Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J39a24n 22R39á70ž

10. 8. 2021 16:31

Každá revoluce dřív nebo později sežere své aktéry. A dopadne to tak i s aktéry současné americké kulturní revoluce.

Jestli rasová a sexualní "očista" USA posílí nebo oslabí, pozná svět za několik málo let. Ovšem, že evropská kulturní revoluce a zelené experimenty uspíší Evropský sešup na globální periferii se dá s jistotou očekávat.

S jistou opatrností věřím víc USA, protože na rozdíl od Evropy zatím vždy, když tam vznikl nějaký vnitřní konflikt, zafungovaly samočistící mechanismy.

2 0
možnosti
JM

J87a68n 32M79a40r62e17k

10. 8. 2021 20:27

I když mám jisté obavy pane Ráž, sdílím s vámi tento názor. Vždy jsem nazýval USA zemí Pearl harboru. Stále spí a blbne. Když pak jde do tuhého, probudí se a svět žasne. Já nevěřím na ty otřepané prognozy, že USA a naše západní civilizace zajde jako Římská říše. To je ale téma na celý blog, do kterého se jednou možná piustím a v diskusi to slíznu.

0 0
možnosti
PB

..... nevidím v tem problém!,- stačí sa prohlásit osobou non-binary a je po parádě,- v inkriminovaný den sa zkrátka probudil jako žena a ve výtahu kolegyni galantně smetl z krku smítko a upravil garderobu, což je naprosto přirozené, zcela běžné a normální!,- ....... na co potřebuje advokátku, mi nejni jasnýV?!?

2 0
možnosti
IL

I97v86a43n47a 47L87a14n86c25e

10. 8. 2021 13:27

Mee too požírá jenom někoho, jenom ty, kteří dem. vadí. Vždytˇ Cuomo se na začátku bránil slovy: já jsem jenom přátelský člověk, rád se s lidmi objívám, tak jako Biden, jako Clinton... Jmenoval někoho, koho jmenovat neměl?

Moje slova: kdo z dem. potřebuje Cuomo zničit a dosadit tam někoho, kdo bude lépe, možná: poslouchat? Protože ženy, které ho napadají za "nevhodné chování" jsou z řad dem., ženy, které s ním spolupracovaly.

Tak, jako Trump nevyprovokoval 6.1. napadení Capitolu. Jsou videa, která se stále ještě nedostala na veřejnost, protože dem. tomu brání. Ale jedno z videí, které jsem viděla, tak demonstranti stáli v budově a za nimi několik policajtů. A co ti policajti dělali? Oni je nezatýkali: oni si s nimi přátelsky povídali a ukazovali jim cestu, kam a kudy se mají po chodbách vydat...Ono bude těchto videí více, jenom republikáni k nim nesmí...

Dále, to co Wikipedie uvádí, tomu už dávno nemůžete věřit. Že byl Trump obviněný z obtěžování spousta žen, to bylo dem. přání. Zapletl se s prostitutkou, za peníze a to chtěli, aby ho zničilo. Aby zničilo i jeho manželství, protože se to stalo v době, kdy jeho manželka očekávala dítě.

Pokud by něco na Trumpa měli, tak to určitě vytáhli, at hledali, jak hledali, tak se ničeho pořádného dohledat nemohli, protože přesně jak Cuomo, on šlapal mocným dem. na kuří oka. A proč věděl, kdo kde má jaké kuří oko. Protože Trump, než šel kandidovat za republikány, tak se celý život stýkal s demokraty. Moc dobře je znal, jejich názory, jejich myšlenky...i jejich kuří oka.

7 0
možnosti
VB

Případ guvernéra New Yorku ukazuje vyšší politic. kulturu v západ. zemích, kdy při pouhém podezření politik buď sám odstoupí z funkce nebo je odvolán vlastní politic. stranou. Tak by to mělo fungovat i u nás, a nejen v kauzách Me Too. Více bych to přivítala u podezření na korupci v oblasti veřej. peněz. Pokud jde o New York, možná se pár úřednic na guvernéra domluvilo, kvůli tomu, že začal vynucovat očkování proti covid-19 také u úřednického aparátu, vedle zdravotníků.

0 0
možnosti
PK

MT je dobře vymyšlený projekt na likvidaci nepohodlných lidí, který se dá použít univerzálně v jakémkoliv prostředí, mající jeden důležitý atribut, nerespektuje totiž presumpci neviny.... pan Guvernér nemá šanci, politická kariera je asi pryč...

9 0
možnosti
  • Počet článků 2672
  • Celková karma 30,01
  • Průměrná čtenost 2018x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články