Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PN

Nejen hygienikum to vyhovuje. Vladam take a to tak moc, ze se k normalu pred COVIDem nejspis nikdy nevratime.

0 0
možnosti
PH

Jak zde někdo trefně podotknul, Kovidová doba přinesla to, že se z každého Pepka stal imunolog a z každé selky hygienička....Svrčinová by si měla dát roušku i na svou umaštěnou hlavu a nestrašit naše seniory!! Dávat neustále prostor jen Kovidu je už více než trapné!

0 0
možnosti
VB

Mocenská klika ovládla bohužel veřejnopráv. média (nebo v nich jsou šéfové různých redakcí tak hloupí?), takže to mají jednodušší s tím neustálým strašením národa a upíráním základních práv a svobod v situaci, kdy nákaza nezpůsobuje zdravot. problémy. ČT, hygienička, vláda měly včas pamatovat na opatření proti šíření nákazy, když to bylo na místě, nikoli dnes dál utahovat otěže. I průměr. psycholog ví, že nejde nekonečně dělat na druhé bububu, že pak si dítko stejně bude dělat, co chce, na nařízení a zákazy bude pr... V SRN a Rakousku se může mnohem více lidí setkávat při různých příležitostech i bez covid-pasu, stejně tak ve Švýcarsku se normálně žije takřka bez covid-pasu (ten si nechali jen na dobu, kdy by nákaza znamenala zátěž nemocnic a jen lokálně u obřích akcí, nikoli v normál. denním životě). Švédsko občany s covid-pasem neobtěžuje, nenutí testování ani bezpříznakovým, ani příznakovým (stačí zůstat s příznaky doma). Jenže tohle se z naší ČT nedozvíme; pokud informovala o demonstracích Francouzů, neřekne, že se připojili i očkovaní, kteří nesouhlasí s celkovým omezováním práv občanů. Na podzim podle západ. odborníků půjde jen o endemic. lokál. výskyt (výkyv) nových případů infekce, nikoli o národní pohromu. A není třeba očkovat 70 % občanů, protože ti už jsou dávno imunní po prodělání nákazy. U SARS č. 1 se ověřilo, že imunita po tomto koronaviru trvá roky.

0 0
možnosti
Foto

No jo no, delta netáhne (možná se víc šíří, ale je několikanásobně míň nebezpečná než alfa), o lambdě nikdo nic neví a vypadá to ještě okrajověji, na PSA se úspěšně zapomnělo (zajímalo by mě, jak by tam ta čísla vypadala dnes), lidi nám nějak nechtějí stonat a zase začínají zlobit, nemocnice nám z hlediska Covidu prakticky zejí prázdnotou. Tak jak to udržet? Na titulce iDnesu byl ještě před hodinou článek s nadpisem "Je covid spouštěčem rakoviny plic? V Rozstřelu odpovídá pneumoložka Vašáková". (Později to zjevně nějaký uvědomělejší editor změnil). Vsadil bych se, že to je blbost, ale to nevadí, myšlenka byla úspěšně zaseta do podvědomí běžného návštěvníka. Jo jo, ta "sobodná, nezávislá masmédia"...

6 0
možnosti
PK

Mňačkovi se to povedlo o něco lépe...

2 0
možnosti
Foto

Jsem zvědavý, jaké texty budete psát na podzim...

2 5
možnosti
JF

Prostě je ignorovat. Ono se to i děje. Ze strany provozovatelů, ať už restaurací nebo čehokoli jiného, po mně nikdo nic nechtěl, roušku nenosím nikde už dlouho, dvakrát mi někde řekli abych si ji nasadil, jednou v obchodě a jednou na úřadě, odpověděl jsem, zdvořile, že nenasadím a pokračoval.

Respektuji pokud někdo roušku nosí, sám za sebe, správně nasazenou a neotravuje okolí. Je to jeho věc, asi jako kdyby nosil alobal na hlavě k ochraně před ovládáním mimozemšťany.

Vadí mi ti, kteří mají roušku staženou pod nos, někdy pod bradu. Vědí, že je to k ničemu, nechtějí ji nosit, ale odvahu z té trapné hry vyskočit nemají.

Ti první jsou možná hlupáci, ti druzí chudáci.

2 2
možnosti
  • Počet článků 2668
  • Celková karma 30,56
  • Průměrná čtenost 2019x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články