Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JC

Tvrzení obou stran mohou různá a protikladná.

Avšak spolehlivým ukazatelem zla je rozdělení malých sourozenců do různých pěstounských rodin, zákaz komunikace v rodném jazyce a zákaz matce projevovat emoce při kontaktu s dětmi, který je omezen na míru vylučující udržení vztahů.

U nás i kriminálnice za katrem má větší právo na styk s vlastními dětmi.

3 0
možnosti
ŠM

ty děti jsou příslušníky jiného státu...jak si Norsko může dovolit,zadržovat je? Co dělá stát,jehož jsou občané????

1 0
možnosti
JR

J95a84r49a 39R35a36n74k

21. 1. 2015 2:37

8-oJak dlouho jste byl v USA? Pokud Vam nekdo rekl, ze se nesmi nahate dite producirovat na zahrade, tak si z Vas asi delal sranduRv Sorry, dal sjem necetla.

0 0
možnosti
VJ

V historii se vyskytují podobné případy paranoického fanatismu, které jsou schopny takto negativně zasáhnout celou společnost. Maně si připomínám kladivo na čarodějnice.

0 0
možnosti
JJ

Kromě paranoického fanatismu tam ovšem byly i zištné důvody. Podobně, jako v Norsku.

0 0
možnosti
JS

Mně se na tom případu nelíbí několik skutečností. Norská strana uvádí, že děti byly sexuálně zneužívané. V tom případě se musel minimálně jeden z rodičů dopustit závažného trestného činu. Úřady měly iniciovat vyšetřování, které by vinu buď prokázalo nebo neprokázalo. Teprve na základě výroku soudu o vině (nebo na základě vazebního stíhání) by mohlo dojít k odebrání dětí. Nic z toho se nestalo. Nikdo nic nevyšetřil, nikdo nic neprokázal, žádný soud se nekonal. Děti však přesto byly rodičům odebrány.

Další problematickou věcí je, že oba sourozenci byli rozděleni do různých rodin i míst. Takový postup přece není možné označit za něco, co je v souladu se zájmy dětí. Rozdělení sourozenců je zcela prokazatelně psychicky traumatizující událostí. Takový postup nemůže žádný sebelepší úřad smysluplně obhájit. To není postup, který sleduje výhradně zájem dětí. Tohle všechno navzájem nehraje. Ta instituce, která to má na svědomí, prostě a jednoduše supluje standardní právní postupy i soudní moc. Doslova je nahrazuje a to naprosto absolutistickým způsobem nenapadnutelného rozhodce. Alespoň tak já to vnímám.

14 0
možnosti
JK

Tak mě napadlo jak bojovat proti udavačům.

BEZDĚTNÝ PÁR nakoupí hromadu chlastu a cigaret (to se prodraží asi by museli přispět další spiklenci) a jedny plenky a viditelně to na kárce poveze domů.

0 0
možnosti
MP

Je to tím, že si společnost přestala vážit rodiny a trvalého přirozeného svazku. Jedna věc je neubližovat lidem, kteří se narodili "jiní" a druhá věc je, ve jménu jakési korektnosti, zavádět nesmysly typu rodič 1 a rodič 2. Zrovna tak jako nemůžeme být takoví filantropové, abychom k sobě přemístili obyvatele přelidněného kontinentu, tak nemůžeme kvůli přehnaným ohledům podkopávat normální fungování společnosti, je to život ve stylu: Po nás potopa.

10 0
možnosti
  • Počet článků 2656
  • Celková karma 31,88
  • Průměrná čtenost 2018x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články