Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

RvRvRv

Zdá se, že nechápete pojem liberální demokracie, ke které nás přivedl Václav Havel. Bohužel, nejste sám. Zde je příliš mnoho lidí takto orientováno alternativním myšlením v přeposílaných mailech!

Věra Jourová je žena vysokého IQ, vysokého morálního kreditu a poctivého vztahu k naší svobodě a demokracii! Vážím si jí, protože falešně nestraní jen Čechům, ale jedná v zájmu svobod a demokracie všech států v Evropě!

Poláci ohrožují demokracii ingerencí moci výkonné do moci soudní. O to se pokoušeli i někteří politici u nás. Orbán ohrožuje demokracii Maďarů omezováním svobody slova. Skláním se před odvahou Věry Jourové, že brání demokracii ve všech státech Evropy. A jsem rád, že ústupem Babiše do opozice se zastaví útoky na naši demokracii u nás!

Ctěme naši svobodu a naši demokracii!

:-)

0 1
možnosti
PD

P44a29v20e88l 30D30a30v62i62d

12. 10. 2021 21:04

ANO je populistické, protože slibuje všem. Důchodcům vyšší důchody, slevy na jízdném, předčasné důchody apod. Levicová agenda. Sbírá i voliče komunistů. A zároveň nižší daně. Výsledek jsme viděli na schodku.

V Maďarsku zůstalo jen málo nezávislých médií s nějakým zásahem. Tam liberální demokracie je ohrožena.

1 0
možnosti

Babiš vyluxoval voliče sociálním demokratům a komunistům. To mají za tu svoji službu! :-)

0 0
možnosti
JR

J11a80n 74R10á96ž

12. 10. 2021 19:29

Největším ohrožením demokracie v Evropě je podle mne Green Deal a tipuji, že bude i hlavním důvodem rozpadu současného modelu EU.

Inflace, o které nemůže nikdo doufat, že se v dohledné době sníží, kolaps mnohých odvětví průmyslu z důvodu nekonkurenceschopnosti a zvýšených nákladů na vstupy, v součinnosti se skokovým nárůstem energetických cen, dříve, či později vyvolá sociální neklid, A to vždy bývala startovní čára pro nástup jedinců, kteří slibují jednoduchá řešení každé krize , když dostanou od občanů moc to změnit po svém. Takto to bývalo vždy v historii a není důvod si myslet, že to bude v blízké budoucnosti jinak.

PS. O negativním vlivu migrace a jejího nezvládnutí na všechny sféry života Evropanů už teď, se raději nezmiňuji. .

3 1
možnosti

Největším ohrožením demokracie je pohrdání pravdou a úctou k druhému člověku! :-)

0 0
možnosti
PS

Chce to nového Čingischána, který by dokázal vyhladit 11% současné populace a tím docílil změnu klimatu. Viz wikipedie a pořad Dikatátoři.

0 1
možnosti
Foto

To by bylo málo. Chtělo by to aspoň návrat ke stavu před sto lety.

0 1
možnosti
IM

I90v54a59n 34M32i66n21á59ř

12. 10. 2021 13:27

Na Jourové je příznačná a smutná - ochota obhajovat levičácké a veškeré módně servilní jevy, které v EU do které jsme vstupovali - nebyly. Mám na mysli okázalý antirasizmus, podbízivý vztah k sexuálním menšinám a uplatňování lidských práv - na zcela zjevně, prospěchářskou a nebezpečnou - muslimskou invazní migraci.

8 1
možnosti

Nesmysl! Vztah Věry Jourové ke svobodě a demokracii ve všech státech Evropy je moudrý a spravedlivý! :-)

0 0
možnosti
HH

Zajímavé, že nijak nekomentujete fakt, ž Váš idol, guru, vůdce agent Bureš podepsal Grean Deal bez námitek za českou republiku...Takže postup paní Jourové je v souladu s vládním směrem, který tu ANO nastavilo...tak co remcáte....

5 0
možnosti
Foto

Jourová je hodně trpký, nechutný plod Babišova vládního intermezza.

6 1
možnosti
MK

U té paní platí známé ,, poturčenec horší Turka,,.

16 1
možnosti
LU

To je už asi posledné obdobie Jourovej za ANO, nová vláda navrhne nových eurokomisárov.

"Na začátku července 2014 se stala kandidátkou hnutí ANO 2011 na post české eurokomisařky (předchozím kandidátem byl Pavel Telička).[18] Ve výběru českého zástupce uspěla,[19] když ji 21. července 2014 vládní koaliční rada nominovala na post eurokomisařky

Dne 26. srpna 2019 schválila druhá vláda Andreje Babiše její nominaci na post eurokomisařky i pro období 2019 až 2024"

1 1
možnosti
  • Počet článků 2674
  • Celková karma 30,17
  • Průměrná čtenost 2017x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články