Day. ;-)

4 0
možnosti
JH

Nejsem absolutně přesvědčen, že výše jmenovaní pánové jsou obdivovatelé a zaprodanci socialismu, neřku-li bolševici, čímž je je jejich odpůrci titulují. Tito a mnozí jiní, včetně mne, si naopak myslí, že manýry známé z totalitních, ať již nacionálně socialistických, či komunistických režimů si čím dál víc přisvojují soudobí představitelé, takzvaně demokratických režimů, není divu, všichni jsou socialisté, mnozí komusté a někteří maoisté. Tomu odpovídají i jim poplatná státní média.

1 3
možnosti
Foto

J90a89n43a 36M17a16j86o42v11á

24. 7. 2014 18:57

Jane, na Franka mi nesahejte, mám na něj slabost;-).

A vůbec - má smysl se tímhle zabývat? Nemá. Prostě nechť si každý píše co a jak chce. Pak to zbytečně vypadá jako kyselá hrozny, ne?

2 3
možnosti
VJ

A proč ne na Franka? A kdo je tu arbitr správnosti témat? 

Prostě nechť si každý píše co a jak chce. 

:-P

1 0
možnosti
JC

Já z Vašeho článku vyčetl, že kořenem Vašeho stesku je to, že Vy nejste tím VIP blogerem. Karma a čtenost malá, malinká a tak se pustím do těch úspěšných!:-)

Navíc moooc špatný článek, ani jste si nezjistil, že někteří Vám jmenovaní ani nejsou VIP blogeři, jak píše níže pan Krejčí.

2 5
možnosti
MB

To ste zase pochopil špatne, pán Dostálek. Ale to je v poriadku, vy ste stále tak trochu mimo.

3 0
možnosti
Foto

Kdo za to muze, ze na VIP blogera proste nemate? BTW, pan Nigrin a pan Fojtik VIP nejsou, takze se navazite do mne? Nu jen si i ulevte. Ono neni uz co psat, tak si zacnu hledat soupere tam, kam se nemohu dostat ani nahodou.;-D Vas clanek je nic vic, nez "sour grapes".

2 8
možnosti
MB

Ach jo, Franku, streitovatiete. Bacha, aby ste nedopadol podobne ako on ;-D P.S.: Prezradím Vám, ako vzniká VIP sekcia - nijak. Neexistujú pravidlá, prečo sú tam práve tí ľudia, ktorí tam sú. Preto tam môže byť úplne, ale úplne každý ňouma. ;-)

5 1
možnosti
Foto

Pravda. Zmiňujete ji v blogu čtyřikrát. Jaká je ta Vaše? Jak jsem rozuměl textu, jiná než VIP blogerů. Kdo má tu ryzí? Dá se vůbec, pokud jde o politiku, vyjádřit? Ptát se vepřů, budou si chválit vepřín. Krmiče, že je pravidelně krmí, zvěrolékaře, za to, že je důsledně léčí, majitele, že je při občasné inspekci poškrábá za uchem. Bude jim unikat, že to všechno se dělá jen proto, aby je vykrmili a odvezli na jatka. Pokud jde o politiku, nejsme na tom o moc líp. Hodnotíme podružnosti a grunt je nám skryt, stejně jak vepřům.

3 0
možnosti
MB

No, práve kvôli takým VIP blogerom som pred časom požiadal (a úspešne) o vymazanie môjho mena z VIP sekcie. Nechcel som byť s takou žumpou spojovaný.

9 1
možnosti
Foto

Takovému panu Vyvadilovi, nebo Olšerovi jste totiž v psaní blogů nesahal ani po kotníky, třebaže jste jinak docela dobrý fotograf.

0 5
možnosti
  • Počet článků 2656
  • Celková karma 31,80
  • Průměrná čtenost 2018x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články