Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vyvadil je politický turista,ale takových turistů má Česká republika více.

1 0
možnosti

Popravdě, pan Vyvadil si může dělat, co chce. Má na to právo. Účet mu složí voliči, stejně jako dříve.

2 0
možnosti

Pan Vyvadil je prakticky založený člověk. Ideálů netřeba. Pouze zdržují. Toť vše.

4 0
možnosti

pane Bartoni,

já jsem byl členem ČSS také. A protože jsem bydlel v Praze 10, jako J.Vyvadil, tak ho moc dobře znám z tehdejších stranických schůzí. Tykám si s ním.

Nechci hodnotit jeho politické veletoče po listopadu. Abych řekl pravdu, tak mu poslední dobou moc nerozumím. Ale rozhodně nesouhlasím s tím, jak Vy hodnotíte jeho působení před listopadem.

ČSS byla sice v Narodní Frontě, ale tam byly všechny tehdy nekomunistické strany (Lidovci, Strana Slobody a SSO). J.Vyvadil byl tehdy předsedou Obvodní organizace v Praze 10 a rozhodně nekolaboroval s komunisty.

V letech 1988 a 1989 se nám podařilo organizovat veřejné diskuze v kulturním domě Mars na Kubánském náměstí. Diskuze řídil J.Vyvadil a chodila tam pražská veřejnost, která chtěla slyšet něco jiného, než psalo Rudé Právo a další cenzurovaný tisk. Tam jsem poprve slyšel veřejně prohlásit českého politika nahlas a naplno, že "poprava Milady Horákové byla sprostá justiční vražda". Tuto větu tehdy pronesl Stanislav Křeček, který byl také členem ČSS. Sklidil tehdy bouřlivý potlesk publika (sedělo tam hromada disidentů).

Já vím, pane Bartoni, že tohle Vy nevíte, protože jste tehdy seděl doma a Vaše odbojová činnost spočívala v poslouchání Svobodně Evropy pod peřinou, aby Vás neprozradili sousedi. Vyvadil s Křečkem tehdy pronášeli už slova, za které mohli jít sedět do kriminálu.

2 4
možnosti
Foto

Vás  si jako kamaráda s. Vyvadila umím představit.

K jeho činnosti před r. 1990 jen přidám spekulaci (pouze pocit, jak říkává pan Fojtík, tedy nic podloženého), že "sametová revoluce" byla připravována i v některých kruzích "blízkých" KSČ a StB, protože změnu bylo cítit ve vzduchu a bylo potřeba se připravit zaujmout v novém systému výhodné pozice. Tudíž si někdo musel včas pořídit "disidentství".

Kdežto těm, co skutečně byli v disentu od konce šedesátých let, se dnes nasazuje psí hlava.

6 2
možnosti

V cele nasi spolecnosti se pohybuje spousta 'byvalych', jimi vychovavanych deti, stale v pripade potreby schopnych se prizpusobit menicim spolecenskym podminkam. A vy sedite pred jednou 'pametni deskou' a placete. A navic, na mnohe z pohledu, stylu vyjadrovani toho pana na 'pametni desce' nemate. Tak nevim.

2 2
možnosti
Foto

Ještě jste se nepochlubil, kdo vychovával Vás.  Několik tipů bych měl.

3 2
možnosti
Foto

Viděl bych optimisticky. Na rozdíl od Národní fronty nikdo nemůže pochybovat, že KSČM je demokratickou stranou, které dokonce od ostatních prošla testem své demokratičnosti, tedy odmítnutím jí  zakázat, jak se o to snažili její nedemokratičtí militantní odpůrci.

1 6
možnosti
Foto

Teď se Vám opět povedl vtip století.

6 2
možnosti

P19a51v76e26l 72K30u82l24a

18. 8. 2014 11:41

Karma R^ To snad i ten Sládek byl lepší, než Vyvadil. Když nic jiného, tak byl zásadový

6 2
možnosti

P20e51t14r 49U58h17e63r

18. 8. 2014 11:32

vyvadilův pravý politický veletoč ;-D

4 0
možnosti
  • Počet článků 2656
  • Celková karma 31,91
  • Průměrná čtenost 2018x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články