Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zapojeni vetsi podpory do valky znamena v prvni rade srovnani Ukrajiny se zemi a dale obrovske riziko jaderne valky. Kam zmizeli posledni mirotvorni a moudri politici?

0 0
možnosti
Foto

Hnus, bída, svoloč.

Byť i jen relativizovat Putinovo konání v tuto dobu, je obrázkem morálního hnusu.

8 2
možnosti

Pane Machačku, on to někdo relativizuje? Autor? Asi jsem četl něco jiného.

6 2
možnosti
MJ

Putina je ale opravdu potřeba zastavit, jde jen o to jak...

2 1
možnosti
Foto

Rusové ho teď budou mít za poloboha, takže demokraticky to nepůjde.

1 0
možnosti
Foto

8-o Vám vůbec nedochází, že jediný, kdo tady mává ZHN, je Putin...?! Myslete si co chcete, ale JE TO ŠÍLENEC. Dříve, nebo později bude muset svět tohoto šílence zastavit, ať to stojí, co to stojí. Nikdo, jistě ani pan Kolář, si to nepřeje, ale to je tak jediné, co proti tomu může kdo dělat. Vy si to ještě nedokážete přiznat, ale Třetí světová válka začala 22.2.2022. Čím později se státy světa odhodlají Putina zastavit, o to déle to bude trvat a o to více to bude stát. Howgh!

2 1
možnosti
Foto

Nešťastníci, kteří v tento den vstupovali do manželství si mysleli, že přinese štěstí.

0 0
možnosti
PN

Tohle si tedy opravdu nemyslim, i kdyz to dost novinaru tvrdi. Rusko ma narozdil od USA doktrinu o nepouziti jadernych zbrani jako prni a ani nemaji doktrinu (opet narozdil od USA), ze se jaderna valka da vyhrat.

Jinak ja osobne jsem proti jakekoliv valce a tahle mi hodne vadi. Na druhou stranu si nemyslim, ze je Putin blazen. On narozdil od chudaku typu Rychetsky a spol ma sve kroky promyslene. Rychetsky je vzdelanim pravnik a nechapu, jak je tedy mozne ze nema tuseni, jak RB OSN funguje. To Rychetsky vazne predpoklada, ze nikdo z peti stalych clenu RB OSN nebude vetovat rezoluci o vylouceni Ruska z RB OSN? Vcetne Ruska a Ciny?

To je jasná narážka na to, že Rusko by neváhalo použít v případě napadení jaderných zbraní. Jinak se to nedá vyložit.

Zdroj: https://janbarton.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=783934

2 6
možnosti
Foto

Doslova nedávná minulost v řádech posledních dnů jasně prokázala, že Putinovi nelze věřit ani když bude ráno říkat, že je ráno. Jak mu můžete věřit, že se bude řídit nějakými doktrínami? Fakt jste tak naivní?8-o

7 0
možnosti
Foto

Západ po léta falešně sliboval Ukrajině fakticky nereálné členství v NATO a EU. Popíral existenci sfér vlivů a zájmů a sám jednu z nich posouval dál a dál. Ignoroval bezpečnostní záruky dané Rusku po rozpadu SSSR a odmítal dát. Z Ruska se stal multifunkční strašák, vnitropolitický klacek a viník všeho, snad i hurikánu nad Floridou.

6 0
možnosti
MS

To ale přece není jen rétorika Koláře, ale přece i vašich spolustraníků na IDnes a nemyslím zrovna kravinu infiltrace raketového sila. Včerejší článek Promiň Ukrajino také kritizuje vojenskou slabost Západu a její fanoušci přece souhlasí. Tedy v optice její a sympatizantů měla armáda NATO evidentně mít v Ukrajině buď základnu, nebo svoji armádu. Takže asi byste si všichni měli srovnat rétoriku.

4 1
možnosti
JP

Pan Kolář má pravdu. Putin rozumí jenom síle a jak řekl v rozhovoru na ČT se S. Witowskou historik Alexej Kelin, jede na tygru, z kterého už nemůže seskočit. Ten zmíněný rozhovor doporučuji všem.

6 2
možnosti
JK

Doporučuji to samé.;-)

0 0
možnosti
JH

Vyslání ruské armády do povstaleckých oblastí Ukrajiny pořád ještě působilo jako šachová partie v které Putin vítězil na celé čáře.

Ale to, co následovalo, si už skutečně vyžaduje zkoumání jeho duševního stavu.

3 0
možnosti
JK

Už zabrání Krymu a ruská armáda po zástěrkou povstalců na Donbase byla šílenost zvráceného Putinova mozku. Kolikrát potřebuje svobodný svět nakopnout, aby se probudil a konečně chytil Putina pod krkem. Nic než silové řešení Putina nezastaví, to bylo jasné ještě před nezákonnou a barbarskou anexí Krymu.

5 2
možnosti
MV

Chování Putina je opravdu zralé k řešení u mezinárodního tribunálu. A jeho obhájci ať odjedou do Ruska - podle všeho to pro takové je přímo ráj na zemi.

7 1
možnosti