Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Komunističtí aparátčíci parazitovali na "pracujícím lidu" a měli několikanásobné platy proti průměru, a to z rozhodnutí strany, žádná informovanost lidu, nebo nedejbože demokracie. Nastavení přemrštěných platů a odměn se také podepsalo na celkovém úpadku socialistického státu, proto počítání důchodů z tehdejších platů je výsměch těm, kterým škodili. Komunističtí aparátčíci tak mají důchody nad 20 i 30 tisíc měsíčně, naproti tomu jejich političtí vězni mají minimální důchody nebo taky žádné, to se spravedlností nemá nic společného.

0 0
možnosti
ZZ

Pár roků jsem měl možnost nahlížet na výplaty zaměstnanců ve fabrice - a tam jsem žádné velké zvýhodnění komoušů neviděl. Zato vím, jak dobře se stát postaral o bývalé vojáky, ST báky a policajty a soudce, kteří hájili zájmy strany.

:-/:-/:-/

0 0
možnosti
VR

...potrefená husa??

0 0
možnosti
KV

KSČ měla před převratem více než 1 500 000 členů. Ti se všichni aktivně podíleli na fungování socialistického Československa a měly by jim být kráceny důchody. Potom tady byly další, tedy členové stran Národní Fronty. Takže pokud by to mělo být ve stylu "padni komu padni", tak by to bylo poměrně velký zásah do kvality života dnešních seniorů. Takže tudy cesta asi nevede.

1 1
možnosti
JF

A co tak Vladimír Dlouhý????? Předseda KSČ :-P

1 0
možnosti
ZZ

Takových Dlouhých ještě je - kdo bude dělat kádrovou komisi ?

;-D;-D;-D

0 0
možnosti
BM

Jurečka se chová jako by mu došly jenom trochu dobré nápady. Ta touha být u moci mu bere soudnost.

1 0
možnosti
OM

Jeden by bral důchodcům, druhý zase bere většině obyvatel aby mohl dát důchodcům aby jim to pak zase oklikou následně sebral ;-D

2 0
možnosti
JR

Nějak mi chybí objasnění, podle jakého klíče by ty důchody snižoval. Každému stejně, bez ohledu na to, jestli byl poslanec vykonávající svou funkci bezplatně nebo nějaký estébák, který si následně po revoluci pořádně nahrabal?

0 0
možnosti
Foto

Ano, máte pravdu, že je tu skupina diskutujících, kterým se to nelíbí. Asi mají dost vážný osobní důvod. A co pan autor? Ten také? ;-D

9 3
možnosti
MM

Lidé kteří stále nepochopili omezení pohybu v boji proti coronaviru pravděpodobně nedochodili ani základku .

8 1
možnosti
PC

Vy si raději zopakujte pravopis z té základky! Nebo jste ji také nedochodil?

0 0
možnosti
MB

Je normální, aby trýznitel měl vyšší důchod, jako jeho politická oběť? Na nápravu pokřivenin není nikdy pozdě! Pokud se napravovat nebudou? No, tak to prostě normální pak bude. Lidem se pak říká - "Pořád je nějaký režim, přidej se. Svědomí neřeš - Neproděláš na tom i důchodově vyděláš... !

Dobře to, bez zákonu! Vyřešila dcerka zločince Vaše. Vzdala se dědictví, cca 400 tis, dala obětem. Osobně vyrazila za synem H. Píky, se slovy - "Omlouvám se za tátu". To je celé. Kdyby Grebeníček, Filip byli co k čemu, sami nějaký fond založí. I ten učený popleta - Míra Ransdorf, osobně přispěl na pomník Milady Horákové ... :-)

24 1
možnosti

Souhlas, jen by mělo platit (analogicky k přísloví "Kdo rychle dává, dvakrát dává") "Kdo rychle trestá ...".:-)

3 0
možnosti
  • Počet článků 2656
  • Celková karma 31,79
  • Průměrná čtenost 2018x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články