Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Najděte si na internetu Show Jana Krause a jeho rozhovor s Jiřím Drahošem. Budete mít dojem, že se díváte na někoho úplně jiného, než kdo kandidoval na prezidenta.

0 0
možnosti
MC

Já tam viděl J. Drahoše.

1 0
možnosti
Foto

Na Jiřím Drahošovi přímo bilo do očí jeho nepřirozené chování.

Toto se totiž nedá nikde našprtat, to musí mít člověk v sobě. A hlavně musí oplývat sebedůvěrou a ne slepě papouškovat názory svých mediálních poradců. Tedy hlavně Petra Koláře.

Na Zemanovi bylo vidět, že žádné poradce nemá, ačkoliv se někdy pořádně sekl (např. v otázce počtu obyvatel Nigérie). Ale ze Zemana dýchala přirozenost a sebejistota oproti našprtanému Drahošovi s umělým výrazem ve tváři.

A Eva Drahošová nezaujala naprosto ničím. Jen prý někde prohlásila, že má 36.000,-Kč starobní důchod, což komentoval senátor ODS Kubera jako nevhodný výrok. Mne osobně by zajímalo, zda je to pravda, protože takto vysoký plat nemají ani pracovníci ve výzkumných ústavech s titulem PhD, natož starobní důchod.

4 1
možnosti
Foto

Jak jsem měl možnost osobně vidět Zemana na jednom z předvolebních meetingů v době dnes už pravěké éře, kdy jezdil po republice s autobusem Václave, šťastný let, tak styl svého vystupování vůbec nezměnil. A náhodu volební kampaň táhl zcela sám, ostatní dělali pouze stafáž. A on je vytáhl nahoru.

6 0
možnosti
Foto

Drahoš nepůsobil věrohodně, ať už máme na něj jinak názor jakýkoliv. Jinak má paní Zárubová pojmy o členství v KSČ trochu pomatené. Člověk, který vyjížděl na dlouhodobé stáže byl často lépe proklepnut a více zavázán rodné straně, než kdejaký jiný člen.

12 0
možnosti
Foto

;-) Článek jsem četl ,,ještě ,,teplý". Je dosti zábavný. Tedy ne ten Váš, ale ten , na který I Vy odkazujete. Na konec dosti zapadá do Šídlova Čtˇastného pondělý";-DLze jej zařadit do jednoho z mnoha ,,poučení z kriz. vývoje";-D

8 0
možnosti
RK

Jediné, co mě obecně zaráží, je, že všichni poradci, podporovatelé a marketéři nedokáží zanalyzovat situaci nejen před volbou, ale i po ní.

Slabinou J. Drahoše nebylo to, že byl slušný. Slabinou bylo to, že kromě té slušnosti už mnoho dalšího nenabízel a vždy se projevoval především jako antiZeman. A mnohem více než své názory sděloval pouze to, co Zeman dělá špatně. Pouhé vymezování se nikdy nebude tak silné, jako síla osobnosti a vlastních postojů, se kterými se lidé mohou identifikovat. Ostatně, pokud je člověk nespokojen, obvykle sám ví, co se mu nelíbí a proč. Kritika je tak sice důležitá, ale musí být doplněna i silnou vizí, názory a osobností. Lidé navíc velice rychle poznají, pokud někdo působí uměle, či se stylizuje do určité role.

20 0
možnosti