Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Vazeny pane Jane Bartoňi. Jsem udiven vasimi znalostmi o politice a o politicich ve Velke Britanii. Jsem si jist o vasem uspechu se zaradit do vlivneho tisku a dobit si jmeno a slusnou odmenu. Ta je ve Velke Britanii nazyvana "pound sterling" a je komolena i u nas jako "libra sterlingu"

Jinak nebudu vas hodnotit jak "eso" v ceskem kruhu novinaru. Jiz pro neochotu podotknou co je prevzane a co je vase mysleni predano na papir. To je ten zazracny cin delici se od novinarske plebzy a od novinare znajici zakladni pravidla. Jiz ten nadpis vaseho clanku nam rika presne co jste zac. Lhani z britskeho bulvarniho tisku pouzite k zdurazneni pro ctenarske pitomce. Tedy nic osobniho. Skoda, tolik slov vydano v nivec.

0 0
možnosti
Foto

Myslím si, že bych měl jako samostatný diskuzní příspěvek osvětlit význam slova kolaborant:

Kolaboranti byli a jsou ti, co kolaborují s právě vládnoucím režimem. Hodnocení "kolaboranti" činí vždy až následující režim. Tak například nová ČSR po roce 1918 se vypořádávala s těmi Čechy, Moravany a Slezany, co kolaborovali s Rakouskou vládou, Slováky a Rusíny, co kolaborovali s Uherskou vládou (Maďarskou). Druhá republika 30. září 1938 až 15. březen 1939 se vypořádávala s těmi, co dle jejich mínění "kolaborovali" s činiteli První republiky, zvláště prezidenty Masarykem a Benešem. Protektorát to bral všechno šmahem. Na Slovensku Slovenský štát se vypořádával s těmi, kdo "kolaborovali" s Čechy. Po válce se ČSR vypořádávala jako s kolaboranty s těmi, kdo byli součástí systému Protektorátu a na Slovensku systému Slovenského štátu. Po roce 1948 se komunisté vypořádávali s kolaboranty kdo spolupracovali jak s Němci, tak Slovenským štátem, ale i s těmi kdo byli fandové První i Druhé republiky. V době Pražského jara byli kolaboranti ti, co kolaborovali se stalinským režimem padesátých let, a od roku 1969 zase ti, co byli exponenty Pražského jara. Po roce 1989 byli jako kolaboranti označováni ti, co spolupracovali s předchozím režimem. Čili, vážený pane, pan Bartoň rozhodně nemůže být kolaborant, neboť jeho názory jsou v rozporu s nynější zde vládnoucím režimem, ať to byla jak Babišova, tak Fialova vláda. To na věci nic nemění. To, co vy myslíte, se nazývá PÁTÁ KOLONA. Kolaboranty budou v následujícím režimu označováni spíše významní nositelé Vašich názorů. To je jenom lingvistický exkurs, týkající se slova "kolaborant". Tím nikterak nehodnotím ani článek, ani postoj jednotlivých diskutérů.

0 0
možnosti
JP

Vy jste neuvěřitelně hloupý člověk. A dokážete o tom napsat opravdu hezký příspěvek.

0 0
možnosti
VH

Ještě, že Putin je pravdomluvný...Rv

2 0
možnosti
JP

Kolaboranti většinou končili na šibenici. Anebo u zdi. Vyberte si.

4 1
možnosti
Foto

Kolaboranti byli a jsou ti, co kolaborují se současným režimem. Hodnocení "kolaboranti" činí vždy až následující režim. Tak například nová ČSR po roce 1918 se vypořádávala s těmi Čechy, Moravany a Slezany, co kolaborovali s Rakouskou vládou, Slováky a Rusíny, co kolaborovali s Uherskou vládou (Maďarskou). Druhá republika 30. září 1938 až 15. březen 1939 se vypořádávala s těmi, co dle jejich mínění "kolaborovali" s činiteli První republiky zvláště prezidenty Masarykem a Benešem. Protektorát to bral všechno šmahem. Na Slovensku Slovenský štát se vypořádával s těmi, kdo "kolaborovali" s Čechy. Po válce se ČSR vypořádávala jako s kolaboranty s těmi, kdo byli součástí systému Protektorátu a na Slovensku systému Slovenského štátu. Po roce 1948 se komunisté vypořádávali s kolaboranty kdo spolupracovali jak s Němci, tak Slovenským štátem, ale i s těmi kdo byli fandové První i Druhé republiky. V době Pražského jara byli kolaboranti ti, co kolaborovali se stalinským režimem padesátých let a do roku 1969 zase ti, co byli exponenty Pražského jara. Po roce 1989 byli jako kolaboranti označováni ti, co spolupracovali s předchozím režimem. Čili, vážený pane, pan Bartoň rozhodně nemůže být kolaborant, neboť jeho názory jsou v rozporu s nynější zdejším vládnoucím režimem. To, co vy myslíte se nazývá PÁTÁ KOLONA. Kolaboranty budou v následujícím režimu označováni spíše nositelé Vašich názorů. To je jenom lingvistický exkurs, týkající se slova "kolaborant". Tím nikterak nehodnotím ani článek, ani postoj jednotlivých diskutérů.

1 0
možnosti
JS

Především lže autor blogu, Johnson opustil pouze funkci šéfa strany, je stále premier. O zbytku nemá cenu se bavit.

1 0
možnosti
JZ

Z blogu jsem jaksi nepochopil v čem tedy Boris Johnson lhal?;-D

4 0
možnosti
PK

V demozemi jako je Anglie, nic mimořádného, Boris to potahne ještě pár měsícu a pak přijde další vláda.

Je zajímavé, že Sun pokládá MT (čest její památce,byla to žena tvrďák) za osobnost nej kalibru, to bych skutečně zrovna od nich nečekal...R^

1 0
možnosti
Foto

Extrémní nacionalismus hraničící s nacismem a užívající symbol svastiky nebo její napodobení je v civilizovaných zemích potlačován a zastánci trestáni. Je ostudou zastávat se zemí, kde se tohle může dělat beztrestně a ti, co to dělají často patří k honoraci.

6 4
možnosti
Foto

A co první máje na Džbánu? ;-D

3 0
možnosti
PK

A v čem tedy vlastně lhal? Nějak jsem se to z vašeho blogu nedozvěděl.

15 0
možnosti
ST

To přeci není podstatné. ;-D

4 0
možnosti
  • Počet článků 2659
  • Celková karma 31,54
  • Průměrná čtenost 2022x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články