Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MZ

Už slovo Vybojovat mi vadí.

Opravdu má jeden rodič právo vnucením svého dítěte snížit kvalitu vzdělání ostatních 20 dětí. Jejich rodiče nemají právo na kvalitní vzdělání svých dětí?

Stačí sledovat dokufilmy z USA, jak zoufalí rodiče zjišťují, že jejich dítě se za celý školní rok nenaučilo nic nového, protože inkluze a definitiva učitele udělaly ze třídy odkladiště dětí s rizikem úrazu.

2 0
možnosti
JAZ

V USA nemůže být nikdy kvalitní systém výuku na ZŠ, když kantoři a popírají evoluci a dětem rvou do hlavy nesmysl o Adamovi Kandráčovi a Evě Tulejové.

0 0
možnosti
JL

Vas pohled a jeho vyjadreni, pane Zatyko, vychazi z neznalosti vyuky v USA. Chtel jsem to rici trochu tvrdeji, ale tato pripominka vam ukazuje, jaky vas prispevek je.

0 0
možnosti
VB

Nesouhlasím s inkluzí Může slepý řídit auto?

13. 04. 2016 12:55:12

Nechci platit zbytečné asistenty pro nevychované děti. Nechci, aby moje děti vinou inkluzování mělo ještě horší vzdělání než dnes. Nechci, aby moje děti byly ohrožovány agresory, kteří jsou omlouváni „papírem na hlavu“.

Zdroj: http://vilembarak.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=502753

1 0
možnosti
JH

J10a64n 89H27l12e12d29í25k

20. 7. 2016 21:54

u státního kormidla je ČSSD se Sobotkou na čele, likvidaci vzdělávání zařídila Valachová se souhlasem Sobotky, proto můžete nadávat a stále volit furt toho samého vykuka Sobotku, opozice by naopak zorganizovala třídy pro nadané žáky, což by učinil každý normální člověk, nadaní by měli řídit život společnosti

1 0
možnosti
VJ

Kdo si vzpomene, jak dokázali třídu zbrzdit 1-2 neviditelní spolužáci/čky, tak mu z inkluze musí vstávat vlasy hrůzou. Učitelé nemají žádné pravomoci a ředitelé takové žáky nevylučují, takže budoucnost svých dětí pohřbíváme sami. ;-(

10 0
možnosti
Foto

Inkluze je importovaný mor.

15 0
možnosti
OF

Stát uplácí učitele 8% navýšením platů ?;-D;-D;-D

Také byste chtěl učitelský "plat ". ?

Tak běžte učit, chytrý jste jak rádio / Jerevan/.

2 6
možnosti

Učitelé snad podepisovali pracovní smlouvu a platový výměr pod hrozbou namířené zbraně?

4 0
možnosti
JC

V USA hlavně nikdy nevznikl systém speciálních škol jako u nás. Tam rodiče postižených dětí bojovali za to, aby děti do školy vůbec mohly, a když už tam byly, tak za to, aby byly dobře vzdělávány.

U nás se jim však zajistilo vzdělání (už před komunisty) širokou sítí specialisovaných škol: pro zrakově postižené, pro sluchově postižené, pro pohybově postižené, pro mentálně postižené, pro děti s kombinacemi vad...

28 0
možnosti
Foto

A teď to rušíme. Kocourkov, nic jiného.

8 0
možnosti
  • Počet článků 2656
  • Celková karma 31,70
  • Průměrná čtenost 2018x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články