Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Co na "mírotvorný vstup ruských vojsk" na východní Ukrajinu teď říkají zdejší posměváčci, kteří zpochybňovali varovné zprávy z USA? Co na to vojenská expertka paní Hasníková?:-P

3 0
možnosti
PJ

jak se ukázalo tak lhalo Rusko autore :)

4 0
možnosti

O tom ovšem nebylo žádných pochyb. "Známe své pappenheimské.":-)

1 0
možnosti
VP

R^ Konečně myslící člověk, který se ptá a neopakuje jen štvavou propagandu. Ale to se primitivním štváčům asi líbit nebude.

4 2
možnosti
JT

J54i10r61i 62T43i13c65h28y

21. 2. 2022 16:31

Lziva propaganda zapadni radikalni levice je velmi ucinna. Prevazna cast obyvatel zapadu ji jiz podlehla. U nas jsme dlouho vzdorovali ideologiim multikultury, kontinuite pohlavi, homofobie, islamofobie, bileho rasismu, bile nadrazenosti, bileho extremismu a zelenych vymyslu. Nyni to vypada, ze tato propagand jiz zacina mit sve vysledky i unas. Jedmou soucasti te propagandy jsou zavile utoky proti Rusku, jako by to bylo stale SSSR, Nic moc neslysime o zrudnych islamskych diktaturach a nebo o rozvracenych africkych statech. I s takovou komunistickou Cinou, ktera se stale vice rozpina, zapad jen vesele obchoduje. Nejsem prilis optimisticky, kam to vse povede.

1 1
možnosti
PB

..... tak ešivá to neklaplo teho 15.-16.2., mám pro všechny zpravodajský služby dobrou zprávu,- březen-bahno, duben-blátivo, květen - vyfoukáno, cesty prašný ale pevný,- ujde to! V květnu navíc Ivani uctívají takový kultovní datum,- 9.5. !!!,- tak na to by si dával bacha!!

0 1
možnosti
VV

Nejvic autor tohoto pamfletu.;-D

4 3
možnosti
Foto

Pane Metelko . K vůli plynu není třeba lézt nikomu do zadnice a opakuji nikomu. Stačí aby Fiala zajel do Ruska jako Orbán a domluvil si přijatelnou cenu. Přitom se bude ale muset omluvit za Vrbětice proto ,že Zeman na TV Prima řekl : BIS nemá žádný důkaz ,že tam byli ruští agenti. Takže šlo jen o ten reaktor za který se nedoplatíme.

2 3
možnosti
Foto

Vy musíte mít, človíčku, stašně jednoduchý život. Zásady žádné, hlavně mít prachy... Nechcete sám sobě plivnout do ksichtu?

5 3
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
6 2
možnosti
VP

To je vidět jen Vaše zbožné přání.

1 1
možnosti
Foto

Rusko mělo vojáky na Krymu na základě dohody kterou chtěla Ukrajina vypovědet. Tu základnu tam chtěli mít Američané. Když se podíváme na mapu ,zjistíme ,že tohle Rusko nemohlo připustit.

0 3
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
8 0
možnosti
Foto

Sankce: Evropa nemá nic co si Rusko nekoupí jinde. Sankce ublíží nejvíce Evropě.viz ceny plynu a el. A o to Američanům jde. Přestaňme lézt USA do zadele. Naše vláda je vládou papoušků be vlastního názoru.

1 4
možnosti
Foto

Zatímco Chýlek by rád lezl rusákům do zadnice, jen aby měl levnější plyn...

8 1
možnosti
  • Počet článků 2658
  • Celková karma 31,78
  • Průměrná čtenost 2016x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články