Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PD

Jak jste přišel na to, že redaktorka časopisu kafe.cz, kde bych už podle názvu čekal, že jsou lifestylový časopis, je progresivistka, navíc jakkoliv relevantní?

1 0
možnosti
JM

J95a87n 36M84i21k21e21š

4. 10. 2023 21:25

prezident si finalizuje okruh svých nejbližších spolupracovníků a bedlivá opozice křičí o čistkách na hradě

6 5
možnosti
Foto

prezident organizuje, nebo Vohralíková mu organizuje?

0 0
možnosti

Není to přímo o Petru Pavlovi, jen upozornění:

„Ti, co s Pavlem odpracovali kampaň již splnili svou roli užitečných idiotů a mohou si jít „stěžovat na lampárnu“ nebo na hlavní nádraží...“

(https://janbarton.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=807157)

Špatně je to NEBO.

Protože lampárna byla místnost na nádraží, kde se skladovalo a doplňovalo větší množství signálních lamp petrolejem a později se zde nabíjely baterie pro el. lampy. Ty sloužily jako signální osvětlení koncových vozů vlaku. Říká se, že když máte nějakou stížnost, se kterou na úřadech nepochodíte, tak si můžete jít stěžovat do lampárny. To jste psal.

Mimochodem petrolejem byly osvětlovány nejenom konce vlaku (v osmdesátých letech minulého století už fungovaly „odrazky“), ale petrolejovými lampami byla nasvěcována ještě v roce 1987 hlavní návěstidla a předvěsti – ta mechanická - osobně jsem se s tím setkal na hradle Praha – Strašnice a určitě takových návěstidel bylo víc.

5 0
možnosti
JS

Pokud je Pavel osobou velmi tvárnou a nechá si radit od lidí, kteří to s ním zase myslí „jenom dobře“, pokud je to převlékač kabátů a kdo zradil jednou, zradí pokaždé, tak asi nebude žádný problém spolupráce s příští vládou, pokud ji sestaví ANO s SPD nebo kým ještě. Takže "vlastenecké" síly si vlastně nemají nač stěžovat.

3 2
možnosti
Foto

Za "progresivní sílu" se nepovažuji, ale stejně tak jsem od počátku nepovažoval MŘ za neostřejší tužku v penálu. Na můj vkus nebyla dostatečně profesionální. Potajmu jsem čekal, jak to s ní dopadne a její odchod mě nikterak nepřekvapil. Vlastně jsem ho v duchu uvítal.

10 1
možnosti
ZZ

Hradní válka mezi Vohralíkovou, Kovářem a Pavlovou je všem celkem ukradená.

Jediný kdo trpí je vlastně jen současný prezident, který na to ještě stále nemá vlastní názor.

0 0
možnosti
Foto

Babišův mluvka , pardon, mluvčí Havlíček, to byl borec. Přitom polyglot Babiš se svými rétorickými schopnostmi žádného mluvčího nepotřeboval.

6 13
možnosti
ZZ

Milostivá - nenavážejte se do ministra, kterému nesaháte ani pod kotníky. Vedl úspěšně 2 ministerstva a celá 5koalice se jej bojí víc než Babiše.

12 9
možnosti
JJ

PePa 107 si bez "přítele po boku" ani neškrtne. Tvárnost je jeho nejdůležitější vlastnost, pro kterou je také tam kde je a kterou už několikrát prokázal a prokazuje. Dnes znovu vyzval k nesmiřitelnému boji do posledního Ukrajince. Komunistický lampasák se holt nezapře. Koho chleba jíš, toho píseň zpívej. A notičky se naučil docela dobře. 😂

13 9
možnosti
ZZ

Kdo ví, kdo za něj dnes na Hradě rozhoduje a dává mu notové party.

2 2
možnosti
Foto

J53o97s53e11f 57B60á91r87t54a

4. 10. 2023 14:52

Možná, že jenom neměla VUML a tak nezapadla.

14 12
možnosti
TC

Předně si myslím, že volby hradních představitelů jsou v kompetencích prezidenta republiky nebo jím pověřené osoby. Na rozdíl od politických komentátorů, popřípadě Jan Bartoně v posledních dvou odstavcích jeho článku, si netroufnu situaci posuzovat. Jsou to pouze pavlačové drby. Korunu všemu nasadil politický komentátor iDNES Petr Kolář v článku otištěném v EXPRESU (noviny ze stáje Mafra). Doporučuji si přečíst v odkazu. Takovou špínu si Kolář asi nedovolil napsat ani v domovských stránkách.

https://www.expres.cz/zpravy/marketa-rehakova-konec-petr-pavel-jana-vohralikova-eva-pavlova.A231003_104847_dx-zpravy_stes

4 4
možnosti
Foto

Od kdy jsou Schmarz nebo Kubáček nějaké "progresivní síly"? Autor by možná neměl tolik číst Ovčáčka .

8 5
možnosti
  • Počet článků 2659
  • Celková karma 31,56
  • Průměrná čtenost 2022x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články