Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AJ

opozice dala vládě spoustu návrhů na řešení covidu, i na řešení dopadů... . A Bureš spoustu těch návrhů převzal a vydává je za své nápady. Ale tací jako ty budou prostě dál lhát o tom jak opozice pouze kritizuje.

5 9
možnosti
PN

P42e61t76r 26N26e52d89v15ě88d

14. 10. 2020 10:50

A proč tedy pak tak opozice kritizuje vlastně své nápady jako chaotické, nedostatečné a podobně?

9 1
možnosti
Foto

Nemyslím si, že je teď vhodné vyslovovat vládě nedůvěru. Z pandemické krize jsme se ještě pořádně nevymotali a budeme ještě řešit vládní krizi. A co myslíte, že by udělal prezident Zeman? Premiérem by nejspíše jmenoval opět Babiše.

Pro opozici bude lepší počkat si rok do řádného termínu voleb. Ať si to Babiš všechno vyžere až do konce - předčasné volby by se mu asi docela hodily.

1 0
možnosti
AJ

opozice říká, že vláda by měla požádat o důvěru, až ta krize skončí. Nikoli teď hned

2 1
možnosti
VR

Pouze záměr zviditelnit se, ať o nás píšou všechna média. Proč zvolit zákonný postup ve sněmovně. Musí rozdělit společnost, aby byly nějaké demonstrace proti Babišovi. Chvilkaři už nejsou tak akční

8 3
možnosti
JK

Kdyby se vláda skutečně s opozicí dohodla na vyhlašovaných opatřeních, tak by Hamáček nepoužil obrat "mám dojem", klasická politická lež, za kterou se nemusí omlouvat, protože "dojem" je neověřitelný stav.

Opozice ve sněmovně i na výborech (zejména zdravotním) upozorňovala na studie o propuknutí 2 vlny, požadovala znovuzavedení opatření a jasné scénáře pro různě vážné situace. Vláda má totiž veškeré nástroje k získání informací a k vypracování scénářů, opozice armádu státních úředníků a odborníků nemá.

Vláda ztratila evidentně důvěru obyvatelstva, málokdo rozhodnutí vlády chápe a protože se nařízení chaoticky mění, nikdo neví co právě platí. Nevěříme vyhlášeným opatřením, protože už za pár hodin je to zase jinak.

Opozice přece jasně dokola opakuje, jak se to má dělat správně, dokonce i moderátoři napříč médii napovídají vládě co a v jaké struktuře mají národu sdělovat. Jestli jste si všimli, ta přehledný seznam opatření co, od kdy a do kdy platí provedla média, až po tiskovce, sestavení jim netrvalo ani půl hodiny. A vláda nic, jen plno nejednotných keců a premiér zase bombasticky řekl cosi v cizím jazyce a nikdo neví co. Prchalův tým v krizi evidentně selhává, chce to změnu, buď vyměnit PR tým, nebo premiéra. Vyměnit obojí navrhuje, celkem rozumně, opozice. Je to asi past (nebo test) na Zemana, protože sbohem pyžamové dny, muselo by se zase chvíli makat, obávám se, že by to už nedal.

4 2
možnosti
JS

Je si vůbec pan Fiala vědom toho , jaký by byl zákonný postup, kdyby vláda dostala nedůvěru?

5 2
možnosti
JK

Těžko říci, ale vy mu to zde jistě objasníte, že.

1 1
možnosti
TB

Opět pan Fiala ukázal, že je to jenom šašek.....v této krizi a rok před volbama je vyslovovat nedůvěru vládě totální nesmysl. Nové volby by se neuspíšily a jiná vláda než s ANO v nynějším rozložení PS stejně není možná....

11 4
možnosti
AJ

ach jo, další co neví o čem píše. Opozice, a to není pouze Fiala, vyzvala vládu, aby PO SKONČENÍ krize požádala o vyslovení důvěry. Opozice jasně řekla, že teď není vhodná doba na pád vlády

1 1
možnosti
PN

P84e95t34r 83N87e52d34v48ě42d

14. 10. 2020 9:18

Jednání ODS a TOP chápou asi jen jejich skalní příznivci. Mě potěšilo vyjádření k té důvěře pánů Bartoše a Jurečky. Nejspíš chápou situaci a vyjádřili se jako opoziční politici u kterých by mi nevadilo, kdyby se stali politici vládnoucí. Snad to zase hned nepodělají dalším proslovem.

2 0
možnosti
AN

A49l42e96š 14N20o79v24á71k

14. 10. 2020 8:31

když jsem zprávu z ODS četl včera, připadalo mi divné, proč opozice informuje o vyslovení nedůvěry teď, když o něm chce hlasovat až po skončení epidemie (a to je tedy kdy?). Dnes už mi to divné nepřipadá:

Bylo třeba začít vyhrožovat včas, dokud je situace kritická. Až se začnou čísla zlepšovat a opatření polevovat, působilo by hlasování komicky.

21 0
možnosti
LH

Po projevu Mirky na CT24 Fiala musel ukázat že je větší macho ..... jen už zapomněli že taky žili od června do září v tom krásným světě bez roušek:-P

11 0
možnosti
ZS

Nevidím nic špatného na tom, že by vláda, která tu už od jara zavádí bezprecedentní opatření na úkor občanů, požádala zvolené zástupce těchto občanů o důvěru. Je to krok čistě formální, protože rozložení sil ve sněmovně se nezměnilo, a i kdyby jim byla nedůvěra vyslovena, budou stejně vládnout dál až do sestavení vlády nové, ale bylo by to svým způsobem čestné gesto.

8 0
možnosti
AN

A11l33e81š 70N41o39v61á17k

14. 10. 2020 8:32

rok před volbami zbytečné gesto. Pokud chce opozice hlasovat o nedůvěře, nikdo jí nebrání.

4 1
možnosti
AM

Pane Bartoni, vždyť vy už jste stejný jako ta opozice. Kritizuje neustále Prymulu aniž byste byl konkrétní a koho místo něj nevíte. Řadím si vás do skupiny Antiprymula.Rv

10 2
možnosti
  • Počet článků 2656
  • Celková karma 31,87
  • Průměrná čtenost 2018x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články