Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KM

K94a90r33e69l 82M11a83l11ý

7. 2. 2021 17:30

Jen malá oprava. V úvodu zmiňovaný šílenec Václav Hořejší není epidemiolog. Je to imunolog, ale nikoliv klinický. Je to nebo spíše byl vědec v základním výzkumu. V životě neviděl pacienta, jeho nástroje jsou pipety, Excel a odborné konference. Má asi stejnou kvalifikaci k řešení situace jako kdyby povolali Nielse Bohra do Hirošimy. Ale bohužel je to autoritář s jediným správným názorem, viz jeho nedávná snaha o odstranění rektora Zimy z mediálního prostoru.

0 0
možnosti
LV

Vláda se potřebuje dožít okamžiku, kdy konečně dojde k nějakému výraznému ústupu epidemie. Lhostejno, z jakého důvodu. Interpretace bude jednoznačná - ústupu bude dosaženo výhradně obrovskou, trpělivou, systematickou a neutuchající prací vlády. která projevila tolik jasnozřivosti, kreativity, sebeobětování a vůbec těch nejlepších lidských vlastností, blablabla... Pokud se dřív populace nepromoří a počet nakažených nezačne klesat dřív, než se začne nějak významně očkovat, zamotá se do toho vakcína, pokud by k tomu došlo dříve, potom to budou skvělá a účinná opatření, která přispěla k vítězství nad smrtelnou chorobou.

Pokud k tomu bude nutné, aby Prymula opět usedl na ministerský trůn, bude tam usazen. Že by se tam takovému narcisovi nechtělo, o tom směle pochybuji.

0 0
možnosti
Foto

"Pokud by tedy hnutí ANO mermomocí chtělo prohrát podzimní volby do poslanecké sněmovny, pak je jmenování Prymuly opět do pozice ministra tím nejlepším tahem.

No pozor, Prymula je nyní tím, kdo by rozvolňoval. To se mi líbí, jak v tom ANO jsou všichni zásadoví a pevných postojů.:-)

0 3
možnosti
MK

Pane autore. Staré pořekadlo říká...Do jedné vody dvakrát nevstoupíš...Prymula se už vyjádřil a pokud není sebevrah tak to dodrží

Vám bych doporučil nevytvářet senzace, které nejsou. Většinu té špatné nálady dělají ve společnosti novináři a Vám podobní.

2 7
možnosti
Foto

Roman Prymula se už sám vyjádřil, že se na ministerstvo zdravotnictví už vrátit nechce. Všechny podobné spekulace jsou tedy bezpředmětné.

1 4
možnosti
PC

Prymula se nemusí na ministerstvo vracet. On ho totiž nadále řídí z povzdálí. Blatný jen jen ubohá loutka, takový ten nastrčený otloukánek.

2 1
možnosti
Foto

Já si počkám, až se vyjádří paní Pekarová Adamová. Včera se vyjádřila k vakcíně Sputnik V a byla to neuvěřitelná síla myšlenek.

9 1
možnosti
MB

Celý život prokazuje to zřejmé - Úspěchem je práce v týmu. Ten někdo vede. "Ten někdo", se musí obklopit ještě lepšími lidmi, než-li je on samotný. Získat lidi inovativní, znalé, nápadité, věrné makače. Následně je usměrňovat - podporovat a sám převzít odpovědnost . To je cesta k úspěchu . Nemůže se zdařit vše - I přiznat chyby .

Taky existuje cesta Turbadúrů ! Usazeni na dvoře šlechtickém, opěvující a skládající ódy, na svého živitele. Vybráni cíleně ti horší, aby vládci nepřerostli přes hlavu ! Tak lépe vynikne ! Až jsou jejich písně obehrané, prostě se najme někdo další. Sice z toho vyjdou melodie kakofonie , tóny skřípavé - Nicméně je to vydáváno za nový, moderní hudební směr ! Svět užasle hledí, závidí a učí se od nás ... ! ČR - Kolébka diska ! ...

Sranda je, že se i vzpomíná ! Je zde vítěz hudebních anket - Již dříve zapovězený, hudební skladatel - ADAM VOJTĚCH ! Zvláštní jev v hudební branži! Bez - skandální, tichý, pracovitě slušný činovník ! Psal i nadějně partitury ! No zase mu tam ti lepší, připisovali jakési noty ! Každopádně, spokojený vítěz Corona show. Vypadá to, že se i do ciziny vypraví - Směr Finsko ! ... :-)

0 0
možnosti
PK

Č.měl jsem, že se AB ustanovil vrchním "očkovačem". I když máte pravdu že mu nesmí nikdo přerůst přes hlavu - tak žádného super borce v jeho stáji ani u "nepřítele" nevidím. Prymula je superšíbr ale má pravdu - MZ je sebevražedné místo.

Nevím jaké Vojtěch má předpoklady k funkci velvyslance v Helsinkách (za mých mladých let se mladíci dávali do Afriky) ale přesouvání padlých ministrů apod. do diplomacie se dělá na celém světě a už hodně dlouho ...:-)

0 0
možnosti
DS

Václav Hořejší si myslí, že hlasitým pouštěním hrůzy smaže vinu za to, že na jaře zlehčoval potřebu kvalitního testování a že dodnes nepochopil základní principy a statistiku testování v praxi https://www.dzurnal.cz/index.php/2021/01/03/profesorske-exegeze-spolehlivost-pcr-testu/ . Testování buněčné imunity zlehčil https://blog.aktualne.cz/blogy/vaclav-horejsi.php?itemid=37296 ba i zazdil úplně když byly metoda nabízena https://www.facebook.com/jiri.sinkora.9. Také ukliďňování, že Covid19 "moc nemutuje" a že vakcína bude fungovat bylo mezi našimi "virology" přijímáno za fakt. Dokud bude popřáváno sluchu podobným odborníkům, nikdy se z nouzového stavu nevyhrabeme.

4 0
možnosti
  • Počet článků 2677
  • Celková karma 29,89
  • Průměrná čtenost 2016x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články