Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Vazeny pane Jane Bartoňi. Vas clanek ukazuje nesmyslnost volebniho radu. V celem dusledku. Za to vam musim podekovat za vasi ukazku. Ten Bures to vi take a zna podstatu zvitezit v tomto galimasi. Staci mu jen vitezstvi o jedno ci dve procenta. System na povereni ustanovit vladu je dan, tak se staci jen rozhlednou na ty "paberky" vstupujici do nove Snemovny. Ty slibne "Koblihy" ma pripravene pro kazdou scenariji. Staci jen 101 hlasu na vytvoreni te "diktatorske" vetsiny ve Snemovne a ma na ctyri roky pokoj. Jen ty "paberky" trochu pohlidat, tech prar koblihu postaci a je vyhrano.

Ty cesti volici si zase utrou h...bu a je po volbach. Jejich naivita doufat v teto volbe na zmenu je uzasna. Nemohu si pomoci, ale cely system nahrava prave takovym, jak je nynejsi premier. On vi a zna cesky lid (i kdyz je to cizak) a duveruje svym znalostem. Uzasne.....!!??

0 0
možnosti
JZ

Článek ukazuje pouze to, co si zarytý volič A. Babiše myslí o politické scéně.

Nic víc, nic míň.

1 0
možnosti
PB

..... a jak voni v tech koalicích mají vošéfovaný to kroužkování,- to jako jedou na čestný slovo ?!,- čumím na ten volební lístek - 34 kandidátů celkem, z teho 17 ptáci, 13 lidovci a 4 topáci,- bych teda jako lídr nejsilnější strany zavelel, vykroužkoval ten zbytek totálně do autu a hnedle po sečtení hlasů ten cirkus rozpustil!,- ..... teda pokud by mě nesejmuli kroužkama lidovci;-D,- žejo?!

0 0
možnosti
KK

Ale oni ten cirkus opravdu rozpustí hned po volbách, sami to zveřejnili. Z toho plyne, že se spojili jen proto, aby do sněmovny protáhli TOP09 a KDU, které by to měly samy o sobě těžké. A ve finále se těch cca 9-10% bude proti Babišovi náramně hodit, že?.

0 0
možnosti
DR

Tohle všechno je pouze výsledkem těch trapných předvolebních slepenců.

0 0
možnosti
JF

A Babišovo europoslanecká parta ANO snad Bruselskému magoření s GreenDealem odporovala tím že ho jako jeden muž/žena odsouhlasila? Ve Vašem víně pravdy je, pane Bartoni, velká moucha! :-(

https://ivocerman.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=776814

2 1
možnosti

Já váš příspěvek beru jako velmi rozumný. Jako obraz šancí, které volební uskupení či strany mají. Dlouhodobě neříkám na tomto blogu nic jiného, přičemž jsem haněn jako rusofil a koblihář (já fakt sladké nejím...), zatímco Jurečka podává svačinu pracujícím někde v Ostravě a Šteindler rozdává banány zase onde.

Pokud pak jde o onem "úplatek" (zde) penzistům, o němž hovoří pan Jiří Kučera pode mnou, jsem stoprocentně přesvědčen o tom, že je to nějaké narovnání toho, co předchozí vlády neřešily. A nejsem penzista!

Pokud má pak strach o budoucnost svých dětí a vnuků, potom já se o ně nebojím.

Jak jste je postavili do života?

Naše děti bydlí ve svém, aniž jsme jim na to korunu přispěli, naše děti, které jsou svým vzděláním (vyjma zetě, který má bakalářský titul, tedy vysokoškolské vzdělání) kvalitativně níž než já a které obdobně jako já pracují ve fabrice, berou 2x až 3x tolik co já.

Mohou si dovolit to, co já jsem si nikdy dovolit nemohl!

Napsal jsem někdy před tři čtvrtě rokem, že hnutí ANO mohlo udělat totéž, co ODS nebo Piráti. Tedy koalici. Řekněme s ČSSD, s SPD, případně s Přísahou nebo Trikolóru.

Asi by se dneska nebylo o čem bavit.

4 0
možnosti
Foto

Babiš prý zvyšováním důchodů narovnává jen to, co předchozí vlády neřešily? Připomínám jen, že i za toho mnohými tak nenáviděného Kalouska byl poměr průměrný důchod ku průměrnému platu pro důchodce příznivější než je dnes po všech těch navyšováních důchodů.

2 4
možnosti
Foto

Je pochopitelné, že příznivec hnutí ANO se nám snaží nabulíkovat, že největším omylem letošních voleb je vznik předvolebních koalic. V hnutí ANO jsou z těchto koalic zřejmě hodně nervózní. Dojemné jsou ze strany některých lidí i obavy o další osud ODS. ODS by prý byla z jejich strany docela volitelná, ale s těma dvěma koulemi na noze v žádném případě. A tak se nám autor snaží namísto předvolebních koalic podbízet aspoň SPD Tomia Okamury.

4 4
možnosti
JK

Vy jste opravdu přiznal, že firmy ve svěřeneckých fondech patří Babišovi, už to nejsou jeho bývalé firmy, no to je mi posun. To znamená, že porušuje i náš zákon, doufám, že vám došlo, a že jste to tak vlastním vyjádřením myslel. No to je asi jedno, u nás se premiérovi kauzy řeší několik desetiletí, ale vyšetřovatelé a soudci ve Francii a v dalších zemích to bude jiná liga. Ale to je asi taky jedno, věrní ho budou volit i když bude sedět ve francouzském žaláři natvrdo. Vládl by nám jako pravý mafián přímo z lochu.

Chápu, že máte z koalic strach, je to důvodné. Je celkem osvěžující vidět, že normální politická kultura může existovat a návrat mezi civilizované státy je nadosah. Je zřejmé, že demokratické koalice nemají žádné skutečné kauzy a že lídři jsou ve svých vyjádřeních racionální a důvěryhodní. Je to viditelný rozdíl proti uřvaným lhářům, podvodníků a zlodějům u kterých ani domácí kauzy nestačí a přerůstají i v mezinárodní obří a ostudnou kauzu.

Jediné co drží Babišovi voliče jsou úplatky, to co dělal celý život, snaží se křičící pusu ucpat bankovkou, u těchto voleb je to o mnoho víc než minule. Štve mě, že rozdává peníze z mojí šrajtofle, ale nemohu s tím nic moc udělat, jediné co mohu je jít k volbám, a to taky udělám.

Doufám, že významné části důchodců konečně dojde, že přijmout Babišův úplatek není to, co pro své děti a vnuky mohou udělat nejlepšího. Nic jiného Babiš nenabízí, jen další rozkrádání státní kasy.

9 6
možnosti
JH

Jen se z toho Babiše nezbláznit!:-)

8 0
možnosti
  • Počet článků 2674
  • Celková karma 30,17
  • Průměrná čtenost 2017x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články