Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

No tak kdáky pipinky Pekari jsou dlouhodobě "mimo mísu"!

1 1
možnosti

..... je evidentní, že oproti "přání" Pekarové s Adamovou, měli Maďaři úúúplně jiné přání;-D!,- bych v tyhle souvislosti rád připomněl jistej fenomén, kerej v poslední dekádě negativně ovlivňuje demokratický volby na celým světě,- ale zatím sem o tom zmínku v médiích nezaregistroval, což je divný(??), -....... totiž V.V. Putin!

1 0
možnosti

Můžete nám říct konkrétně, v čem se Pakarová spletla? Jaksi jsem to nikde nedohledal. Ve vašem odkaze se tvrdí toto:

Viktor Orbán dnes de facto podpořil střelbu do občanů Kazachstánu a příjezd ruské armády. Maďarsko se nerovná Viktor Orbán, žije tam mnoho občanů, kteří s podobnými výroky mají problém a ty podporuji a vždy podporovat budu.

A jinak článek je napsaný se zbabělostí vám vlastní. Z pozice jakože vnějšího pozorovatele, který uvádí jen chladná fakta podsouváte výrazy typu: Polsko, Česko a Slovensko bojují s Ruskem, zatímco Maďarsko zůstává pragmatické. Fajn, tak ať si Maďarsko založí V1 stejně jako Rusko svého času G1.

A vaše nenápadné, ale nadšené podsouvání v závěru článku, že Rusko na Ukrajině vyhrálo pobřeží Azovského moře (a o to jim šlo), je do očí bijící.

8 5
možnosti
Foto

Karma. Orbán je snad jediným premiérem za kterým stojí jeho občané a za jehož občany stojí jejich premiér. To vítězství je za odvahu sloužit své zemi.

12 7
možnosti

Zábavné - místní bojovníci proti Sudeťákům oslavují vítězství Viktora "Znovuobjevitele Velkých Uher" Žrádlo pomalu dochází, tak je třeba prodat imperiální minulost. Putin v malém.

Bartoň oslavuje počátek potíží ve střední Evropě a nám připomíná, že Rakušané, Slovinci, Chorvaté Rumuni a Slováci mají náhle společné téma. Srby z toho vynechávám, protože si jedou tu svou, to ovšem Maďarům nepomůže, protože Srbové je také srdečně nenávidí, tak jako všechny své zbylé sousedy.

Konečně se vyjasňuje, takže časem čekejme od Bartoně, jak bychom Viktorovi pomohli podrazem na Slováky

Hlavní je držet úhel (politickej)!

Dycky Bartoň

5 3
možnosti

Opět překrucujete realitu. Pekarová Adamová prohlásila, že „Češi svého Babiše už vyhnali. Pevně doufám, že se to povede i Maďarům.“

To není věta oznamovací, ale přací; proto se nespletla. Naučte se elementární základy logiky. K výsledkům voleb se vyjádřila: „Je třeba to respektovat a zároveň myslet na to, že značná část Maďarů chtěla zvolit jinou cestu.“

9 2
možnosti

Hele oni komouši budou lhát vždycky a překrucovat...oni jsou schopní i obhajovat dění na Ukrajině a podobná zvěrstva...

2 0
možnosti
Foto

Ještě před pár dny to ale vypadalo opačně. Viz zprávy zde. Takže se mýlil i jiní.

Rok 1956 už si tam nikdo nepamatuje, natož:

"Maďarsko se stále vyrovnává se svou úlohou během druhé světové války, kdy vláda spočívala v rukou regenta Miklóse Horthyho. Maďarské království se stalo členem Osy a od roku 1938 přijalo řadu zákonů proti židovské komunitě. Až do roku 1944 bylo do Osvětimi deportováno více než 400 tisíc maďarských Židů."Rv

6 0
možnosti

Gratuluju k výhře Orbána a pořádně to oslavte, přece jen je vám to prd platný, protože nežijete v Maďarsku. Tak holt tady budete 4 roky trpět Fialu.

7 0
možnosti

Radši "trpět" Fialu než adorovat Orgána...

0 2
možnosti

Je s podivem, že orbánovské Maďarsko ještě pořád setrvává v EU. Unijní dotace mu evidentně nesmrdí. :-/

2 2
možnosti

Jo a představte si že minulý týden Maďarsku unie z fondů na podporu pro uprchlíky poslala 300 milion eur. A co nám? V tisku zatím nic neproběhlo....

1 0
možnosti
Foto

Náš pan prezident se spletl také a nijak vás to nevzrušuje.

10 0
možnosti
  • Počet článků 2656
  • Celková karma 30,57
  • Průměrná čtenost 2018x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články