Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zbytečná snaha. Stejně vám autor neodpoví.

1 0
možnosti
Foto

Nemyslíte teď na své děti, vnučky, rodinu, přátele a všechny lidi na Zemi s jejich plány a cíli do budoucna, to jsou jen trapné kecy.

Vy tu jednoznačně píšete: Polekejte se Putina, bojte se ho a vyhovte mu ve všem. To je tak děsivě bezbřehý užitečnoidiotismus, schovávající se za rádoby rozum pro ostatní.

Vůbec jste evidentně nezaregistroval dlouhodobé snahy o jednání s Putinem, s týmž, který dokáže "jednat", aby za pár hodin útočil na JE. Budete stále ohlupovat tvrzením o nutnosti jednat s Putinem a věříte, že ostatní jsou idioti, kteří nevnímali snahy o jednání, zintenzivnělé po Krymu?

Putin o žádná jednání nestojí, naopak. A pokud opravdu myslíte, že o jednání stojí a vy mu svými splašky pomáháte, tak jste ještě horší, než jsem napsal.

A nestrašte s Putinem jeho jadernými zbraněmi, protože pokud na ně (nedej Přírodo) dojde, tak vy na tom budete mít svůj omezenostní podíl.

4 0
možnosti

Vubec neodbocim, kdyz napisi o hesle mirotvorcu velikonocnich pochodu v sedmdesatych a osmdesatych let s transparenty LIEBER ROT ALS TOT. Tedy cesky radeji rudy nez mrtvy.

A o vikendu mela manzelka narozniny a tak se dostavil syn s rodinou a i vnoucata, jedno jeste v teenager veku a druhe nedavno odrostle to obratila na LIEBER TOT ALS ROT.

A tak v zajmu nasich potomku mohu jen pouzit casto zneuzivane heslo bolseviku: LIDE BDETE.

0 0
možnosti

Autore,

vratte se prosim do soucasnosti. V Ceskoslovenske socialisticke republive uz neni generalnim tajemnikem a prezidentem republiky Gustav Husak.

1 0
možnosti

Tak mu necháme Evropu, Ameriky, Afriku a potom bude chtít Asii. Mám, ale obavu, že by tam narazil, takže by následovala jaderná válka. A co když bude chtít vládnout Slunci? A bude ho po nás vyžadovat, nebo na nás hodí bombu.

4 1
možnosti

Ten nadpis, pane Jane Bartoňi, je u mne "vykrik" cloveka, kteremu jeho materska zeme okradla vedomi soucitu. Dokazi tomu rozumet. To same jsem prozival v roce 1968, kdyz jsem s rodinou prejizdel v Breclavi hranice.Ta potupa nasich osobnosti v te ohrazene casti nadrazi, nam pripadala presne, jak asi panu Kasparovi pripada dnesni Rusko. Ohranicena "klec" s idejemi, ktere namaji nic spolecneho s predstavou civilizovaneho sveta.

4 0
možnosti

Slava Herojim, slava Ukrajiny![UA]

1 0
možnosti
Foto

Všude v Evropě banují ruské hlásné trouby, bylo by na čase zrušit i Bartoně (nebo toho komu prodal svůj blog).

8 4
možnosti
Foto

Pamatuji si Vás jako jednoho z blogerů, kteří měli a mají, z mého pohledu, střízlivější a rozumnější náhled na věci kolem. Myslím, že jste ani neztrácel čas planými či nenávistnými diskuzemi, to Vás ctí. Chtěla jsem napsat, že byste si zasloužil být také mezi VIP, když už něco takového (pro mě zbytečného) zavedli, no a koukám, Vy VIP jste R^

3 13
možnosti

Paroubek, Bartoň, Větvička...naše rudá partička...Rv

11 1
možnosti

No, nevim, je jich zde mnohem vic, ale to uz by se asi nerymovalo, ale jiste by to nepokazila ta mala koncetinka.

3 1
možnosti
  • Počet článků 2658
  • Celková karma 31,76
  • Průměrná čtenost 2016x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články