Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RC

Velice smutná karma ;-(

0 0
možnosti
Foto

Pane Bartoni, krásné čtení. Ještě jsem od Vás nečetla žádný článek z osobního života, až nyní. Nám se to, co Vám, nikdy nepřihodilo. Jen mi, jako malé holce, vlčák potrhal kotě, a to tak, že mu visela střeva z bříška. Kotě se z toho ale vylízalo; ne nadarmo se říká, že kočka má devět životů...

0 0
možnosti
JH

J72a65k74u44b 34H57o56z52a

16. 9. 2020 11:41

Jeden čas jsme také měli na vesnici, kde mám chalupu, traviče. Nám otrávil kocoura, sousedovi psa. Pes to přežil. Asi proto, že byl mnohem větší. Traviči nezaslouží nic než pohrdání.

2 0
možnosti
PK

Pejsan je pán domu a kromě toho se staráme o dvě kočky, které si nás sami našly. Dvakrát denně jídlo a dnes jsme s nimi byli na očkování,když chtějí do domu mají otevřeno, v zimě i přespí. Zabíjet (nejen) kočky si nedovedu ani představit, nechápu, toho člověka vykastrovat a ...

3 0
možnosti
VF

Jsou příznivci a chovatelé psů, jsou příznivci a chovatelé koček a jsou lidé zastávající názor, že v exponovaném městském prostoru je chov zvířectva nevhodný. Takový je svět, takový je život. Jak známo, chov takzvané "venkovní" kočky, je vždycky rizikový a bohužel se neobejde bez ztrát a problémů. Žádný zaručený recept na bezúhonný odchov venkovní kočky neexistuje, vyjma toho, že z ní uděláme kočku domácí, která neopustí byt majitele. Ale zrovna to někteří lidé považují za nepřirozené omezování zvířecí přirozenosti. Tak potom babo raď.

1 0
možnosti
JJ

Nechápu ve městském prostoru bez koček. Kočky vždy čistily životní prostor od myší a jiné podobné havěti.

Pak se nedivím, že ráno cestou do práce vidím jako u Anděla a před tím rádoby luxusním pětihvězdičkovým nákupním centrem, pobíhají potkani.

0 0
možnosti
Foto

Samozřejmě je ještě varianta že kotě někde něco sežralo. Ale pokud někdo cíleně rozmisťuje jed s úmyslem zabít nějaké zvíře, to je samozřejmě svinstvo. Traviče jsem nikdy neměl rád, považuji to za zbabělé a odporné.

3 0
možnosti
  • Počet článků 2656
  • Celková karma 31,70
  • Průměrná čtenost 2018x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články