Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Stručně řečeno blog o ničem. Jako nejpravděpodobnější vysvětlení zřícení letadla se jeví vysvětlení na základě komunikace mezi pilotem a někým z vlády, který mu kecal do řízení letadla .Nutil ho přistát, protože se jim nechtělo letět na náhradní letiště s příznivějšími meteo podmínkami a odtud se po mnohem delší trase přesunout na místo piety. Tak to dopadá vždycky, když mocní mluví do věci odborníkům. U Smolenska pilotovi a stálo to desítky životů. Jindy si mocí opití lídři hrají na generály, jako třeba v případě Hitlera a dali by se najít i jiní a pak to stojí životů mnohem víc.

10 0
možnosti
ZZ

Vysvětlete to ale dnešním polským vládním představitelům a ne nám.

;-)

1 1
možnosti
VH

Všechno je spiknutí, rusové to myslí tak dobře a jejich mírové sbory všude vítají... neví, co je Novičok, znásilnění, gulag...Rv

3 4
možnosti
KV

Ta havárie je vyšetřena zcela bez pochyb. Že se to politicky hodí je jasné.

8 1
možnosti
JD

J89a67n 60D31o64u79š36e16k

11. 4. 2022 9:56

Jo to jsem fakt zvědavý na ty důkazy. Samozřejmě z toho nic nebude. Kaczynski dělá svému národu medvědí službu a ze sebe dělá šaška.

7 1
možnosti
JB

J96i19r17i 76B71o21r

11. 4. 2022 9:48

Nevím co jste objevil, ale Kaczynski to tvrdí kontinuálně od té katastrofy. Rusové když vypadli do Gruzie pár hodin po incidentu, tak to měli určitě připravené.

5 2
možnosti
JV

Všeobecně se všude tvrdí, jak Rusové napadli Gruzii. Opak je pravdou. První byli opravdu Gruzínci, kteří napadli mírové jednotky OSN, v tomto případě v ruském zastoupení. Dne 22. srpna 2008 uvedl americký velvyslanec v Rusku John Beyrle v rozhovoru pro deník Kommersant, že Spojené státy americké považují ruskou reakci na vpád gruzínské armády do Cchinvali za přiměřenou. „Vidíme, že odpověď ruských vojsk byla naprosto opodstatněná útokem na ruské mírové síly v Jižní Osetii," . V září 2009 byly oznámeny výsledky nezávislé vyšetřovací komise EU, podle které válku vyvolala Gruzie.

6 1
možnosti